stolt!! :)

Lisa Liten är idag stolt över sig själv. Jag har lyckats uttrycka hur jag faktiskt känner inför en viss persons handlande. Kanske låter som en sak som händer var dag. För mig är det dock en stor grej. Jag brukar hålla inne med det mesta. Särskilt när det kommer till folk som inte direkt tillhör min åldersgrupp. Rosiga kinder, men en glad Lisa utkom från den sk diskussionen. *glad*

Snabbdate med Ida förut. Han prata om ungefär ingenting, eller ja, lite iaf. Kanske ses imorgon, lite beroende på Frida. Har ju planerat en mysdag med film, fruktsallad och typ godis. Allt för den nyttiga touchen. Vem vet, film kanske föregås av en långpromenad. Tycker jag låter kalasers!

Hinner inte skriva mycket mer. Mamma sitter i bilen på väg hit. Ska få träffa henne för första gången på urlänge. En blick på stan igår, that's kind of it. Well, blir trevligt. Samma sak med att få sova i MIN säng! :)

Jobb imorgon igen, 7-14.30. Pengarna och jobbdagarna rullar in, och det känns helt underbart. Leta lägenhet nästa?!

Anna, vad var resplanerna? :)

ändrade planer

Var ute o vandrade med ett styck emeluttis och ett styck knubbelubba förut. Himla trevligt om ni frågar mig! Blev aningen svinkallt, och hostan trängde fram. Otroligt ovänligt, otroligt bestämt! hmpf. Birgitta skulle ta med ngn morfininnehållande hostmedicin imorgon. Hoppas verkligen jag slipper andnöd, och att den tar bort hosthelvetet. Jag blir vansinnigustast! Faktiskt!

Igår var det jobb och promenad som gällde. Utan Frida, dock tillsammans med Emelie. Samtalsämnet var kalaskul, och timmarna bara rusade iväg. Allt som allt var vi nog ute i närmare två och en halv timme. Tråkigare sätt att fördriva tid kan hittas! Jag bara undrar, vem var det? ;)

Imorgon var det planer på att träffa Sara. Hon var lika sugen på att åka utomlands som jag och Jojjo, vore himla trevligt om hon följde med. Likaså Anna. Åh, hade varit kalasers! Ja, vi får väl se om vi får fram några planer. Vår tant-vän Jojjo ska väl på Bingo, så henne får man väl upplysa via telefon senare på kvällen... :)

Sovmorgon imorgon. Eller inte. Börjar kl åtta. Dock en timmes mer sömn än planerat, tacka Sibel och hennes kräftor för det. Hoppas morgondagen förlöper utan krångel. Sen är det ledigt. Ska se till att jag slipper jobba på fredag, för då ska vi vandra till Säffle. Frida pretty sucken on Donkasfood, Emelie och jag are sucken on pizza. Vi får se. Digitalkameran ska självklart med. Naturbilder!! tss. Thörrise, jag klår dig lätt! Dypölar, släng er i väggen! ;)

Anna... Se till att ordna ditt sovrum. Mysdagar med dig behövs snarast!!

I've gone identity mad!

ka-tching! :) fine beten det, den där grace kelly, kalasbra framförd av allas vår Mika! Sämre sätt att starta sin morgon på finns.

Ja, då var den underbart sköna natten över. Och nu får jag inte sovmorgon förrän på torsdag. Lisa längtar, lovar!

Ställde klockan, läs mobilen, på ringning igår. Vore ju patetiskt om man kom försent pga försovning, särskilt om man börjar jobba halv två! hehe. Eller vad säger du, W? :) Ingen idé att leva på hoppet, käka klövrar eller ngt dyl. Bättre att ta det säkra framför det osäkra. Så snart är det dags att pinna sig iväg till jobbet. Kanske ska öppna min lilla bok om pärlplattor, som jag glömde sist. Vet inte om det är Anna eller Ida (eller båda två), som har en bok om trolldeg. Den vill jag ha! Mysigt till tusen att läsa sådana böcker. Pyssel-mor, det ska jag bli framöver. Tänk sisådär tio år. Lagom.

Antar att jag jobbar med Katarina ikväll, så leendet är stort. Lite som en fisk i vatten trivs jag när jag jobbar med henne. Okej för att hon stendör titt som tätt, smällar man får ta! :)

Promenaden igår kväll uteblev. Regn och jag vill inte bli mer sjuk. Hoppas på förbättring till ikväll, så kan jag bege mig ut. Förstod jag Emelie rätt så är hon på. Får helt enkelt ringa eller messa sen!

