tummen ur

Jawohl, äntligen har frua här fått tummen ur. Inte roligt alls, men det måste ju göras ibland. I know it.
Imorgon blir en bättre dag, I'm sure.

Så ni tycker jag bloggar dåligt? Beror väl mest på mitt totalt händelsefattiga liv. Det mest sensationella det senaste är väl samtalet som jag fortfarande inte fått. haha. Vill verkligen ha nyckeln till min lägenhet nu (nyss), så jag kan börja flytta! Måste iofs packa först också. Antar att det får bli "pö om pö" ;D haha. Snyggaste uttrycket ever!

Var hemma hos Marie och kikade på hennes hus i måndags. Urmysigt. Där kan det nog bli många mysiga vårstunder & sommarfester. Blir jag inte inbjuden så tar jag cykeln dit och våldgästar. Promise you all!

Snart iväg igen. Lite spank på mej, men aja. Statistik! :)

Och mamma, om du läser detta; Snälla söta rara, kan vi inte åka till karlstad på lördag och köpa soffan? Den är ju för fin!! Snälla söta rara bästaste finaste härliga skitheta mamma?!
*ler sådär snällt som bara jag kan* ;D

1215 it is!

Yey! Hade totaltråkigt förut, ingen ork till något. Vad göra? Fick för mig att jag skulle räkna alla mina mynt, som så fult ligger placerade i en glasburk. Chansade på att det skulle vara runt 600:- i den genomskinliga  lilla burken, men icke! Hela 1215:- faktisk. Glädjen stor, duktig jag! :)

Det är väl ungefär vad som varit roligt under mina två lediga dagar. Hade planerat allt och lite till. Bland annat sova ut, ingen klocka som ringde, lång mysfrukost med Mamma (hennes lunch kanske) åka hem till Mormor och kika vad som skulle packas ner till flytten, ordna med sakerna i mitt rum etc. Vad fick jag gjort av detta? Inte ett förbannat dugg. You wanna know why? pfft. Tror jag faktiskt inte, men okej då. MAGSJUKA! Javisst, så sant så sant.

image64Kom hem från Säffle (varit iväg o kikat möbler och kläder med min kära mor), tröttheten var total. Tänkte sussa ett par timmar innan fredagsmyskväll med räkor & låt oss dansa. Sova två timmar hann jag, sen var det kört. Magont å det grövsta, taktiskt okul. Natten tillbringades på toaletten eller i tvättstugan, på ett liggunderlag och tre handdukar med ett täcke och en filt över mig. Smärta, feber och illamående. Underbart sätt att fira sina två lediga dagar. Efter tolv arbetardagar i sträck, måste tilläggas. Vidrigt!

Vägde mig förut, för skojs skull. Helgens magsjuka har medfört en viktnedgång, eller ska jag säga ras(?), på hela fem kilo. Sanslöst. Jaja, de kommer väl tillbaka med råge, I'm sure! tss. Tacka CocaCola för att det finns. Aldrig har något smakat så gott, som CocaCola i lördags förmiddag. (Tacka Thomas också, som åkte och köpte!! tss.)

möblerade sms?

1. Vem är det senaste sms:et ifrån? From a cute one, called L.
2. Vem ringde dej senast? Frida, hos missade samtalet från mig förut så hon ringde upp.
3. Hur väl känner du nummer 9 i din kontaktbok? Mina dyklärare... ptja. Sådär?!
4. Vem är nr 20 i din kontaktlista? Anna (Gabo) Nilsson. Klasskompis från gymnasiet.
5. Älskar du nr 35? haha. Nope! En som ordnar med vikarier på ett av mina jobb! :)
6. Vad står det i sista sms:et i inkorgen? "Haha söto kommer när/om du kan/vill...(osv)"
7. Vad står det i sms nr 5? "Haha jopp för nån kanske blir nyfiken :-P nej men, fortsätt jobba så ska jag äta nu, så hörs vi sen :)"
8. Vilket nr har din bästa vän i din kontaktbok?  Nr. 149! :)

Lägenhetsnyckeln fås på onsdag eller torsdag, känns fucking underbart! :) Nu ska jag och mor min snart iväg och kolla möbler. Wish me luck, älsklingar!

Återkommer förmodligen sen, med mer bloggeri. Puss Puss

välta ur sängen

image62Hoppade (läs välte) ur sängen vid kvart över sex imorse. Precis lika jobbigt som igår, och förmodligen också imorgon. Jag tycker verkligen inte om tidiga mornar. Vad ska de vara bra för?  Ja, inte är det mig och min själ inte. Totalt jättetrött! Mobilen låg och blinkade och pep (ALARM!!!) hela fem centimeter från huvudet. Mitt sms:ande innan jag somnade fick ett  abrupt slut pga... Ja, pga att jag somnade! Sorry snosa!

Hoppade iaf upp, in på datorn och kollade några bloggar. Kollade även in Q, och vad får jag se? Heath Ledger död. Trodde det var ett dåligt skämt. Slängde mig på tangenterna, in på aftonbladet. Det var sant. Överdos av sömntabletter tros vara orsaken. hm. Blev lite illa berörd där. Inga fler filmer med honom. Usch. Han var grym! Duktig och fin! Illa tråkigt iaf!

För övrigt har dagen varit tiptop! Underbar personal på jobbet, och jag har skrattat till mig lite träningsvärk i magen. Precis så det ska vara! :) Snyggaste var LÄTT RoseMarie med förklädet! Moahahaha! ;D

När Pappsen kom hem från jobbet, sa han något som fick mig att le på riktigt. En ljuv mening, en fråga. "Vill du ha en kopp kaffe och en semla?"  SJÄLVKLART!!! Har längtat efter semlor i månader... (Jävla Malin!) Och nu så, äntligen! Thanks Pap! :)

Jävla SIM-kort till att inte fungera på 24 timmar. Lisa not like. Får ägna mig åt några fler avsnitt av L istället, that Lisa really do like! ;D Yes, she does!

spyeri, spyera...

...POFF! :) Yep, så roligt så. Det första som mötte mig på jobbet imorse var en skitful lapp med ordet "VINTERKRÄKSJUKA" på. Kul liv, verkligen. Och på detta ställe ska jag jobba i dagarna tre.
Ångesten var total, vilket inte var vidare konstigt kanske. Dagen har dock bjudit på fler
"POFF" än "spyeri, spyera". Troligtvis ingen magsjuka,
då bara tre stycken varit halvdåliga. Soft!

