festival i sommar?

Satt i telefon med Ida igår, i en dryg timme. Vad som framkom under detta samtal var vår gemensamma önskan om en festivalsommar. Men åka var? Hultsfred hade ju varit urkul, men det fanns faktiskt ngt som lockade än mer. Vad? Jo, Peace and Love i Borlänge. Vilka band som ska dit sen, till och med jag är ju frälst. Och då krävs en del, det ska gudarna veta. Blir till att ringa jobbet under dagen, och förhoppningsvis boka under kvällen eller morgondagen.

Damien Rice ska dit. Jag menar, bättre får man leta efter! Sugarplum Fairy. The Ark. Mando Diao.  Anna Ternheim. Dia Psalma. Melody Club. Elin Sigvardsson. Nationalteatern. Shout Out Louds. Snook!! Sophie Zelmani. Svenska Akademien. USCB Allstars. Timbuktu. Och ungefär en massa andra! Önskar verkligen att det blir av.

Sen är det ju redan bestämt att åka till Pride, fatta så roligt! Och Emma pratade på ngt i Göteborg. Ja, är jag ledig är jag på. Vill inte vara en sursvensson i sommar och bara jobba. Lite som de senaste åren isf.

Köpa heta gummistövlar är på tapeten. Inte just för festivalandets skull, utan mest för det trevliga nöjets! Gummistövlar kan faktiskt vara heta!

Nej, dags för ett inhopp i duschen. Ska till tandläkaren idag, twice. En gång för egen (på tok för hög) räknings skull, sen följa rädd Ida. Ja, det blir nog bra.

Lyckan kommer, lyckan går. Är det så att den kan komma, lika snabbt som den försvann? Ibland kan man sitta och önska mindre.

just call me lisamiss

så var man här igen då, och kanske borde man skriva något som händer i ens liv? är väl lite det som är meningen kan jag tro.

precis hemkommen från england, london, är jag. hade riktigt kul där! musikaler, konsert, mat, SHOPPING, promenader till tusen, roligt folk, choklad (!) och en hel hög med skratt tillsammans med mamma. med mig hem fick jag parfym, klocka, flertalet byxor, underkläder, örhängen, roliga knappar, alkohol och lite smörgåsklet. tonvis med upplevelser rikare också, såklart. allt på bekostnad av min sk ekonomi, men ja, något måste jag få unna mig!

Billy Elliot och Mary Poppins var musikalerna. den förstnämnda skulle jag kunna se om och om och om igen... den andra hade underbara kulisser, men själva musikalen var inte den bästa. konserten, a 1000 voices, i Royal Albert Hall, var pampig som tusan. [med risk att få en tantstämpel tack vare ordvalet] en kör med tusen personer och sen flertalet urduktiga solister och dansare. tufft som skrutt! :)

tänkte jobba så fötterna blöder denna månad. få ihop en del pengar inför de dagar jag i sommar är ledig. bokad många dagar under månaden redan, underbart! ska strax iväg och jobba, efter den rast jag har nu. trevligt trevligt. kanske ska stanna en snabb sväng på ica och köpa kvällsmat i form av knäckebröd! gott värre.

tänk hur finurligt allt kan bli. hur snabbt saker och ting kan ändras. grekland ska hända, iaf för mig. jag vill härifrån. får se bara vad sällskapet bestämmer sig för. ja, ska hon inte med så åker jag själv. bara jag kommer in.

just det, måste ju berätta... lisamiss, mitt namn på flygbiljetten. detta var grunden till många skratt under vår resa. lite som en kines tyckte de. ja, roligt att kunna få folk att skratta!

cykelhelvetet väntar, bara att bege sig. puss*

RSS 2.0