fuck the hometent

Nu måste jag se till att ordna till det här. Jag har skrivit på hemtentan i tre dagar och är väl så gott som färdig. Har några meningar som ska till på två eller tre av frågorna och sen är den klar. Tilläggas bör också att när tentan är väl är done, så har jag sommarlov. Hur går det då med meningsfixet? Absolut världssämst! Det är långt mkt lättare sagt än gjort att sätta sig med det. Jag vet ju liksom inte riktigt vad jag ska skriva. GAH!

Mitt hem ser ut som en stökig och dammig soptipp. Med disk. Och tvätt. Aaaaah! Noll ro i kroppen här vill jag lova. Måste få till svaren, så jag kan ordna till mitt boende.

Fick precis sms av finaste Pappan min också. "Om du vill så kan jag komma och hämta dig på fredag??". JAAAA! :) Då hinner jag hem till inflyttningsfesten (ehrm, som jag måste se till att bli inbjuden till... haha!) och kan skåla med glada vänner samma kväll. Lycka!

Ska ordna lite kaffe och sen försöka avsluta mitt första år på Universitetet. Det ska gå!


ESC 2010

Att Sverige inte skulle gå vidare till stora finalen kanske inte överraskade mig. Visst är väl låten bra, men man behöver höra den ett par gånger för att man ska gilla den. Så, no. No surprise. (Jo, jag tycker framträdandet i torsdags var grymt bra!)

Jag kan däremot inte fatta hur det där jävla bidraget som Serbien skickade faktiskt kunde gå vidare? Mupparnas afton, eller vad fan är det som händer? Lite frustration, minst sagt. Uscha!

Nej, nu ska jag nog ta och packa ner min kropp i sängen. Den behöver sömn. Imorgon väntar sista frågan på hemtentan. Går den vägen så kommer jag ha sommarlov vid den här tiden imorgon. Kärlek. Kärlek! Hörde ni? DET ÄR KÄRLEK!


hahaha!

Jag måste bara säga följande: spårning av IP-nummer är nog en av de bästa uppfinningarna ever. Inbilla dig själv att det inte var du som skrev det, så lever jag istället på vetskapen att det var det. Fine by me.

Nu: pisstenta.

funderar

Det är lite finurligt det där med att skriva ner sina tankar och sånt som händer i ens liv. Att skriva ner det med sådan finess att det kan tolkas på flertalet olika sätt av dem som det inte berör, samtidigt som det är självklart för den som det handlar om. Eller som det är riktat till. Eller som det berör. Eller som man bara vill ska veta.

Krumelurer ska det vara, annars ses man som en öppen bok. Vissa dagar är öppna böcker det finaste som finns. Glädjande. Fast även skrämmande. Vissa dagar är det fint med halvslutna böcker. Eftertanke. Tankar. Ännu mer tankar. Vissa dagar finns det inget fulare än krumelurer. Krusiduller. Värdelöst. Fult. Illa dåligt.

Jag är rätt bra på att grubbla. What if är en vanligt förekommande tanke i mitt liv. Time will tell är en vanligt fras.

Vissa dagar vill jag inte tänka what if. Vissa dagar vill jag inte använda mig av time will tell. Vissa dagar vill jag inte tänka, skriva eller säga dem. De är fula. Onödiga. Varför finns de?

Idag känns det som en viss dag.

Jag tycker ändå som det står här ovan, i headern. Ångra aldrig det som fick dig att le. Jag lovar!


got it?

Idag är sista dagen av det första läsåret, som jag kommer tillbringa på Universitetet. Har seminarie där vi ska redovisa och opponera på arbeten vi gjort. Jag är sjukt opepp, men det ska gå. När jag kommer hem i eftermiddag ska jag rasa i säng. RASA! Det känns som det enda rätta.

Sen väntar bara en hemtenta och när den är färdig så är mitt första år här slut. Då har jag blivit 1/3 Arbetsterapeut. Helt sjukt hur jävla fort det går, om jag ska vara ärlig.

Hösten kommer bli råtuff, med Anatomi, Fysiologi och Medicin. Det SKA dock gå! Får bli plugg till förbannelse.

Oh! Jag är faktiskt lycklig. You guys got that? LYCKLIG!

i'm yours to keep

"Vi har aldrig träffats, men ändå är du en del av mitt liv,
min vardag och mina drömmar.
Du är helt underbar!"

...löd kortet på rosorna jag fick med blombud idag.
Bättre än du finns inte, finaste!


söta söta söta du

Fina människor finns det många. Underbara några färre. Fantastiska ganska få.
Hur har jag då lyckats träffa en som är både fin, underbar och fantastisk?
You're so beautiful!
♥ ♥ ♥


thunder

Nu har jag skrivit en massa saker, men raderat. Jag vill köra en nagel i ögat på vissa personer. Inser dock att jag inte vinner något på det och att vara en bitterfitta är fan inte kul i längden. Inte över en sådan sak. Så jag väljer istället att vara glad och må bra. And that is so fucking true!