Irritationer på en viss personal. Vadå ta för givet att jag inte gör ett skit, och bara latar mig?
Hade suttit ner i en minut!! "Ja, här sitter du och gör ingenting medans jag och **** är iväg och städar..."
Hallå eller, jag var ju precis klar? Seghuvve! ARGH!
Ja, jag blev sur och bet ifrån. Sen fick jag väl ett indirekt "förlåt".
Tur det, annars hade jag kokat! haha!

Nu tänkte jag ringa sines Marie. Kanske att hon ska in till stan, och vill bjuda hem mig på en fika! haha.
Håll tummarna gott folk.

Och för hethetens skull, kommer såklart en bild idag också. Allvarligt talat,
är han inte så het att man får ont i magen? I sure do think so!!! ;D

image60
[Chad Michael Murray]

Loving Annabelle

image59Yep, kikade på film igår. Loving Annabelle var filmen för kvällen, ett himla bra val faktiskt. Söt film rakt igenom!
Så är ni som jag, eller ännu mer "svängd", så kika in! ;)

Erin Kelly, som spelade en av huvudrollerna, är bara för söt!

Ja, jag är insnöad på söta tjejer för stunden. Förlåt! tss. Heta pojkar kommer att komma, lugna ner er. Lugna ner dig mamma... haha!

Jag: -"När jag flyttat ska jag ha en stooor inramad plansch på Lindsay Lohan på väggen!"
Mamma: -"Jaha, annars finns det en tavla på en kille där borta!"

Inte lika sjukt som det låter. Men är man som min mor, och svarar trots att man inte lyssnat, kan det bli helfel. haha. Hon hade redan siktat in sig på tavlan, när jag yttrade mig om fröken Lohan. [säger hon iaf ;)]

god idé...

...att bara lägga ner det? Jag tror fan det.

Helgen har varit urtrevlig, jobbat på ett "nytt" ställe. Känns skitbra. Underbar personal! De hade tydligen halvkasst med vikarier också, så det ser ljust ut. hm. Goodie!
image57

Imorgon vankas jobb, sen iväg och simma och efter det en dejt med Marie. Kanske. Många kanske. Något jag måste göra är besöket på A-terapin. Och besök på ett annat ställe... Men vafan, orka med!

Sade det som behövde sägas, men varför skulle det vara nödvändigt? Åh. Me do not like!

Jag skulle också vilja boka en tågbiljett, precis som P gjort. Komma iväg, mysa, ha det trevligt och bara vara.
Am I welcome? ;)

Och Angelina Jolie är med här, mest för att hon är totalt jättevacker! Tatueringen på skuldran är grymt fin, iaf på henne. ptja. Vad mer kan man säga? Denna bild är SJÄLVKLART skrivbordsunderlägg på datorn. Tro inte annat, gott folk.


låt oss dansa!

Frida här, gudskelov. SKÖNT! Hade varit illa annars. Illa att jag är sämsta sällskapet, trött som jag vet inte vad. Snart dags att sova också, ska ju upp tidigast imorgon. Jobb, you know...

Mumsat godis, pratat, skrattat och kikat på film. Myseftermiddag/kväll. Hoppas allt ordnar upp sig. Säng finns det alltid, bara att komma hit. Lovar!

Låt oss dansa. Danny är drethet, likaså Matte. Mattes danspartner går inte av för hackor hon heller. Herrejävlar! :) ptja. Mi är ju vacker som jag vet inte vad.

Tannebissera ska bôrstes, dags å bege sig. Längtar till nästa helg, för då ska Lisa vara LEDIG! Och fest ska det bli. Nice!

"Jag vill också ta på Mi Ridells tuttar!" ;)

fågel...

...varning på mej! :) Uggla så det stör härnu. Vaket var ordet, i kombination med nattjobb.
Så det är väl tvunget. Utan väl. Well well, hade säkerligen varit vaken om jag varit ledig
också. Ja, det går bra. Natten är ju min gebit. tss.

Trevlig natt, trevlig personal och goda vindruvor. Eller trevliga vindruvor kanske man skulle säga.
Jag menar, det måste ju se snyggt ut, och passa ihop. Precis som mina
gröna Foppisar med mina rosa kläder, på jobbet. Eller
kanske inte... Alltid retar det ju någon! ;D

Annie, hoppas på kaffe med dig om några timmar då! Sen vankas det sömn.
Eller så skiter jag i det, och hjälper sines Marie och
sines djur att flytta. Uppskattas nog! :)

Ne ni, alla charmon! Dags att umgås med la personal.

Puss & petting! ;)

absolutely...

...charming, I must say! INTE! Skulle ju varit iväg till arbetsterapin idag, tänkte fixa till mina tre timmar. Vad händer? Jo, det fanns absolut ingenting att göra! bah. Eller jo, en toasitsförhöjning... EN! Vill säga en kvarts
arbete ungefär. Alltså inte värt det, så sparar timmarna till nästa vecka istället. Slitsamt!
För jag jobbar redan en hel del då. Jaja, det blir ju pengar iaf.

Var hemma i skogen en sväng förut också. Hämta lite kläder, bland annat mina haremsbrallor! Yey!
Mys på hög nivå! Ska hoppa in i duschen snart och sen mysa runt totalt! :)

Nattjobb sen då. Börjar nio ikväll, slutar sju imorgon. Hoppas någon försover sig så jag får en
timmes kvalificerad övertid! haha. *ond*

image54

snosa...

Att du inte ska få vara glad en hel dag, utan att något tråkigt händer! Illa värdelöst. 
Hoppas och tror att allt ska gå bra med henne!

Puss på dig!

tävling!

Yes, nu är fröken med och tävlar också. En goodiebag var priset, och
det enda som behövde göras var att länka till
tävlingen! Nemas! :)
Håll tummarna för vinst nu, mina vänner! tss.

kommentera!!

Vore urkul att se vilka alla som läser bloggen faktiskt är... Vissa kanske man vet läser,
men ni skriver aldrig. Så, skriv något! :)

God Natt på er! (om några timmar)

Carolina Gynning

...ja, jag vet att jag är lite segare än alla andra. Nu har jag dock kollat in gårdagens program "I huvudet på Carolina Gynning", på femmans webb-tv. Härligt! Smått ledsen där igår, när pappa ockupperade soffan, och jag inte kunde kolla på det blonda yrvädret. Hon må bete sig hur korkat som helst många gånger,
men hon är urskön!

Kikat färdigt på programmet nu, vad ska man säga? :) Jag skrattade, jag avundades henne och jag dog lite inombords. Precis som det ska vara! Jag är helnöjd!

