happy

...she's only happy in the sun? well, då skiner bannemig solen för fullt på mig nu.

too good to be true?

kurs

"Lisa har svårt att somna, och måste nattas med flaska."
"Therese är idag mycket otrevlig mot personalen. Spottar och fräser åt allt och alla."
"Gunilla har idag, av misstag, fått laxoberaldroppar i ögonen. SSK kontaktad."


Ja, ibland är det väl bara som så att vissa utbildningar är lite roligare än alla andra. Som den idag. Mycket tack vare Evelina, Bella, Therese och Sofia. Skrattade oss igenom dokumentationskursen. Och jag tror faktisk att jag kan det också. Well well. Tre välspenderade timmar, eller? :)

Kommer hem lite folk på fredag, stavas det förfest? Jag vet inte jag, men det ska iaf bli förbannat skoj. Hela hela hela kvällen. Yeah babes!

Annars intet nytt, eller vad man nu säger. Eller ja, Pappa, Farmor och Malte var hemma och fikade igår. Blev lovad ett nytt köksbord av min söta Papps, och de andra två ville ge mig en inflyttningspresent. Söta. Fick en finfin blomma också. Nice.

Förbannade jävla snö!

mannaminne

Min blogg lär vara den tråkigaste i mannaminne. Ingen bloggar så sällan som jag, har så fåordiga inlägg som jag, så innehållsfattigt som jag...etc. Men vad ska jag blogga om då?

Mitt liv som arbetsnarkoman(-wannabe)? Om förra veckan, som jag varken vet vad som är lämpligt att nämna, och/eller vad som verkligen ska utelämnas? Om massa tankar som flyger i skallen, vad tänka - vad göra? Egentligen så är väl hopkoket av detta en rätt så bra blogg. Men jag tycks inte kunna skriva ner mina tankar och mitt liv just nu. Jag som egentligen älskar att skriva.

Mitt liv i korthet;

trivs som en abborre i sötvatten på jobbet, förra veckan kunde inte varit mer perfekt (nämen? oh yes!), bullarna som bakades blev urperfekta, det var härligt att se mor och dotter tillsammans - båda med ett glatt humör, maria har blivit sååå liten - tror bestämt att vi får planera in en räd till typ karlstad, grattis till nya jobbet micke!!!, snart blir jag gammal - får väl firas med några drinkar kanske?!, saknaden gör sig grymt påmind - mycket i mitt hem påminner om dig (mest tumme upp, dock lite jobbigt), april kommer bli promenadernas månad helt oavsett väder - snigglera sa vinne!, sommaren tycks bli kalas - jobbmässigt sett, sjukskrivningar talar till min fördel - lite som skadeglädje?!, ännu fler underbara band till Peace and Love! [...] sist men inte minst --> jag längtar mig blå efter FREDAG! då vankas det dejtande som jag längtat efter sååååååå länge. Oh, me like! :)

nyfiken i en strut...

Vem är "anonym" från förra inläggets kommentarer? haha. Nyfiken Lisa härnu!! :)

lite som ett vad?

Celibat fram till min födelsedag, var det så det var sagt? ;)

RSS 2.0