Ringde Idaliten igår också. Hon låg upp-pallad i en soffa med nackspärr. Vilken miss! Bad så snällt om lite massage, men jag vet faktiskt inte om jag vågar. Kan göra grymt mkt mer skada än nytta. Förstörelse är inte ngt jag vill ägna mig åt direkt.

Anna pillar med ett IQ-test. Får se hur det gick... :)

vilda män

'"men det lär inte dröja så länge iallafall. den som väntar... livet har sina goda stunder"

förlåt, men jag kan faktiskt inte annat än att le. livet på en pinne! msn på jobbet var det. åh! :)


liten lisas liv

Tio första:
Första bästa kompis:
Sandra Arnell I guess.
Första bil: Inte ens ett halvt körkort härnu. krockar man nästan med MaxiMat ska man heller inget ha!
Första kärlek: hm. riktigt svårt. någon halvtöntig sak i småskolan... kristoffer kanske?! :)
Första husdjur: Alfons Kalle Sumo Grisen Baloo, en guldhamster.
Första semester: lär ha varit rossö på kusten, eller stockholm till familjen palmqvist.
Första jobb: Illerns äldreboende (ställd lisa står).
Första köpta skiva: hm. egenhändigt inköpt var det nog någon Yabba Dabba Dance-skiva.
Första riktiga kärlek: på riktigt riktigt; Nicklas.
Första piercing: öron, och räknas inte det så får jag väl återkomma med svar.
Första konsert: Mora Träsk tror jag! :)

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: en öl igår kväll, tack keijo!
Sista bilfärd: hemresan från karlstad i natt, sara bakom ratten. seeeent, runt fyra!
Sista filmen du såg: mja... slötittade på halva dr dolittle 2 förut.
Sista bubbelbadet: någon månad sen, hemma hos papi.
Sista spelade cd: lär ha varit någon med nationalteatern. bra duschmusik!
Sista gången du grät: fredags...
Sista måltiden: tacos förut på kalaset, med efterföljande tårta. kärlek!

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar?
 Oh ja! Andreas... 
Blivit arresterad? Omhändertagen räknas inte va? ;)
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja, faktiskt.
Varit på tv? Not that I know of.
Fått ditt hjärta krossat? Ja, tyvärr.
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Det tror jag verkligen inte.
Haft ett one night stand? Eh, ja?
Busringt till nån? Självklart.

Sju saker du har på dig:
1. svart bh, riktigt söt
2. en brun topp från veromoda. grymt skön!
3. blåa jeans
4. svarta strumpor med spöken på
5. rosa/vita/gröna-trosor
6. egentligen ett diadem, som dock slängdes av alldeles nyss
7. silverörhängen med stjärnor, samma som ovan, precis åkte av

Fyra personer du kan berätta allt för:
1. Mamma
2. Maria
3. Åsa
4. Jadu, you tell me...

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? SOMMAR!!!
Choklad eller chips? utan tvekan choklad!

Två saker att göra innan du dör:
1. dyka i thailand
2. joina 30-metersklubben! ^^

klumpigt...

Ja, herregud. Det är så sant som det är sagt, de allra roligaste festerna är de som inte är planerade. Hade svinskoj igår, absolut inte det. Men ja, det blev ju kalabalik. Och denna gång inte pga av mig. Tåls nästan att sägas igen; Inte på grund av mig!! :)

Det blev bråk, vilket medförde att chaufför nummer ett [Patrick] åkte hem tillsammans med Peter. Bara Peter! De andra tre som satt i bilen, någon som tänkte på dem? Njae, inte direkt. Detta medförde att världens bästa Sara fick köra två lass. Hem med första gänget [Icka, Piro, Lotta, Anki] och sen åka upp igen och hämta mig, Jojjo och Keijo. Jag led verkligen med Sara. Hade det inte varit för dagens händelser skulle jag tagit tåget hem. Tacka Sara för den hon är!