Snyggaste kommentaren; "...röker en cigarett ute på en gata, och bara lyssnar på några jävla syrsor som gnäller i någon jävla buske liksom". Once more; hon är klockren! :)

Alex Schulman
däremot, han är dum i huvudet - HELT UTAN CHARM! Googlar sitt namn innan han borstar tänderna på morgonen? Eh, var det ett dåligt skämt? Tveksamt. Sen efterföljande kommentaren; "Tycker det skulle vara roligt att googla min sons namn, en vacker dag, det första jag gör". Så grabben, om du får en tjej då? Ska du pippa frugan till du får en son, bara för att inte behöva googla ditt eget namn? Åh vettu. Irritation härnu!

Men visst, klart jag kommer försöka fösa bort Pappsen från soffan nästa vecka,
så jag kan få kolla på Carolina igen.
 
Antingen tycker man illa om henne, eller så älskar man henne. Vad tycker ni?
image53

[vill ni kika på programmet ni också, så finns det här!]

svimma?!

Fick gå och lägga mig med totala magsmärtor igår. Bävade för magsjuka, så hinken stod i beredskap fem centimeter från sängen. Det gick över dock, gudskelov!

Skulle ju egentligen börjat jobba klockan ett idag. Det tyckte nog inte Annelie på kontoret, som ringde och väckte mig strax efter åtta. "Du kan inte börja nu, och gå till fyra?" Eh, joo... Kan jag väl. Stressade som en blå, kom dit. Gick och letade efter Katarina... Hjälpte till lite. Och vad händer? Jo, jag känner att det börjar svartna för ögonen. Försökte koppla bort det ett par ggr, men gick sådär. Så jag ramlade typ ihop på golvet, eller ja... Fick sätta mig ner, såg konstigt och det snurrade som tusan. Usch! Väldigt roligt att typ svimma i närheten av de boende. Not!

Åt frukost, tänkte att det skulle ge med sig. Javisst, känner inte av att jag ska svimma längre. Har däremot en illamående-känsla. Så fick bege mig hemåt, efter ungefär två arbetade timmar. Vill inte smitta ner hela Illern med magsjuka inte. Sötaste Mamma skjutsade hem mig, så jag slapp gå. Thanks, love!

Sitter här, för att tänka på något annat. Lyssnar på Amanda, som sjunger så vackert. Hennes nya låt är ju skitbra! :)

Pink Lady-äpplen is the shit. För er som inte provat; give it a try! Ni kommer inte ångra er!


lite som en bebis

image51

Den här bilden måste ju bara med i bloggen! Axel som liiiiten kattunge! :) Är, till sommaren,
tre år sedan kortet togs. Looong time!! Han är fortfarande ursöt, såklart, en aning större och tjockare dock.
(Stark också, eller vad tror ni?! hehe.)

svenska centimetrar?

nu blev det bannemig en låååång lista idag igen. härligt tidsfördriv! folk som inte tycker jag är intressant sen innan, lär ju inte tycka det efter alla listor. pöh. tror jag får börja ta kort istället, fotobloggar verkar ju funka! :) eller inte. jaja, jag bestämmer över mines blogg!

Namn: Eh, gissa? JONAS! (inte)
Piercingar: hål i öronen, så två?!
Tatueringar: nope, men jag vill verkligen ha humlan!
Längd: 168 svenska centimetrar (iaf enligt mitt pass)
Hårfärg: ptja. på kort kan jag vara allt från röd till blond. i verkligheten så är det väl mörkblond/ljusbrun
Fräknar: jag har speglat mig mången gång för att hitta någon. tror jag hittat en, som försvann. så nej! :(
Motto: ångra aldrig det som fick dig att le
Önskar du att du bodde någon annan stans? ibland, ja. ibland, nej. Thailand hade varit soft!

Dricker du? det mesta, dock inte rödvin. smaker fan!
Använder du droger? nope, varför skulle jag? iiik.
Röker du? nope, inte det heller.
Vilket shampo använder du? det som finns närmast?!
Vilken parfym använder du? Sergio Tacchini / Victoria's secret
Vad är du rädd för? drogers inverkan på folk, bla.
Gillar du att tvätta? långt ifrån. men nytvättat är härligt!
Gillar du berg och dalbana? ABSOLUT INTE!!! *dör*

Senaste...
Filmen du hyrde?
sines djur (Björn) hyrde någon vi kikade på... kommer inte ihåg titel.
Filmen du köpte? jadu, om jag det visste...
Låten du hörde? Cascada - What hurts the most (Yanou's Candellight mix)
Låten du laddade ner? Amanda - Do you love me
Personen du ringde? Emelie, utan svar tyvärr.
Personen som ringde dig? sines Marie.
TV-program du såg? en heeeet film i söndags, tror jag bestämt.
Person du tänkte på? tänker på så många. Ida är nog ett halvsäkert kort.

För eller emot...

Långdistansförhållanden?
för! kärleken övervinner allt?! pissjobbigt dock! (vet inte om jag är lika positiv till det i längden)
Utnyttja någon? totalt emot! (om det inte är någon jävla idiot, såklart. då ska man utnyttja!!!)
Självmord? den diskussionen hade jag för en halvtimme sedan. så jävla emot så det finns inte.
Ungdomar som röker? töntigt goes idioti.
Använda droger? mkt sämre kan det inte bli!
Köra onyktert? skada dig själv om du nu måste, men utsätt inte andra för fara pga dumhet.
Förhållanden? underbart, så länge det är sunt för båda parter. på lika villkor, etc.

Favorit...
Mat:
Agnetas pasta carbonara! :)
Låt: Jack Johnson - Better together / Rufus Wainwright - Halelujah m.fl.
Sak att göra: pussas!
Sport: dykning, utan tvekan!
Dryck: mjölk tror jag.
Kläder: älskar mina Haremsbyxor! (förlåt för konstant upprepning)
Film: många älskas... american beauty / forrest gump / the station agent b.la.
Bil: vilken färg alltså? hm. rosa är hett! :) haha.
Serie: Sex and the city / Love my way / Lost.

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? yep.
Gråtit över en flicka? yep.
Ljugit för någon? yep.
Varit i slagsmål? yep.
Blivit arresterad? nope.
Träffat någon från internet IRL? yep.

Senaste...
Boken du läste?
några kapitel ur sista Harry Potter-boken / FASS på jobbet (HAHA!)
Personen du fick e-mail av? säkert någon jävla reklamdrit.
Personen du fick brev av? ams (som kan dra åt h-e)
Personen du fick sms av? Frida, my love!
Gången hela din familj åt middag tillsammans? hela min familj? beror på hur man ser det. meeen, käkade köttbullar med pappsen i söndags! (urgott!)
Saken du köpte? en kaffe på 3d.

