epilaj... epilaj... epilaj...?

Epilaj? Nej nej, epilator - AJ! ;D hihi. Önskade mig ju en epilator i födelsedagspresent. Fick inte en sådan, men väl pengar till en. Så idag hoppade jag iväg och införskaffade mig en dyr smärtmaskin. En rosa till på köpet, gott mos! Och självklart när jag köper något, så ä jag tvungen att prova den så fort jag kom innanför dörren.

Smärta? SJÄLVKLART! hihi. Men man vande sig till slut, och efter ett tag var det faktiskt lite skönt. Makaber? Aldrig.

Men det ska bli gött att slippa raka benen stup i kvarten. I början får jag väl använda den rätt ofta, men sen ska det hålla i sig länge. Eller så sägs det iaf. Vore jävligt underbart till sommaren. Kan man gå till jobbet i di fule gröne, utan att skämmas över ludna ben. Om det nu vore som så att man var morgontrött... ;P

Imorgon ska jag på begravning. Har länge bävat för den dagen jag återigen ska på begravning. Förra gången jag var på begravning grät jag så att bänken skakade, och det fanns ingen hejd på mig. Grymt jobbigt. Men så var det ju Mormors begravning också. Samma sak begravningen innan det, Fredriks. Så det kanske var en självklarhet.

Imorgon är det Ragnar som ska begravas. Vi är inte släkt, men det var som min gammelmormors "särbo". Så jag, Mamma, Thomas, Anders och Ulla-Beth ska dit, tillsammans med Gammelmormor Aina. Begravningar är alltid jobbiga, men jag tror nog inte att jag kommer reagera som tidigare. Hoppas den blir fin, och det tror jag alldeles säkert att den blir.


Usch, jag börjar gråta bara jag tänker Mormors begravning. Snart två år sedan, och det skär fortfarande otroligt. FAN! Hoppas jag inte tänker på det imorgon.

För att nämna något trevligare. Älsklingen kommer hem imorgon, ska bli otroligt skönt att se henne. Fick höra hennes röst i några minuter förut, kärlek! Har miljoner frågor till henne, om allt som hänt. Iiiih, jag längtar SÅ! hm.

Big Brother innan sömn, lite som en plan. Somnade förut, i dryga timmen. Så tröttheten är inte total just i detta nu. Aaa, ska försöka skaka liv i katten så han kan busa sig trött nu, och inte när jag ska sova. Sov gott! Natti.


till dig, bara dig.

"Du är den bästa som finns. Saknar dig som bara den. Önskar jag kunde få höra din röst, nyss nu sen.
Förhoppningsvis ses vi iaf i helgen, till dess får vi leva på sms & mms.
Tack för att du är min och för att jag får lov att vara din.
Älskar dej! Puss*
"

- till den bästa.

ärkefyllan...

...uteblev! Något som jag idag är väldigt nöjd över. Skönt att slippa huvudvärk, ond mage och möjliga spykänslor.

Sista dagen med Älsklingen idag. Imorgon banar hon väg mot Norge, där hon kommer bo framöver. Eller ja, jobba. Hon kommer hem när hon är ledig i några dagar. Frågan är ju bara när hon kommer komma hem. Fortfarande ingen aning om schema, så jag vet inte när jag får se henne igen. Det känns faktiskt jävligt illa.

Men men, bara till att hålla tummarna att hon kommer trivas, att hon får bra schema, att vi kan ses någorlunda ofta och att hon fixar sig en norsk mobil - så vi kan höras av.

Nej, nu kallar hon på mig. Dags att dra och handla. Nödvändigheter som är mkt billigare i Sverige än Norge.

Återkommer inom kort.

jävligt kul kväll på jobbet!!!

Annorlunda "intriger" på jobbet gör det roligare att vandra till jobbet än på länge.
Morgondagen kommer bli jävligt spännande. hihi. Yey!

Nu mys med Snos, snart sänggående.

denna rast, inte som alla andra

Crosstrainer goes tacos goes kladdkakemuffins. Snart inhopp i duschen innan tramp till jobbet & Katarina.

Jag älskar den lilla. Den lilla som på måndag flyr landet, för att till slut hamna i Norge. Lagom kul, lite som dagens sanning.

Förresten, någon som vill köpa en grå dammtussliknande kattbebis, vid namn Santos? Han gillar allt som en med mitt synsätt inte vill att han ska gilla; blomkrukor, öppna fönster, pyttesmå saker att bita på, klösa i soffa, sladdar & kablar, bajsa med världens stank, kurra i öronen vid femtiden på morgonen, busa in sig i hår och slemma likt en torsk. Det enda som är positivt med korven, är att han är söt. Någon som är sugen? ;P hihi.

Duscha var det ja.

en annorlunda tid

Suck och stön. Ensamheten är total. Överkörd, likt en mosad grävling. Struntad i och hoppad på. Allt för den goda sakens skull?

Ärlighet varar längst. Ibland önskar jag att jag förstod mindre än jag uppenbarligen gör. Kan man inte bara låta dåtid få vara dåtid, och istället bry sig om nutiden?