Förfesten var galen och förlagd till Jojjos lägenhet. [hostar nästan så jag kräks... snart färdig... sådär] Evelina fick second-thoughts och för att få fler glada människor med oss upp hängde Anki och Lotta med istället. Kul kul! Icka och Jojjo lyckades klämma i sig en 7.0:a sprit på mindre än en timme. Vilket senare kom att resultera i kalabalik, som nämnt ovan. Åkte till Anna och Karls lilla stad vid åtta. Svårt att få parkering. Fin tapet. Heta vildar och roligt folk. Idiotförklaringar, once again. Tequila, vad annars? Inte en cigarett, eloge till Lisa! Och sen tjafs. Nöjesfabriken, vilket inte är skoj. Faktiskt.

Inget ont som inte för något gott med sig, sägs det ju. Inne på Nöjes lyckades jag hitta den finaste norsk jag någonsin skådat. Helt underbart söt, urtrevlig och hade charm till max. Det positiva överväger lätt den något speciella gula jackan han hade på sig. Gul jacka med tillhörande blå halsduk. Ja, är man i sverige ska man väl visa det också. Eller, sägs? Somnade tillsammans i Fredriks soffa en sväng, innan Sara kom och hämtade oss. Ville ha med mig till hotellet, stålsatte mig ut i fingerspetsarna och satt kvar i bilen. Fick ett urgulligt sms förut, åh! :)

I veckan är det höstlov, vilket innebär mer tid med folk som annars har [eller ja, borde ha] näsan i skolbäckerna. Om allt går som planerat är det tänkt att vandra till MacDonalds på torsdag. Emelie, Frida och jag. Om det är ngn rolig själ som vill följa med på vår vandring får ni väl höra av er!

Några bilder från igår, klart de måste få finnas med!

                                  

heureka!

Kikade in på de gamla vanliga sidorna alldeles nyss... Och vad tror ni jag såg? Att datumet för nästa års Peace & Love-festival är bestämt. 23-28 Juni 2008 tänker jag vara konstant full, i Borlänge, med massor av glada människor. Jag vill helst bo i ett tält med den underbara färgen orange. [för där finns allt man kan önska!]

Har slängt iväg önskning på vilka band jag vill se, kan ju alltid hoppas på att något av de önskade kommer dit. Helst Winnerbäck, och nästa år gärna på en bättre scen än den i år. hm. Kanske man kan se karln lite mer än sist också!

Messade Frida, Ida och Karlsson direkt. Frida har redan bokat in sig. Så det står klart, vi två ska dit nästa år igen. Åh, jag längtar. Underbart att ha ngt att se fram emot. Även om det känns en aning patetiskt, drygt ett halvår kvar ju... Den som väntar på ngt gott...?! :)


äntligen!!

Har längtat efter den tjugosjunde oktober i flertalet veckor, och nu äntligen är dagen kommen! :) Var till systemet med Jojjo en sväng förut. Såg grymt fine Andreas med sin nya flickvän. Verkar som om han fick ordning på sitt liv tillslut! *ler* Kände mig ful som stryk, drog på mig luvan och vandrade in. När jag väl kom ut var jag 90 kr fattigare, men däremot en ful burk och sex cider rikare. [för övrigt tycker jag att systemet i Åmål är väl värt en applåd! jag menar; självplock :) tss.]

Åkte och hämtade lite kläder hemma hos mamma, sen en sväng til "Pröfab" [Jojjos fina uttryck!]. Inte hittade jag ngn present till papi. Well, det får ordnas till veckan!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och ta bort den päls som finns på mina ben. *urk* Ja, vill man vara fin får man vara len! Eller?

Med en piska, och hon viska.... MER MER!!!

Saknar Frida! Måste se till att ses i veckan. Kanske ta en urlång promenad? Vore nice. Känner jag flickorna Gustafsson rätt så vill de säkert följa med. Iaf den yngsta av de två.

Återkommer inom en snar framtid, ja lôver!

ja ä int bitter...

Bitter och bitter. Jag är rosenrasande, ursinnig och vrålbesviken. Varför skulle jag gå och bli sjuk, så länge, just det här året? Detta var det sista året någonsin jag kunde umgås med min Mormor. Umgås, prata, skratta, fika, resa osv. Det SISTA ÅRET! Inleder året med närmare tre månaders sjukdom. Förkyld, hosta, feber. Fick då inte träffa Mormor eftersom hon inte fick bli sjuk under sin cellgiftsbehandling. Efter de tre månaderna var jag frisk ett tag. Vad tror ni händer sen? Sjuk igen. Hosta till tusen. Och då kan jag inte träffa Mormor för fem sekunder. Var där ngn enstaka gång, satt ute i hallen för att inte smitta. Kunde inte ens ge henne en riktig kram. Blev väl frisk några dagar innan hon gick bort. Kunde trots det inte umgås med henne då, eftersom hon låg på sjukhus. Morfin och sovandes... Sen blev jag såklart frisk. När det verkligen kunde kvitta totalt. Ja, så börjar man må bättre. Och vad händer? Sjuk igen. Håller för tillfället på att hosta lungorna ur mig och har så gjort i dryga två veckor.