Vad har du gjort idag? jobbat på arbetsterapin, ätit muffins med Marie, hälsat på på jobbet, dator, fikat med Sara
Var det kul? oh ja! haft en underbar dag!
Brukar du svära mycket? ja, mycket är väl bara förnamnet...
När stiger du upp på morgonen? morgonen? är det inte då man går och lägger sig? :)
Gillar du att slåss? absolut inte.
Vad har du på dig? jeans och randig tröja.
Vad ska du göra ikväll? sitta här och verkligen försöka komma i säng i vettig tid. (kommer inte hända)
Vad är du allergisk mot? idioter.
Var har du ont? ryggen, fast inte så mkt.
Använder du hårspray? det händer.
Kan du stå på händer? bara om man har rumpestumpen rakt upp i vädret... inte på "riktigt"! ;D
The Ark eller Håkan Hellström? The Ark! fast jag diggar HH också!
Salt eller socker? socker ;)
Gillar du ketchup? yes. (fast i för stor mängd får jag ont i huvudet, fråga mig inte varför... tss.)
Är du glad nu? ja, faktiskt rätt så.
Var du glad igår? nja, mest irriterad. bättre dag idag!
Vad dansar du till? härlig musik!
Stockholm är...? fem timmar bort.
Göteborg är...? närmare än stockholm!
Kan du sjunga? yes, men det låter grymt illa!
Spaghetti eller makaroner? skabetti... eh, spaghetti menar jag.
Land du vill besöka? australien / thailand / kroatien (igen)

...there, there. hörs sen!

jag är B I L L I G (?!)

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Brunhårig - 200 kr
[x] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr
[ ] Annan - 700 kr

ÖGONFÄRG ?
[x] Blå - 1000 kr
[ ] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr

LÄNGD ?
[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 140-160 cm - 1500 kr
[ ] 120-140 cm - 700 kr
[ ] 100-120 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr

ÅLDER ?
[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[x] 21-25 - 500 kr
[ ] 18-20 - 200 kr
[ ] 0-17 - 100 kr

ÄR DU ?
[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[ ] Förstfödd - 3000 kr
[x] Enda barnet - 2000 kr
[ ] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[ ] Andra eller sista barnet - 0 kr

DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[x] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU ?
[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN ?
[ ] Rosa - 20,000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[ ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[ ] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[x] Ingen bil - 0 kr

SKOSTORLEK ?
[ ] 45+ - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[x] 38-41 - 1000 kr
[ ] 38-36 - 500 kr

FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]
[x] Röd - 6000 kr
[x] Svart - 1000 kr
[ ] Blå - 450 kr
[ ] Brun - 500 kr
[ ] Lila - 2000 kr
[ ] Vit - 4000 kr
[x] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ ] Gul - 3000 kr
[x] Rosa - 1000 kr
[ ] Annan - 500 kr

ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr

Jag kostar:  42 200:-

fetheten ökar kraftigt

Oh yes it does! Precis svullat i mig fetaste chokladmuffinsen någonsin, tillsammans med en halvliter mjölk, en kaka, en macka, en banan & två muggar kaffe. Stenhoggarkäk! ;D Eller inte. Pissmätt är jag dock. Snyggt sällskap också, av mines sines. (Marie)

Arbetsterapin förut, gjorde hälften av veckans timmar. Skönt. Poppade till Lindsay Lohan (Freaky Friday) och Good Charlotte. Min kära iPod är gud, utan den så... Vill inte ens tänka tanken! :)

Mår finurligt idag. Arg på fucking AMS, jag vill INTE jobba i Ed. Well, time will tell. Blir jag tvungen att pendla dit, och jobba där så får jag ju iaf se mer av både Sara och Emma. Ett fet-plus!

Börjar räkna ner, snart flytt. Köksbord och speglar har till mig skänkts, härliga tider! Soffa är min nästa plan. Vill ju kunna ha folk på besök! ;) Yey!

ärlighet...

...varar längst. Eller hur är det nu man brukar säga? Nu har jag iaf försökt förklara, efter bästa förmåga. Jag är inte glad över att behöva säga som det var, men nu är det gjort. Hoppas att du förstår varför jag betett mig som jag gjort det sista. Frångått allt av vad Lisaprinciper heter. Hoppas på att det blir bättre. Blir bättre så att det som var bra, kan bli verklighet igen. Siamesiska tvillingar, fast på ett häslosamt och positivt sätt?! Älskar dej, det vet du!

kärt barn har många namn?

Vad blir ditt namn baklänges?
Asil Esereht R....

Hur många hus har du bott i?
2,5. (ena är ett radhus!)

Vilken är din favoritglass?
Pecannöt/Kola, Blåbär och Daim :)

Vilka är dina favoritskor?
Kilklacksstövlarna me like. Mina lila/svarta Poseidon-boots är jag för övrigt skithet i! (för dykningen...) 

Har du fällt krokben för någon?
Men självklart! Jag är guru på det där med krokiga ben i kombination med fall! :)

Äger du en Britney Spears-CD?
Nope. Bara nerladdade. [Lisa goes bov, once more]

Vilken TV-serie tycker du är bäst?
"Sex and the city" slår faktiskt det mesta. Skulle kunna umgås med den DVD-boxen hur länge som helst. Gärna med en box svart torn också, of course. Annars gillas "Lost", "That '70s show" och "Love my way". (Den sistnämnda saknas totalt, återkomst snart kanske?!)

Har du någonsin spytt bland folk?
Yep. På krogen, förjävla pinsamt faktiskt. Jaja, tur är väl att man har noll minne kanske?! haha. Sen var det en fest för längesedan... Förlåt Christian! (...och Christians, jävligt söta, bror!)

Säg något/någon du alltid tänker på?
Mitt liv. Hur det ska gå med jobb framöver, när jag har hyra och diverse annat som verkligen MÅSTE betalas. Hur många årtionden det kommer ta innan jag fått ordning i min lägenhet. När jag kommer orka träffa en viss person igen. Hur det går med mina vänner. Åh. Det är en himla massa jag tänker på.

Vilken är den pinsammaste CD-skivan du har?
"Smurfhits", det är illa så det känns i köttet. "Yabba-Dabba-Dance" gör väl även de (har två st) sitt, för det skumma måendet. Sen vet jag väl inte om jag skäms direkt, men skivorna finns hemma.

Sommar eller vinter?
Sommar. Jag tycker det där med att vandra runt i massvis med kläder är överskattat. Sen blir man blöt och KALL om fötterna också. Bara för att jag råkar vägra kängor...

Har du örfilat någon?
Ehm, ja... Det har nog hänt. Tror jag iaf.

