.en speciell dag.

Oh yes it is! Idag är det vår ettårsdag. :) Tyvärr kan vi inte göra något speciellt tillsammans, eftersom hon är i Norge. Hoppas dock på att vi kan hitta på ngt skoj i helgen, eller måndag-tisdag nästa vecka. För då har hon en långhelg här hemma!

Vi ska kolla in en ny lägenhet, åka till Karlstad och leta dator, obligatoriskt besök på IKEA och säkerligen ngt mer. Och sen blir det säkerligen myskväll efter myskväll här hemma. Ska bli så underbart att ses, över två veckor sedan nu.

Älskar & saknar dig, snosan min!

Grattis Mamma!

Yes, idag är dagen D. Mamma fyller 50 år! :) Thomas bjöd oss förut på mat på Forsbacka, något som var himlans gott. Skagengrej till förätt, fläskfilé och klyftpotatis med en urgod sås till huvudrätt och kaffe med after eight efter. Självklart ett glas vin till detta. Urgott! Sitter nu hemma hos de två, och väntar på budapest-tårtan som står i kylen. Hoppas det kommer någon på besök snart, så jag kan få mumsa. Gott sugen! :)

Det var allt för nu. Grattis igen, älskade Mamma. Hoppas du uppskattat dagen hittills, och att resten blir minst lika bra. Puss*

fyra dagars ledighet

Måndag. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Detta är de dagar denna veckan som jag är schemaledig. Lördag är dagen då jag för första gången i mitt liv tagit ut semester. Och jag slipper en delad tur, så jäkla nice!

Mamsen fyller 50 på torsdag, så den dagen ska tillbringas med henne. Lördagen är det storkalas som gäller, med massa släktingar, så det är sjävklart att man vill vara med.

Fixat en present idag, och ska trixa klart med mina tankar kring presenter under morgondagen. Hoppas på glada miner!

Nåja, tillbaka till nutid. Har idag haft Marie & Annie på besök. Frukost, inhopp på jobb för att visa upp barn, shoppa presenter, luncha med de två samt make/pappa, detta var vad vi hann med innan det var dags för fika. Fika hos Malin, Emelie, Ida och Vilma tillsammans med Gunilla, Tilde, Liam, Evelina och Ida. Det var vääääldigt många barn kan jag lova. hihi. Men riktigt mysigt. Planer gjordes upp inför brännbollen, och jag tror det blir jävligt nice. Vi bestämde också att vi skulle ses hos Marie nästa gång. Något som varit på tapeten i över ett halvår. Lite som på tiden.

Nu är jag rastlöst övertrött. Något som verkligen inte går ihop. Jag vill göra tusen saker, men jag orkar inte mer än att tänka tanken på dem. Tror jag får hoppa in i frysen, och leta efter en Päronsplit. Är det något som är mumsigt, så är det såna :)

RSS 2.0