Har sett fram emot morgondagens fest i x antal veckor, men nu börjar jag undra om jag ens kommer kunna följa med. Hostar så jag nästan kräks, skitont i magen och har nu också fått huvudvärk av allt hostande. Jag blir så ledsen!

Tro inte att jag struntat i att gå till doktorn, att det är ngt jävla virus som vägrar försvinna. Nej, nej. Jag har allt varit där. Har det inte gått över till veckan får jag nog ta och gå dit igen, för såhär kan jag inte hålla på. Har ju ett jobb att sköta också...

Sen önskar jag att jag inte hade träffat dig, just då och på just det sättet. Varför kunde det inte väntat ett halvår? Då hade allt varit så mkt enklare, det hade inte ens blivit som det blev. Då kunde vi umgåtts utan att det skulle kännas konstigt. Ja, fan... Jag vill inte att det ska vara som det är. Vill ju vara glad och nöjd, något som är så långt ifrån verkligheten som man kan komma... Så många planer som aldrig uppstått, så många tankar som aldrig ens skulle ha funnits. Ja, det är väl himla lätt att vara efterklok. Nu när man ändå sitter med ett jäkla facit i nävarna. Förhoppningsvis så blir det väl bättre, önskar bara att det hade kunnat bli det nyss istället för sen.

Dagen har tillbringats hos bästaste Agnetan i stan. Min extramamma Agneta. Carbonara stod på menyn, och kaffe därefter. Underbart sällskap och underbar stämning. Får se till att det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses.

Hoppas Thomas eller Mamma ringer snart. Måste ut i obygden och tvätta lite kläder, något måste jag ju ha på mig imorgon om jag ska ut. [för att jag inte ska följa med ska jag nog ligga hemma med feber. eller ja, hög feber. jag sviker inte mina raringar i första taget!! :)]

Skönt att inse att det finns folk som bryr sig. Ni är söta, tack.


okänsligt

Inledde en idiotisk 'diskussion' med en person på jobbet idag. Denna sk diskussion handlade om huruvida en viss låt verkligen kan användas som ringsignal, med gott samvete, eller inte... Jag svarade rätt och slätt nej, jobbarkompisen raka motsatsen. Vet inte vad låten heter, men det är iaf en pojke som skrivit en dikt till sin far som omkom i World Trade Center. Dikten har lagts in i en melodi och är underbart fin. Hade riktigt svårt att hålla tårarna tillbaka när jag hörde den sist. Och denna låt använder hon som ringsignal! Jag tycker det är okänsligt å det grövsta. Enligt henne var det absolut inte okänsligt och det berodde helt på hur man tolkade låten. Ja jävlar, har varit irriterad hela dagen. Aaaaagh!

Vårt APT var välbehövligt och jag tror (och hoppas) att det kommer bli bättre stämning på jobbet framöver. Och för alla som undrar, finns inte någon avdelning jag hellre jobbar på än 2C på Illern. Okej? Älskar stället!

Efter jobbet var det en sväng till Karlstad. Blev försenade pga Jojjo. Lite skräll kanske? hehe. Well, hon hade missat det där med att man måste tanka sin bil för att den ska kunna rulla. Och eftersom hon inte lyssnade på bilens vilja, blev den sur och stannade. Kom dock iväg till slut, och hittade där uppe en klänning, en t-shirt och en topp. Kalas! Lite brunt och en hel del svart. Ja, vad ska man med färger till? Icke sa Nicke!

Fick träffa Anna också. På tok för lite av henne i mitt liv. Undrar hur länge man faktiskt kan hålla sig från att flytta till Karlstad. Om det verkligen skulle innebära mer tid med henne vet jag väl inte riktigt. En del, men inte så mkt. Är ju där o hälsar på lite nu och då.