Hur många barn vill du ha?
Vill och vill. Jag har gått från att avsky tanken på mig själv som förälder, och därmed svara "noll" på frågan, till att inse att barn faktiskt är söta. Ett eller två, kanske. Med rätt person. Annars kan det nog kvitta.

Vilka är dina smeknamn?
Lisa liten, Lisafisa, Wise, Gummes mitt, Lisan. [lever på hoppet om att "kärt barn har många namn" faktiskt stämmer! :)]

Är du nöjd med ditt liv?
Förhållandevis. Kunde väl varit bättre kanske, men kunde också varit sjukt mkt sämre!

Gillar du dig själv?
Duger i krig? ;D

Vad skulle du göra om du fick vara det motsatta könet för en dag?
Jag skulle ha sex, utan tvekan. Med mig själv, och med ngn annan! haha. Sen spana i speglar... Sen skulle jag nog ha ännu mer sex.

Vad är klockan när du svarar på det här?
21:25


dagens bästa...

...var, utan tvekan, att jag lyckades försova mig. Inte så länge, stressade som en blådåre och blev till slut bara fem minuter sen. Vad är nu roligt med denna lilla historia? Jo, jag började klockan ett... Vaken på nätterna, sover bort dagarna. Herre min jeeet!!

Jobb nu, återkommer sen.

sängläge

Yes, sängläge har varit ordet för dagen. Vaknade vid tolv, mådde skit. Hade, självklart, minnesluckor från igår. Marie ringde strax efter uppvaknandet och undrade om jag var sur eller ledsen. Ehm, varför skulle jag? tss. Hade tydligen bara gått hem igår. Något som jag inte såg som något konstigt, klockan var ju ändå runt halv fyra! haha. Yeees. Himla skoj faktiskt! Vin till tusen, rolig musik, heta sms, telefonsamtal, fula danser, vingar i rosa och lila slamphår med glitter (som jag satte fast i mössan och såg ut som värsta punkern! tss.) Jag hade svintrevligt!

Gick upp, mådde fan och gick återigen till sängen. Sov några timmar. Sov lite till. Datorn. Vila. Het film. Och nu sitter jag här igen. Dags att sova snart kanske?

Träffade Sara en sväng igår också. Inte träffat henne sen ett tag innan jul. Hoppas det går bra med lägenheten, och att det nu blir flytt i Mars! Blir vi ju nästan grannar. :)

Jobb imorgon. Funderar på att dra till arbetsterapin innan, och göra två timmar. Kanske kan vara bra. Får se när jag orkar dra mig upp ur sängen!

?..

..fylleinlägg!!! dags att sova. måste ringa. charm. håll tummar för ledighet.

puss på...

I love...

...doing things over, and over, and over, and over and, ehrm, over again! :) So, here you are;

- Är du en bra flickvän? Det beror nog helt på vems flickvän jag är :)

- Hur raggar du? Ibland, pinsamt nog?!

- Vad heter du? Lisa Therese.

- Kallas? LisaFisa / Lisan / Wise / Gummes mitt.

- Varför? Rimmar / kvar sen barnsben / idiotispråk med MYCKET humor / därför.

- Vad vill du helst ha nu? Sjukt trevligt sällskap!

- Var är du nu? Framför datorn kanske? daaah.

- Saknar du någon just nu? Yep.

- Röker du? Högst sällan, så nej?

- När fick du senast en present? Juldagen.

- Vilken färg har du på dina underkläder nu? Grön/vita trosor + svart bh.

- Längtar du till din nästa födelsedag? JA! (mest pga att det är vår då!)

- Är du pinsam på fyllan? Alldeles för...?!

- Har du sagt "Jag älskar dig" till någon idag? Nope.

- Vad spanar du in först hos en kille? Rumpan!

- Hur många har du varit olyckligt kär i? Nollkoll råder. Inte säker.

- Plugg/ jobb? Jobbar som vårdbiträde! (klär i rosa!!)

- Har du blivit arresterad av en polis? Nope, bara hemkörd... haha!

- Är du vän med ditt senaste ex? Ja?

- Rökförbud på krogarna? Oh ja!

- Mål i livet? Att ha något att prata om som gammal.

- När fick du din riktiga första kyss? Riktiga? hm. Längesedan! Fredrik kanske?

- Vad gör du om ett år? Bor hemifrån, trivs, mår bra och är nöjd med mitt liv!

Tacka Micka för listan!

[vinfylleinlägget kommer senare, promise you that Anna aka Annie aka Kerstin aka Stina aka ? ;)]


make a wish...

...nej, make a list! :) Okej, sagt och gjort!

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Vid dödskli är det en självklarhet! Fast kanske utanpå. bah. Vilken fråga!
Titta på dig själv i spegeln: Oh yes, går inte att undvika då speglar passeras.
Gnälla:  Allt för ofta!
Skrika: Yep!
Sova: Oh yes, särskilt när Marie ringer. Eller jobbet... *suck*
Ha ångest: Beror på vilken ångest som menas. På ett eller annat sätt, så ja, ibland iaf.
Skada dig själv med flit: Inte vidare ofta fysiskt, psykiskt så kan man fan börja undra.
Ta mediciner du inte borde ta: Nopp!
Vilja dö: Ibland. Urbota dumma tankar som slås iväg fortast möjligt. USCH!
Drömma mardrömmar: Förmodligen, kommer inte ihåg så många drömmar.
Drömma sexdrömmar: Säkert! haha.
Ta droger: Nepp. (Om nu inte alkohol räknas.)
Försöka vara annorlunda: Ja, inte fan vill jag vara main-stream. Men jag försöker inte, faller sig naturligt!
Klä dig i svart: Så länge jag inte jobbar så... hehe.
Gå till kyrkan: Grymt sällan, men det händer väl.
Gå i skolan: Härligt nog inte!!
Röka: När alkoholintaget varit lite väl stort, yep.
Ha sex: Det händer. Eller? ;)
Ljuga: Vita lögner förekommer, inte andra däremot. Ibland dock.
Hata folk: Nej, min grej är att störa mig på folk! tss.
Lita på folk: Förmodligen alldeles för lätt...

VEM:
Saknar du:
 Mormor och Fredrik!!!
Vill du döda: Inte en enda en.
Rörde dig sist: ptja. Beror på hur! :) Någon på jobbet.
Vill du slå: Idioter som inte kan lyssna!
Kysste dig sist: En nyårspuss av Therese tror jag. Kyss var säkert Andreas.
Vill du kittla: IDA! Hon skrattar förjävla skoj.
Kramade du sist: Viola! :)
Vill du prata med: Åsa...
Skrek du på sist: Säkert Pappa.
Vill du vara som:  Mormor, bättre människa fick man leta efter.
Sårade dig sist: Tänker jag inte skriva här.
Vill du bli galet full med: ptja... Icka är ju given, likaså Anna!
Gjorde dig riktigt glad senast: Viola, bara genom att le.
Fick du sms från senast: Marie (undrade om jag ville ha fyllesamtal inatt...)
Ringde dig senast: Mamma, från jobbet.
Är vackrast på jorden: Insida eller utsida? Mormor vinner nog båda...