Biljetter från Åmål till Örebro är bokade. Imorgon kommer finaste Gunilla hit och ska umgås med mig i ett dygn. Det kommer bli åttatusentrehundranio kramar och ungefär lika många skratt. Vin är även det planen. Ska bli så kul att få visa henne "mitt" Örebro. Oh!

I övrigt händer nästan bara massa bra saker. Jag bor med telefonen min i örat, dag som natt. Fina ord, söta skratt och mycket annat. Även om allt är dömt, så är det ändå fint. Det får mig att le och vad mer kan man egentligen önska? Korten är bosatta på bordet, så inget kommer direkt komma som någon chock. Bita sig i tungan, slänga bort tankar och bara vara. Ah well, det är så det får vara. Vackra lilla människa! ♥

Måste bara säga att det finns EN stor nackdel med sommaren, nämligen åska. Igår blixtrade och dånade det som bara fan här. (mitt i Biggest Loser också, hmpf!) Som tur var hade jag sällskap. Thanks babe!


näbbar och klor

Ja, så säger man ju. Näbbar och klor. Kan man översätta det till papegoja och krabba? Det borde väl vara hur gångbart som helst? Jäjä, it sure is. Det har jag bestämt.

Nu ska här ordnas utseende. Yeah!

Till helgen kommer min fina Gitlert hit, kommer bli så jävla grymt! ♥

sovmorgon deluxe

"Japp, de hade det :P Men nu är vi inte längre." WHAT? Är vi inte? wtf. Varför har du inte sagt nåt tidigare? hahahaha. Pucko! Det vet jag väl. Varför påpeka det uppenbara? ;)

Sovmorgon deluxe idag. Somnade väl runt halv ett inatt och rullade ur sängen runt tre idag. Nu måste jag väl ändå ha sovit ikapp så det skriker om det?

Nu har jag sjukt jävla tråkigt. Sugen på att hitta på nåt. Känns dock lite som ett dött lopp, eftersom klockan är fem. What to do? Kan ju alltid inleda med lite frukost! haha.

Ochhärtänktejagskrivaentextradsomärurfin, menstruntaridetförattintevaramerknäppänvanligt!

Puss på er!


så jävla najs

Ah well, nu är det fan inte mycket kvar denna termin. Ett seminarie, två föreläsningar och en hemtenta. Tilläggas bör att hemtentan sägs vara urlätt! That we like!

Fint väder idag. Hoppas på det även imorgon. Då är det ledig tid som gäller, hade varit redigt härligt med en promenad i det fina vädret. Leidga dagar är de bästa dagarna! :)

Jag tycker INTE om Ryssland!

that's the way you make me feel

Nätterna har blivit viktigare än dagarna. Nätterna är vakna och dagarna genomlevs i en dimma. Jag sover hur lite som helst. Musik har inte spelats så mycket på flera år, som det gör nu.

Jag går runt och ler. Jag är glad. Jag är lycklig. Jag tycker om mitt liv. Jag tycker om alla människor som finns i mitt liv. Jag tycker om Örebro. Jag tycker om att jag snart ska få åka hem till Åmål. Jag tycker om att två av mina bästabästabästa vänner tagit sitt förnuft till fånga med ett underbart mående  som följd. Jag tycker om det fina vädret. Jag tycker om att jag snart ska få börja jobba igen och träffa mina jobbarkompisar och "mina" tanter & farbröder. Jag tycker om att jag snart ska få äta massa grillad mat. Jag tycker om att jag gått ner ett stort antal kilon. Åååh! JAG TYCKER OM MITT LIV!!


Simple things you do to me
Simple things you say
I sometimes can't believe that it's for real


far away

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go

har den fått spel?

Dagen igår var fin, som så många av de senaste dagarna. Vårfeelings till max, något annat vore ren och skär lögn. Fixade till mitt hem genom att städa och diska. Det är så skönt när det är rent! Att mattan redan är fylld av ett antal katthårstussar kan väl utelämnas. hm. Den där bollen behöver borstas aaaaningen oftare. Synd bara att han blir så jävla grinig när man gör det. Skräckblandad förtjusning. Kamma mig, kamma mig inte. Kamma mig, kamma mig inte. *hugg* Tack för den, pälsfä!