Vad göra när viljan att hoppa ut genom en bildörr uppstår? Mitt bästa tips, for now, är väl att inte bry sig ett skvatt om det. Hade väl ändå inte varit vidare party?! Njae, precis.

lite som en gris

Fytterackarn! Sitter på jobbet på min rast, hur upphetsande tror ni upplevelsen är? Inte vidare värst faktiskt... Ja, så är iaf fallet. Får inte tag på en endaste vän att dra med ut på promenad. Och själv känner jag inte för att gå. IPoden är hemma hos Pappa, oladdad och dann. Får ordna ikväll. Skulle ju prel sova hos Jojjo, så måste hem o hämta lite saker.

Fick nyss reda på att jag ska med på morgondagens APT. Skräckblandad förtjusning beskriver känslan bäst. Men det postiva tar iaf över det negativa. Hellre sitta med och veta vad som händer, än få höra ton med ryken och inte veta vad som faktiskt stämmer till 100%.

Inte hänt så mycket det senaste. Fick träffa Bella igår, glädjen var total! Älskade vän, varför måste vi jobba om varandra helt? Misär! Förutom det har jag mest hoppat runt på de hårda golven i mina rosa arbetskläder. [lite som en gris] Katarina varit med, bättre kan det inte bli!

Får fortsätta på mitt schema en månad till, vilket betyder LÖN! Ja, nu håller jag på att leta lägenhet. Kanske man hinner få sig en till i början på nästa år. Jag hoppas! :)

Nej, får försöka ringa mina vänner igen, försöka få med ngn ut. Vill inte sitta här hela min rast...

Emma, hör av dig ikväll. Uppskattar INTE att du inte mått bra. Hjälper självklart till om det är något jag kan göra. Om jag inte är på msn finns telefon, okej?!

sällskap i mörkret!

Ja, eftersom mitt stegantal för dagen inte ens kom upp i 5000 kände jag ett inre tvång. Jag var helt enkelt tvungen att bege mig ut. *suck* Kylan är verkligen befintlig, och vänner som ville vara sällskap var totalt obefintliga. Efter lite letande lyckades jag övertala både Emelie och Jojjo. Sagt och gjort, kvällspromenaden var ett faktum. Underbart! Kommit upp i ungefär 13.300 steg idag, en helt ok dag med andra ord. Fortfarande inte slått mitt personliga rekord på 26.100 steg lite drygt, men jag har heller inte understigit mitt minimum på strax över 1000 steg heller. Jaja, vi får se hur det går med denna tävling.

Tänkte norpa lite mat ur min fars matlåda nu. Hoppas han inte märker något, då blir han väl galen. Har det fungerat i flera år ska det nog funka ikväll också! :)

Ja, god natt på er. Dags att sova härnu!

lite som ett rån!

Eller ja, rån och rån. Vet inte jag. Var iaf inne på Emmas blogg [emmaljung.blogg.se] och hittade lite 'tjejsnack-frågor' som man kunde skriva svar på. Well, snott och gjort. Här kommer veckans frågor:

  • Vem är den människa som du vet att du alltid kan komma till oavsett?
  • lite svårt. men, med risk för att låta som ett barn, så måste jag nog svara mamma. hon är den jag litar totalt mest på i hela världen. jag säger långt ifrån allt till henne, men jag vet att jag skulle kunna om det faktiskt behövs. sen har jag maria också, henne litar jag nog på nästan lika mycket. så ja, mamma och maria är väl svaret.

  • Vågar du rangordna dina vänner och bekanta i vilka som betyder mest? Kan man göra det eller inte?
  • nej, tycker inte att man kan rangordna sina vänner. alla har de det de är bäst på, och varför ska en egenskap vara mycket bättre än en annan? nej nej. skulle inte klara mig utan dem, och vill absolut inte välja eller rangordna.

  • Har du blivit sviken av en vän någon gång? Hur/När? Känns det fortfarande?
  • alla som har vänner, har väl någon gång blivit sviken på ett eller annat sätt. alla personer reagerar på olika sätt, och man kan väl känna sig sviken, trots att det verkligen inte var menat så. absolut störste 'sveket' (om man nu kan kalla det så) var att fredrik bestämde sig för att ta sitt liv, istället för att försöka få hjälp. vad kan jag säga mer än att "man gör faktiskt inte så..." ?!

  • Känner du att du har en bra relation till människor omkring dig?
  • för det mesta, yep. kan inte klaga något större på det. litar väl lite väl mkt på folk ibland, något som ibland kan ge bakslag. men ja, vad är väl en bal på slottet...