HAR DU:
För många vänner:
Nope.
Förföljelsemani: Nope.
Tvångstankar: Nae, inte direkt. Vissa sjuka saker dock! tss.
Någon annan psykisk sjukdom: Inte som finns på papper iaf!
Någon fysisk sjukdom: Nope.
Någon skada: Man kan ju börja undra! ;D
Färgat håret: Två ggr; blonderat & någon röd nyans.
Brutit några ben: Nope.
Några piercingar: Nej, men vill fan så gärna ha i tungan!!!
Egen dator: Nope.
Bra självförtroende:
Långt ifrån.
Kysst någon: Ja, hör och häpna, det har jag faktiskt.
Haft sex: Yes.
Köpt kondomer: Nejfan, varför köpa sånt som fås gratis? :)
Tagit nakenbilder: Hur naket? :)
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nope.
Bjudit ut någon: Beror på hur man ser på saken. Men njae...?!
Varit kär: Oh yes.
Dumpat någon: Yep.
Stulit någonting: Klepto-Lisa är ju mitt namn. Lånat? :) (inte så farligt som det låter)
Lämnat landet: Bara för kortare perioder!
Tuttat eld på nått: Yes. Elda är skoj!
Gjort något olagligt: Ehm, vad räknas som olagligt? Sjuka regler och lagar ibland, så något har jag allt lyckats med!

HUR:

Går du: Tydligen väldigt roligt, om man frågar fröken W.
Svarar du i telefonen: "A rä-Lisa!" :)
Fördriver du tiden: Vänner, dator, jobb, sömn!
Mycket pengar har du: Mer än lite, mindre än mycket.
Tjänar du pengar: Yes.
Ofta diskar du: Jäkligt sällan! HATAR att diska!!
Ofta städar du: Sällan, samma där :)
Många stör du dig på: Alldeles för många!
Ofta träffar du din familj: Förhållandevis ofta. Mer sällan nu dock.

TROR DU:
Att du kommer bli något: Är redan! :)
På gud: Ja. Fast nej?
På rymdvarelser: I någon form, yes.
Att folk tycker om dig: Alltid finns det väl några, hoppas jag! :)
På ett liv efter detta: Yep, på ett eller annat sätt.
Att fiskar kan tänka: Jadå.
Att du kommer leva länge: Jorå-satte.

Dessa listor är rätt kul att skriva. förbannat tråkiga att läsa kanske? :) bra tidsfördriv iaf!

[...en puss till E, tror du behöver den gumman!]

segaste...

...dagen på länge! Fortfarande irriterad över att jag irrat bort min nyckel. Och inte har Pappa kommit hem än heller, så jag kan inte gå utanför dörren. (Jag menar, slaksvädret och halvsena timmen gör det ju verkligen såååå lockande! tss.)

Jag har iaf lyckats med något bra idag! Lite tant-varning på mig, jag vet, men ändå! Tänkte, i den tråkigaste av tråkiga stunder, att jag skulle försöka hitta ett snyggt nyckelskåp. (*varning på mig*). Vad tror ni jag hittar? En skitmysig hemsida, med en hel del söta saker. Hittade båda en, två och tre saker som jag ville ha. Nyckelskåp vet jag inte riktigt om jag uppskattar, men det var iaf fint. Jag, om någon, borde ju ha ett.

Burken, som man kan lägga måååånga goda kakor i, är helt enkelt ursöt. Och den lilla griffeltavlan föll mig också i smaken. Tror dock jag ska försöka samla ihop pengar till en soffa och en byrå, innan jag ens kommer på tanken att inhandla småsaker! tss.

                    

Jaja, pengar kommer försvinna i mängder. Jag V E T. Lite för väl faktiskt.

Om nu den där himla hyresvärden kunde ringa också, så man får skriva på lite papper om att lägenheten bara är min. Min. Min! M I N ! ! ! :)

Självklart, hemsidan med alla saker kan hittas här! Pay a visit, it's worth it!

Yey, nu kom Papi hem. So long, loosers!

ten years ago

hittade en lista, trevligt tidsfördriv i väntan på pappa & hans nyckel...

Vad gjorde du för tio år sedan?

För tio år sedan... Skulle snart fylla tolv, vad gjorde man då måntro? Förmodligen pustade och frustade över att skolan precis dragit igång efter jullovet. Gick i femman, en rätt menlös årskurs. Skulle välja vad jag skulle plugga för B-språk. Var väl händelsen för våren, I guess. Tyska valdes, vilket patetiskt val sen... Men jag har sällan haft så kul som jag sedan kom att ha på de lektionerna. (Tina, Åsa, Sofia, Micka... haha!) Mamma hade väl träffat Thomas då, så jag gick väl och väntade på att lammen skulle födas också! :)

Vad gjorde du för ett år sedan?
Festade! Umgicks med Ida ungefär varenda dag. Jobbade. Var totalsjuk; förkyld och så. Var glad över att Mormor piggnat på sig liiite.


Fem snask du gillar:
Marabous mintchokladkaka, mest för att den påminner om Fredrik. Sura gröna flaskor, sk Soda Pops. Me like! Speciella sura äppelringar från Lidl. Underbara!! Daimglass, hur gott är inte det på en skala? gah! En kvar, svårt... Mycket som är gott ju. Kladdkaka smakar inte fan direkt! :)

Fem sånger du kan hela texten utantill på:
Det finns nog en del, tror jag bestämt. Hallelujah, som bland annat framförs av Jeff Buckley, Rufus Wainwright etc. En flicka som är stark, med Mimikry. Alla flickor, Linda Bengtzing. (tack vare oss den lever vidare, eller hur Frida?! tss.) The Lips of an Angel, Hinder. Som en bro över mörka vatten, Tommy Körberg. And several more, of course. [tilläggas ska nog att jag måste sjunga med artisten/någon annan, för skulle INTE kunna sätta mig och skriva ner texten. gud nej, hehe.]

