so true

You can close your eyes to the things you do not want to see,
but you cannot close your heart to the things you do not want to feel.


mantrat innehåller nu fler än mig

Igår var dagen D, Lisa skulle återigen hoppa i fula arbetskläder och göra sig hörd bland halvdöva tanter. Jag kom dit för tidigt och kände att jag nog kunde unnat mig en lång sommarsemester vid namn sommarlov. Nåväl, jag får ju träffa många av de charmiga, lära känna några nya samt känna mig förjävla behövd. Alltid något, som sig bör här hemma i fucking.

Kväll igår. Delad idag. Dag imorgon. Jag har ont i fötterna nu! Foppatofflor i all ära. Stenhårda golv a la Illern ligger det då rakt inte någon ära i. Ska sluta leka klagomur härnu. Det har varit kul, men jag är trött. Arrajt?

Mantrat ja. Schni schna schni schna. Detta utvecklades till Lisa Lisa Lisa Lisa. Vill ni veta hur det låter idag? Lisa Lisa Lisa Åsa Åsa Åsa Schni Schna Visa Lisa Åsa Lisa Åsa Schni Schna. Ah well, you get it. Spännande!

Imorgon vankas rastdejt med sötaste Marie. Hoppas det blir fler sådana, alternativt heldagar spenderade tillsammans. Inte träffat lilla Annie på en smärre evighet heller, så det måste ske snart.

Om ni undrar så finns det Moose i Rosa Kiosken på torget. Det har Therese Nilsson sagt till mig idag! ;) haha!

Fortsätt få mina kinder att rodna, mitt inre att bli varmt och mitt öra att koka?

bah!

Haft en urmysig dag med alla tre fröknarna Edkvist. Pling, bröst och stringtrosa. Skämt berättade för en videokamera. Rörda flickor med tårar i ögonen. Avundsjuk. Svart läppstift. Gläns över sjö och strand. Köttfärssås. En Thomas som sprang i backen. Statusuppdateringar. Humor! Mysdag på absolut toppnivå!

Nu sitter jag hemma hos Mamma och mår som något som mår dåligt. Bah! Palla bli sjuk nu? Nae, inte direkt. Hoppas att det är en endagsförkylning, utan feber. Mamma och bilen drog precis in till stan. Glass, Cola och vindruvor coming up. JAG SKA BLI FRISK!

Frisk som sjuk. Glad som ledsen. Dag som natt. Du är den finaste som finns, oavsett.

sötaste du

So baby don't worry,
you are my only,
You won't be lonely,
even if the sky is falling down,
You'll be my only,
no need to worry.

Du är bäst, sötis!

sommarlov

Då var första året av tre slut. Är godkänd på allt hittills. Väntar nu bara på resultatet på sista hemtentan. Hoppas på ett G, så jävla hårt. Rapporten lär vi ha fixat, då läraren inte sa något efter seminariet. Håll tummarna för mig! Palla börja plugga innan hösten drar igång igen.

Igår vankades grillkväll med klassen. Var nog runt 20 personer som kom hit. Plus "bihang" på 5 personer som pluggar annat. Kontentan var väl att det hade varit bättre om bara klassen kom. Lätt att vara efterklok kanske. Jag lär ha framstått som världens grinkäring, men det skiter jag högaktningsfullt i. Har jag sagt EN sak, så bör man fan lyssna på det också. I övrigt var det sjukt kul. Så jävla najs att så många kom. Diggar verkligen klassen. Så jävla skön! Hoppas verkligen det blir mer sånt i höst!! :) 

Nu ska jag packa ner mitt liv, för att imorgon bli hämtad av Pappa. Hem till Åmål, där jag kommer tillbringa hela sommaren. Kommer bli så skönt! Träffa alla söton. Jobba och tjäna pengar. Bara vara. Sola. Bada. Dyka? Aaaah! Jag mår så bra!

Jag lade upp ett kort på fb för ett tag sedan. Vackrare än många andra. Jag fick även ett MMS igår. ehm. Mer sånt!


RSS 2.0