  • Vad tror du andra tycker är din bästa/sämsta egenskap?
  • as said, folk är så otroligt olika. en egenskap som någon gillar hatar väl den nästa. får ofta höra att jag är glad, iaf från folk som inte känner mig überväl [;)]. sämsta... att jag tar åt mig av precis allting. kan analysera sönder precis allt. but hey, that's me. kan inte göra så jättemycket åt det, mer än att försöka jobba på det.

    Veckans frågor, lär säkert bli fler. Folk kanske skiter högaktningsfullt i mina svar, men jag tycker om att läsa andras. Så ja, ni får helt enkelt vänja er!

    Tillbaka från massagen nu iaf. Jätteskönt, verkligen! Hon tyckte att det var på tiden att jag kikade dit. Och hennes tips från coachen löd; "vore nog bra om du gjorde det här lite oftare, en halvtimme i veckan skulle göra dig gott". Det går ju an när en halvtimme går på 50:-, men hade det varit dyrare så ja... Då hade det ju varit till alltför stor bekostnad av min ekonomi. Faktiskt. Ska jag flytta hemifrån behöver jag varenda krona.

    Tillbaka till Emma & Emelie. Skriver mer imorgon, efter lyftteknik-kursen och mitt långa arbetspass med Katarina. tuss*


    glitter i rumpan?!

    Ja herregud! Nu sitter man här, nästan ett dygn efter gårdagens kalasande. Herre min jeeet säger jag bara. Började med att plinka till sig ett utseende hemma hos fadern, Frida kikade hit strax före åtta. Heteri, hetera. Poppade runt i bilen en sväng, tillsammans med Thomas och Simon says. En tur till Frida, besök av liten Emelie. Popping igen. Hanna en sväng. Bjuda kul mamma på alkohol... Sen hc. Där var det glitter i håret och senare glitter i rumpan som gällde. Vad gör man när det inget papper finns? Skaka eller använda glitter? tss. Just ask me or Emelie! ;)

    Det var iaf förvånade och överlyckliga pojkar. Det var röda-söta pojkar. Det var en styck Martin-pojk. Och framförallt, det var en anti-pojk också, allas vår underbara Emma! Gudasänd, eller ngt liknande. Kramade om henne hårt o länge, hon har då verkligen saknats i mitt liv. Hoppas jag får reda på framtida schema snart, så jag kan bestämma datum att åka ner o hälsa på. Åsa har jag ju fortfarande inte träffat på år & dar. Misär!

    Gårdagen innehöll ju också marknad. Bättre sällskap får man nog leta efter, eftersom jag strosade runt med Icka, Jojjo, Helen och barnen. Himla trevligt. [saknade dock min marknads-partner Åsa till max!!] Köpte de gamla vanliga strumporna, lite godisremmar och den efterlängtade kokosbollen. Som självklart åts enbart för min mans skull, eller iaf ngt åt det hållet. Efter en kylig marknad blev det till att vandra bort till Icka, dricka lite kaffe, käka vinerbröd och klappa händer åt sötaste Arvid. Han är för söt, det lilla eldklotet! Very very charming!

    Sen lite mat med Anna, Fredrik och Emelie. Urtrevligt.

    Fick gudskelov sova hemma hos Emelie inatt, himla snällt. Vaknade vad halv elva, slängde en gris på Em vid tolv. Mat efter det och sen inlåst på en toalett. 'Jävla kul' hade ju varit dagens överdrift. Efter rådigt ingripande av Mor Monika och Herr Tore kom jag dock ut från closetten med livet i behåll. Tacka er för det! Återigen är det ju bekräftat, jag ska inte gå på toaletten. Herregud, blir bara inlåst. Idag helt utan panik dock, himla skönt. Jag lär mig! :)

    Nej, nu ska jag väl fortsätta vara lite social med S. Trevligt trevligt. Fika med Ica-Ida i veckan, och förhoppningsvis hälla massa färgningsmedel i håret på Jojjo imorgon. Heller ej att förglömma, morgondagens massage. Underbart!

    Pussnark*

    katastrof!

    Jag är en total katastrof.

    Idag har det varit jobb, promenad och kaffe som gällt. Kaffe kan väl gångras med åtta, så får ni en mer sanningsriktig bild av dagen.