Vad skulle du göra om du var miljonär?
Beror väl helt på H U R många miljoner jag isf skulle haft. Men om det fanns obegränsat... Resa jorden runt, gärna med något trevligt sällskap. Betala ett körkort, med privat körskollärare som kan köra med mig mitt i natten, när jag inte blir rädd för andra dårar som är ute och kör. (där även inräknat panchosar som kör i trettio på nittioväg. hallå, det går fort! *rädd*) Skänka pengar till välgörenhet. Köpa mig en stor lägenhet, på ett flådigt ställe. Göra vänner och familj glada, såklart. Finns mkt!


Tre dåliga vanor:
Nattugglevarning, är vaken halva (och ibland hela) nätter. Vilket resulterar i lite sömn, något som mitt humör inte klarar. Lättretlig, kan bli sur för minsta lilla. Tar åt mig för mkt av vad folk säger, och deras problem. Vilket bara drabbar mig själv. Segt, dock! 

Fem saker du gillar att göra:
Umgås med vänner och familj, festa, ta lååånga promenader i fint väder, resa och pussas! :)


Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa:
En äkta päls, stilettklackar, balettkjol (kanske på skämt/fest/maskerad), orangea jeans eller cykelbyxor. Iiiik! 

Fyra favoritsaker:
Mobilen, iPoden, datorn & sängen.


Fem personer som jag gärna vill se göra den här utmaningen:
Det är ju en lista, så Micka är ju självskriven! :) Annas svar vore kul att se, likaså Emelies. Varken Ida eller Annie bloggar vidare värst mycket, så det är på tiden! Sen skulle jag iofs vilja se Ickas svar också, men hennes blogg får inte nämnas här! :) tss. Tror bestämt det blev sex... haha! :) Mattesnille? Ehm, Emma måste ju göra den också! Så, sju! haha.


hänsyn & sakletarlisa

Om jag säger att jag vill vara ifred och att J A G hör av mig när jag vill & orkar, ja, då gör jag det. Trodde ju att det var viktigt/hade hänt något när du ringde. "Åh, nu får jag höra din röst också!" Ja, det var väl sött sagt. Vill dock fortfarande vara ifred. Vill inte att det ska vara såhär, men nu är det så. Snälla, kan du inte bara lyssna på vad jag försöker säga?

Somnade alldeles för sent inatt, skräll! Skulle ju iväg till de rosa stövlarna idag också. Så stressade mig iordning, med tanke på halv försovning. Planen var att jag skulle vara där klockan ett, men det verkade inte bättre än att jag skulle komma dit halv två. [...]

...fritt fram! fritt fram! *spanar* FRITT FRAM! *letar argt* FRITT JÄVLA HELVETESFRAM!!! *galen*

Nej, jag hittade inte hemnyckeln. Så det blev inget städat idag. När en annan hemnyckel kommer hem från sitt jobb, har mitt stängt. Så jag får snällt gå upp klockan sju imorgon, för att kunna göra mina timmar. Får dra mig ner till Illern sen, och kolla mitt skåp där. Förmodligen är det stället där nyckeln tillbringat natten.

Snart flytt, ska bli sååå skönt! Pratade med Sibel igår också, och bordet ordnades hem igen. Så imorgon ska jag dit och hämta det. Tacka Thomas för bilen han köpte, underlättar totalt för att få hem sakerna UTAN släpkärra.

Tänkte lägga in en bild på Lindsay Lohan också. Men ångrade mig. Hetot finns i mines tanker! ;) gah!

städtant...

...är vad jag blivit! hehe. Ska nämligen iväg och städa hjälpmedel på Arbetsterapin 6 timmar i veckan. Hur upphetsande kan det vara? ptja. Sex timmar av lugn & ro, tankar för sig själv. Kan nog bli riktigt skönt, även om det tar ett tag innan man lärt sig hur man ska göra. Var där på introduktion förut, Mona visade hur man ska göra. Högtryckstvätten demonstrerades, lokalen visades och diverse saker som skulle vara till min hjälp. Lyckan var total när jag fick se stövlarna! Inte gröna gamla Tretorn-schabrak, utan söta rosa med blommor på. phew. Slapp man skogshuggarlooken goes städtant. Hade baskemig varit patetiskt.

Hur som helst tror jag att det blir bra. Arbetet kommer som sagt resultera i lite mer pengar varje månad, vilket uppskattas.

Sitter med en orangelysande clementin bredvid mig. Lite som ett mellanmål? Sen vankas fisk och potatis, mumma!

Hoppas du kunde sova sen, trots allt! ;) *ler glatt*

Snart dags att hoppa tillbaka till jobbet. Jobbar med sines Marie. Tjompa! :)

Och tjejer, kom ihåg att gnida papper mellan brösten om ni vill att de ska bli större! [why?]

so last year...

...men ändå så vackert att det är värt att läggas ut här.


image47

Så såg det ut hemma vintern för två år sedan (I think it was). Så mkt snö! Idag är det mest slask, tråkigt!

sen när är en buss ett mus-hus?

Natten blev sen, somnade väl sisådär halv tre. Tidigare än vanligt, så eloge till mig! (Senaste var sju/halv åtta på morgonen. Blivit värre än Loket, suck.) Självklart ringer jobbet och väcker. Och inte the ferret, utan berget vid namn Adolf. Upp, ringa mamma & be snällast att de skulle köra hit arbetskläder, in i duschen, ur duschen, blåsa, sminka, klä på sig, rusa ut till Thomas, in i bilen, ur bilen, rusa mot jobbet - uppför trappan... Sen kunde jag andas. Bytte avdelning efter hela fem minuter, kärlek! Fick jobba med Ros-Marie och Monika. Skitsöta båda två. Och en suris, men henne ignorerade jag! haha.

Såg till att bli uppskriven i heeela huset, samt natt. Hörde mig för om dagar att jobba; fick fem stycken. Härligt. Råder tydligen brist på vikarier också, så förhoppningsvis blir det jobb för mig framöver också. Känns bra! :)

Hoppade hemöver runt två, med sällskap av Monika. Väl hemma så städade jag toaletten, vilket var behövligt. Papi har inte ens märkt ngt, hemska människa! Jaja, jag gillert iaf. Det är ju fräscht!

Messade med allas vår söta Sara nyss. Vad tror ni flickan upplevt idag? Smärre (och indirekt) hjärtattack! Låg och sov i bussen, på väg till jobbet... Vaknar av att ngt stirrar på henne. Vad? En SKOGSMUS!!! EN MUS! En råtta, fast liten. EN MUS! GAH! Usch. Hade dött jag! Busschaufförens svar på hennes hysteriska skrik/utbrott var: "Äh, häromdagen hade vi en hel familj." Åh. Hemskt. Usch. Stackars Sara! [men såhär på avstånd är det förbannat kul!]