Nu ska jag få till ett utseende värt att visa upp och sedan vandra iväg till skolan. Grupparbete med MMK, folkhälsofrämjande projekt. Om jag inte fått det där om bakfoten. Blir intressant, säkert säkert. Ett friskare Sverige är projektet, spännande!

För övrigt tror jag min väg fått spel. Vad hände? Först väga sig ena dagen. Sen poff så har över 2 kilo försvunnit? WTF? hm. Om den talar sanning, så innebär det att jag gått ner 16 kilo. Det lär ju vara för bra för att vara sant. Fortsätta jobba oavsett, mer ska bort!

Give you to me?

såå söt!

"Det har alltid varit rätt tidpunkt, men fel person. Nu är det istället rätt person, men fel tidpunkt..."

Naaaaaw. HUR söt? ♥


...

Vackra lilla människa! ♥


i like

Inatt försökte jag somna vid halv tre, det gick sådär lagom bra. Det snurrade runt i mitt huvud av diverse, så det kändes som det tog en smärre evighet innan jag dög som nattlig date åt hemliga lilla John. Sov som en gris när jag väl somnade och idag har jag inte lika kalabalik-ont i nacke/axlar/rygg som jag hade igår när jag vaknade. Någon jäkla salva, en bautastor kopp kaffe och knäckebröd med banan och keso - and I'm fit for fight! Det var prat på promenad/film med Malin och Karro. Får försöka få tag i brudar två och se vad som händer.

Många kort blev det. Vissa bättre än andra. Vad mer kan jag säga? Vad sägs om semlor? I like! ;)

sweet

Vissa är bra mkt sötare än andra. Vissa är sjukt duktiga på att framkalla ett leende på läpparna. Jag tycker om att omge mig med sådana människor, vilket jag också gör. Dagen igår var grym, i dubbel bemärkelse. Går inte djupare in på det.

Jag tycker om charmiga kommentarer på msn. Jag tycker om fina sms.

Just nu så tycker jag nog faktiskt bara om. Inte mer. Inte mindre. Jag tycker om. Punkt.

4 weeks 1 day...

...och sen har vi fanimig sommarlov i typ tre månader. Det är helt sinnessjukt hur fort detta läsår har gått. För ett år sedan hade jag tom bestämt mig för att inte plugga. Då jag under blueshelgen upptäckte att jag faktiskt kommit in, så var ångesten ett faktum. What to do? Ah, well. Fanns väl bara ett givet svar på det...

...så här sitter jag nu. Några lån rikare, några kilo fattigare, massvis med upplevelser rikare och en bekant-/vänskapskrets som bara växer. Jag skulle aldrig för mitt liv vilja ångra detta beslut. Tänk så mkt jag då skulle gått miste om. Så mkt positivt. Och så mkt negativt dravel hemma i Åmål som jag iom detta beslut faktiskt sluppit. Yeah! Ibland är det skönt att jag använder den där hjärncellen som bosatt sig i mitt huvud.

Vi har ett grupparbete och en hemtenta kvar. Grupparbetet består av en rapport på 4000 ord, upplägg som en vetenskaplig artikel och sedan ett seminarie med redovisning, diskussion och opponering. Hemtentan är en hemtenta. Sen är det lov!

Innan jag packar ihop varenda liten pinal hem till Åmål, så vankas det gräshäng med alkohol och grill. Hoppas många är på. Hittills är det flera som dragit på mungiporna när förslaget lagts fram. Det kommer förmodligen bli grymt!

Tack alla sötnötter här i Öret för att ni gör tiden här sjukt värd att genomleva!

men ge mig väl

Det finns så himla mycket jag vill ha. Är drabbad av ett galet ha-begär just nu. hm. Det var det där med nya skor. Och så ett par flådiga brallor, baggy style. Tischan med stort T. En sjukt het tavla att ha i sovalkoven, inklusive ram. My new cell, comin' from Deg-L. Vårigt, mysigt och sjukt nice påslakan i någon bra färg. Orkidéer som blommar! Någon nice sommar-outfit a la Lisa. Scarfen från HM! Ett par solbrillor som jag faktiskt inte ser ut som en fluga i, gärna prisklass Student. Godkänt hemtentaresultat. Toaster i matchande serie till min finfina blender. Ett fruktfat passande för sommaren, tänk er: vattenmelon, ananas, vindruvor, jordgubbar, hallon, körsbär & plommon! En såndäringa jacka som är hetare än het. L Word's sista DVD-box. En lampa som sitter fast i taket istället för i garderoben. En sjukt jämn och otroligt befintlig solbränna. Gräshäng med reggae, Morgan och härligt sällskap. Ett smaksinne som uppskattar öl.

Sist men inte minst; någon fin som är sådär fantastiskt grym på att kyssas, så man blir helt jävla knäsvag.

RSS 2.0