    Vandrade, i total jäkla motvind [goes storm], till Icka efter jobbet. Kikade in en sväng till Gunilla. Sade hej, kissade och kramade Tilde. Fick se urgulliga kort på barnet, ett minikort beställt. Ska jag bannemig ha! Till Icka, närmare en halvtimme senare än tänkt. Jojjo och Piro redan på plats. Sen började kaffedrickandet. En kopp... Två koppar... Tre... Fyra... Ja, precis som vanligt hemma hos fröken Wahlström alltså. Diskuterade nästa helgs händelser, blir nog toppen. Lite change of plans, men vafan. Måste tas med i planeringen. Blir säkerligen bra i slutändan iaf.

    Nu sitter jag här hemma. Saknar mina gris-strumpor, väntar på att klockan ska bli över sex och att smörgåsarna ska lägga sig tillrätta i magen. Sen blir det promenad. Lär inte komma upp i gårdagens rekord, drygt 20.600 steg, ska dock försöka mig på närmare 15.000. Lite måste man ju kämpa, tänk om de andra i laget släpar benen efter sig? Ja, jag tänker då inte skämma ut mig! :)

    Marknad på lördag, helt utan min Andreas. Helvete Tore, nedra studier! Får se vem man hoppar dit med. Själv tänker jag då rakt inte gå, och strumpor måste jag ju ha. Får väl tvinga med Mamma om inte annat. Hon behöver gå lite. Kokosboll ska pressas åt Andreas också, lite som ett löfte.

    Nej, nu piper telefonen - dags att rusa!


    bombhot på hög nivå!!

    Hemkommen efter en visit hos Anna i Karlstad. Gårdagen bjöd på massor av skratt, en bilfärd till Bergvik samt hetaste kilklacksstövlarna på länge. Kul kul! :) Askalas att se Anna igen, händer faktiskt på tok för sällan. Illa dåligt om ni frågar mig. Har dock jobb nu, och kan då inte festa helgerna i ända. Det tillåter inte jobb, ekonomi eller vett heller för den delen. Dock på bekostnad av liten Anna i mitt liv. Well well, det får tas igen vid lediga stunder.

    Idag vart det shopping med Anna och Hanna som gällde. Hittade en hel del hett, dock ingen fest-topp som jag var på jakt efter. Eftersom jag hittade en hel del annat spelade det dock inte vidare stor roll. Får köra på de gamla invanda ett tag till. [ungefär till nästa torsdag, då jag ska iväg med Icka & Jojjo och shoppa igen] Tröttheten i fötterna är befintlig, särskilt eftersom jag och Frida ordnade till en långpromenad nu ikväll. Lite över 15.000 steg idag, känns helt okej!

    För er som undrar har jag nu börjat med steg-tävlingen på jobbet. Så det är till att gå, gå, gå och åter gå. Bara för att få ihop så många steg som möjligt, och för att kanske bli en aning mer fit (eller ja, mindre o-fit). [igår vandrade jag runt i Annas lägenhet, iförd strumpor, trosor, bh, linne och en stegräknare. detta medförde 1500 steg extra på min lilla räknare, en galen Anna, persienner nerdragna och en hund som stirrade lite undrande på mig]

    Måste bara berätta dagens enorma händelse! :D Stod och provade klänningar för fullt, i H&Ms provrum, när jag fick ett sms från Frida. "Bombhot i Åmål". Vad ska man tro? Försenat Aprilskämt? Efter ett samtal från Mamma förstod jag dock att det var sant. Blev lite orolig där en sväng, eftersom hon jobbar i samma byggnad som bombhotade Handelsbanken. Senare framkom dock att det skulle ha varit ett falsklarm. [läs själva: http://www.aftonbladet.se/karlstad/article1026295.ab] Kom nu inte och säg att det aldrig händer något i lilla F-Åmål! hehe.

    Under min och Fridas långpromenad gick vi förbi min gamla dagmamma, så jag passade på att hoppa in och säga hej. Fick världens bamsekram, träffa deras lilla kattunge - och så bestämde vi tid för Carbonara och kafferep. Fredagen den 26:e Oktober smäller det, och jag längtar mig grön. Saknar Agneta i min själ!

    Dags att nana kudde nu, ska upp imorgon och bege mig ut på promenad med Gunilla. Efteråt vankas det jobb till klockan tjugoett. Fortsättningen av 'Bonde söker fru' får jag helt enkelt kika på på jobbet. Blir fint!