Jobba imorgon också, at the ferret. Jobbar med Maria på fm och sines Marie på em/kväll. Checkt. Kikade schemat också. Katarina jobbar på 2c! Goodie! 

Icka beställer saker ur Jotex, Jojjo fikar i Kupolen i Borlänge, fröken L köper chips, Kotten hittar mina örhängen och Pappa är ursinnig över att hans mobilladdare fått fötter (ligger nere i mitt rum... tss).
 
Saknar min Åsa. Det skär. Fan att allt ska gå åt helvete hela jävla tiden! *grymt ledsen*

håll med om att...

...listor är bra! :)

Favoritcafé? Jadu, svårt. Diggar XO! :)
Favorittidning? Alla, fast inga. Träningstidningar, Elle, VR.
Bästa saken som händer i sommar? Alla galna fester! Förmodligen sol&bad-semester, under våren dock.
Favoritplagg i garderoben just nu? Haremsmysbyxorna från ICHI.
Vanligaste färgen på mina kläder? Svart, svart, svart.
I sommar kommer jag att gå klädd i? Tofflor! Sen beror resten på vädret. (håller tummarna för naket!)
Mig själv med tre ord? Galen, lättirriterad & skitglad!
Jag tränar? Förklara ordet, återkommer när jag förstår innebörd. heh...
Jag ville bli när jag var liten? Kaninförsäljare! ;D
Höger- eller vänsterhänt? Höger.
Humör just nu? Smygförälskad i en såååå manlig sak! hehe. Så, ehm, glad?!
Är det nåt du absolut inte äter? Lever, hjärta och grisfötter.
Kläder just nu? BH och mysbyxor. (Maries, hehe)
Vad sa du senast? Whiskey in the JAAAAARROOOO! :D (bra låt med Metallica, sjunger högt här)
Fisk eller badkruka? Fisk! Dykare säger väl allt. Det senaste blivit liiiite kruka. *skäms*
Hur många kuddar sover du med? 1-4 st.
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska utan dess like.
Sparare eller slösare? Båda? Nja, mer spara. Mkt mer spara faktiskt.

Har du några homosexuella vänner? Yes.
Tror du på mirakel? Jadå, på ett eller annat sätt.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid? Yep!
Hur många barn vill du ha när du blir stor? Absolut inte mer än två!
Bio eller promenad? Promenad. Eller ptja, bio också mysigt. Beror på sällskap.
Är du kittlig? Utan tvekan! (tyvärr...)
Snarkar du? Beror på nästäthet, hehe. Normalt sett tyst som döden, har jag hört.
Stjärntecken? Vädur.
Rädd för insekter? JA! Fråga jobbarkompisarna! :) Flugor, larver, spindlar... USCH!
Det här är jag bra på: Prata, skratta, sura och dricka alkohol!
Chips, morötter eller godis? Godis!
Pizza eller hamburgare? Pizza.
Stökigt eller välstädat? Alldeles för stökigt. (Right Mum?!)
Gungar du på stolen? Ah vesst.
Vilken hand håller du gaffeln i? Depends.
Gillar du att sjunga? Oh yes, helt värdelös på det dock.
Anser du att du är stark? Ja, inte fan är jag svag!!
Använder du knark? Mina vänner är min drog.
Kaffe, te eller inget? Kaffe, with milk
Har du en besatthet? Oh yes... Eller vad man nu ska kalla det.

...snott av Micka! tss.  

2oo7 - lite som en lista!

År 2007


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

oh yes. kan bestämt säga att jag inte är lika feg som jag trott! :) tog mitt andra dykcert också! yey!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
ptja. gå ner i vikt var säkert en av dem. men ligger ungefär lika. så njae.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
yes, igen då. men barn it is!

4. Dog någon som stod dig nära?
min älskade mormor. skär i mig fortfarande! *ledsen*

5.Vilka länder besökte du?
vilka länder? hm. England, Bulgarien & Norge. think that's it.

6. Är det något du saknade år 2007 som du vill ha år 2008?
kärlek. ro i kroppen. frisk längre än en månad. (en frisk mormor...)

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
26e juli. älskade mormor. hm. *suck*

8. Vad var din största framgång 2007?
framgång och framgång. iaf bestämt mig att flytta!

9. Största misstaget?
usch. illa dålig jag. tänker INTE berättas.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
sjuk? skoja inte om det. ungefär halva året. hostat lungor ur mig, inte kunnat prata, rödaste näsan ever. you name it!

11. Bästa köpet?
festivalbiljetterna till peace & love, utan tvekan!!!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
fest, utan tvekan. gah!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
festivalen. karlsson på takets besök! och alla nya vänner! :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
Joshua Radin - Only you. || Peter Jöback - She. || mitt & Saras bakfyllemantra; Ompapa lao mao sao bao...

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
varit mer frisk så jag kunnat vara med mormor mer, tränat... mycket jag önskar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
druckit mindre mängder alkohol. inte färre antal tillfällen, utan mängder! haha!

18. Hur tillbringade du julen?
jobbet - farmor - mamma.

19. Blev du kär i år?
förälskad, yes. kär? nope.

20. Favoritprogram på TV?
bonde söker fru! *tönt* saknar LOST!!! Sex and the city klår alltid allt!

21. Bästa boken du läste i år?
läst fruktansvärt lite. början på Harry Potter, den sista boken, är bra. inte klar än. annars vet jag inte.

22. Största musikaliska upptäckten?
Jason Mraz, Joshua Radin, Timmy Curran, Amanda Jenssen.

24. Något du önskade dig och fick?
nopp, jävla skitår! eller ja, en rosa blender av mamma & thomas i julklapp! :)

25. Något du önskade dig men inte fick?
att mormor skulle bli frisk och må bra.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
jobbade säkert. eller... busade med ida. något av det måste det varit!

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
välmående hos vännerna mina. maria, ida, anna, jojjo, icka... you name it.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
mys! [och fula rosa arbetskläder! haha]

29. Vad fick dig att må bra?
alla vänner som ställt upp. vissa på jobbet. mamma.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Lindsay Lohan, utan tvekan.

31. De bästa nya människorna du träffade?
de allra bästa? hm. Anna, min lilla kotte. *älska* Marie, helt enkelt jättego! Emelie, den lilla promenad-plutten. ja, det finns loads. där är väl de som fastnat mest.

ork?

jag tror bestämt att allt vad ork & lust till allt försvann förut. jag vet inte vad jag ska tycka. tänka. säga. vara. åh!

leka egoist, eller vara sitt gamla vanliga jag? åh. orkar inte med sånt här...

nyår...

...och jag tror bestämt att jag är lite bakis.  återkommer... sen. ptja. yes.

RSS 2.0