    Ha det kalas! pussepuss*


    ansvarsfull lisa utomlands?

    Nae, det blir nog inte så. Har fortfarande inte kollat upp allt helt & klart, men ändå... Det lär inte hända. Låg igår och läste läste läste, och jag tror inte att det är ngt för mig. Ansvar till max, över andras liv o dyl. Passar mig inte vidare värst faktiskt, inte som det ser ut nu. Får väl se slutgiltigt på det till veckan, kanske blir ngt annat. Men för stunden lutar det åt att ordna mig en liten lägenhet och jobba rumpan av mig.

    Träffat Icka hela två gånger denna veckan, rekord! :) Grymt rolig den där. "Mitt märke!",  "Kolla, mitt märke!!!",  "Åh, mitt märke!!!!" :D Ett styck skitglad Icka. Hon är för söt, konstaterat sen länge.

    Jobbat en hel del i veckan, precis som det ska vara. Vikariat på 75% månaden ut, med förhoppning på förlängning iaf året ut. Ja, då är det bara till att jobba. Får se vad jag ska lägga pengarna på. Förmodligen blir det en ny mobiltelefon snart. Det behövs kan jag lova! "I want to feel like Grace Kelly" ;)

    Snart fest för Jojjo. Inte mer än två veckor kvar. Förhoppningsvis och antagligen kommer det bli svinkul. Hoppas vi kommer in på Blue Moon, alltid roligast där. Om inte blir det Harrys. Längtar mig lila!

    Åmåls-steget var det också ja... Stegräknare i byxlinningen i månader två. Vore himla skoj att vinna ett pris med mina medtävlare. En spa-weekend eller något sådant. Kanske en ny fest, med lika mkt röj som i helgen? Jag borde kanske vara nykter, men hur upphetsande är det på en skala? tss.

    Om du inte vill ha mig som den jag är, är det inte mig du vill ha - så sant som det är sagt. inse!

    inse sina brister

    Ja, och det har jag gjort. På tok för många gånger också... När jag väl insett dem blir det ångest och skit till följd. Vem begär dock att man ska vara perfekt? Ja, inte begär jag det av någon jag känner iaf. Man kan väl kanske inse totala brister, och försöka göra något åt dem? Tröttheten är hög, och ja... Det är ju fan att det inte ens hjälper att man försöker hjälpa, försöker säga till. Inte bara en jag pratar om, absolut inte. Det finns allt några stycken. Mycket som är lättare sagt än gjort, but what the heck? Måtta? Oh yes!

    Idag har jag iaf tagit itu med en av mina 'brister'. Det är galet gott att äta alldeles för sent på dagen. Galet gott med stora G:n. [stora bokstäver rakt igenom till och med] Så, för att få ett slut på allt småsmaskande var jag, på min rast förut, iväg och köpte bantningspulver. Låter illa, särskilt eftersom det är jag som köper det... Varför ordna sig ner i skiten igen? Well, tänker inte det låta gå så långt. Jag vill bara få bort allt småäteri. Kanske börjar jag äta bättre på dagen också, om jag vet att jag bara får äta en påse pulver till kvällsmat och sen inget mer. hm. Ja, för jag tänker ABSOLUT inte byta ut alla mål, neeeeeej! Bara kvällsmaten. Blir det kris får jag väl knapra i mig ett äpple eller en morot.

    Har ju fått mig en stegräknare (igen) också. Samt en ful gul reflexväst som jag inte tänker tala högt om. En tävling inom Åmåls Kommun där man ska börja röra på döfläsket. Eftersom jag knarkar promenader när jag har en stegräknare lär jag ju återigen få ont i mina fötter. Förhoppningsvis på bekostnad av ett smalare jag. Fördelar mot nackdelar! :) I wont care. "Smärta är bara vekhet som lämnar kroppen"  [andreas, saknar dig!!!]

    Ingen Anna-dos igår, suck.  Förhoppningsvis blir det en massa Anna-doser på torsdag och fredag istället. Me like!

    Icka imorgon hoppas jag på. Lite för lite av henne i mitt liv också.

    Gårdagen vill jag bara glömma. Ingen idé att försöka prata med en vägg, det har jag insett nu. Vad som kommer hända härnäst vet jag inte, men det får väl tiden utvisa.

    Over and out! [ - "Vi tiner'n på kamin!"]

    RSS 2.0