Ultimatum är dumt, tydligen av ondo. Håller med. Dock inte nu. Gräver i magen, gräver i huvudet. Försöker förstå, utan framgång.

Fördelar. Nackdelar. Vem segrar? Svaret är inte så självklart som man vid första anblicken kan tro.

Elakheter blir till vardag. Elakheter ignoreras. Ingen vinner något på det. Vilja att hävda sig. Saknad. Vara den enda som betyder något? Störst bäst och vackrast. Denna person äcklar mig, trots att vi aldrig ens träffats. Du förstör mig, oss.

Suck och stön. Klagomuren deluxe.

fan va nice

Iiiih. Fan så mkt bättre allt känns idag. Låter kanske konstigt, för den som vet hur mitt liv ser ut just nu, men fan. Palla sura. Det är ju Påsk! hihi.

Jobbat med bästaste Vally idag, ett meget kärt återseende. Synd bara att det är så sällan man träffar henne. Tråkiga nyheter från hennes håll, hoppas allt löser sig till det bästa.

Det var iaf en kul dag på jobbet. Fick väldans mkt beröm av en av de boende, vilket alltid känns bra. Efter morgonbestyr och tillhörande frukost, hoppade några ur personalen samt några tanter ut för att titta på Påskparaden. Felicia var gott snyggast som Pippi Långstrump. Stolt över den lilla må jag säga, våga sitta på en farlig häst sådär. hrm, barnen idag, hrm. En uppskattad utomhustur iaf, mys!

Efter detta var det massvis med tjat med Mattias & Vally, nice. Stannade och tjatade lite efter att jag slutat, halvskumt nog. Men fan, har man inget större (bara mindre, i form av katten) hemma som väntar på en, så är väl inte direkt tiden en bristvara.

Tillbringade lite tid med kungen förut, tidsfördriv på absolut toppnivå! Dusch nyss, snart iväg till affären för att fixa mat till hårbollen. Och sen, tadaa, kommer Åsaflåsa hit. Kärlek! Om kvällen går i mys&tjatets tecken, eller spritens - det återstår att se. Det enda jag vet just nu är att det kommer bli hemskans trevligt, men att jag måste rulla ur sängen typ halv sju imorgon. Inte alls lika trevligt, men smällar man får ta.


Hårblåsen flåsar mig snart i nacken, det vet jag det. Dags att bege sig... Pussilago*

mannen i mitt liv, no doubt

behov av ilska

Ja, jag har nog konstaterat det nu. Jag måste få ett hysteriskt vansinnesutbrott för att jag ska komma förbi all skit som varit det senaste. För tillfället lägger jag bara allt på hög hela tiden. Försöker se till att inte förstöra för vare sig mig eller någon annan. Till vems lycka? Ja, absolut inte min iaf. 

Jag behöver bli sur. Jag behöver skita i vad folk tycker och tänker när jag uttrycker min åsikt. JAG behöver vara svinig en sväng. Bara för att sedan lugna ner mig och släppa allt gammalt.

Hur kan jag då komma dit? Jag vet faktiskt inte. Jag försöker få folk att förstå, utan vidare värst stor framgång.

Jag är vansinnig, men tyvärr också vansinnigt rädd och ledsen. Hurfan ska jag då kunna ta tag i detta?

Födelsedagen förra året var mkt trevlig, men den slutade i total misär. Frågan är om den ens kommer vara värd att fira i år, eller om jag ska flytta fram tårtkalaset ett par veckor och gå direkt på spriten.

Hade jag bara haft mig själv att tänka på just nu, så hade jag förmodligen packat en ryggsäck och dragit härifrån ett par dagar. Det vore obeskrivligt skönt, utan tvekan.

jävla satkärringar!

Okej för att jag visste att det var skitsnack på jobbet dagarna i ända, vem fan är inte medveten om det? Och självklart vet jag att de pratar om mig. Jag menar, eftersom man alltid hör något om alla så är det klart att snicksnacket går om mig också.

Idag fick jag reda på en av sakerna. Och hur fan kan de gå runt och prata om sånt? Vilka är de att döma? De vet inte ett skit. Vissa saker inte är något jag kan rå för, och heller ingen annan för den delen. Detta handlar inte om att jag är bisexuell. För det är väl självklart att vissa pratar om detta. Det vet jag ju. Fine by me. Men sluta lägg sig i någon gång. Jag gör mitt jobb när jag är där, och sen är jag som vemsomhelst. Jag säger som Suss; "Jag vill inte att folk ska bry sig om vad jag gör när jag går ut genom dörrarna i entrén".

Och en av de som är värst; dryg, dum och jävligt fittig, den ska jag förmodligen se i ögonen idag. Hoppas du drar därifrån snart, för du gör mig så jävla förbannad!! Mig och JÄVLIGT många fler.

Nej, slut med energi på den haggan.

Påsk i antågande, Skärtorsdagen idag. Och den ska tillbringas på jobbet. Strohelgsersättning så det skriker om det, i dagarna fyra. Efter senaste lönens totala misär så ska det bli överskönt med en bra lön, med vårdbiträdens mått mätt.

Lizette är i Stockholm och tänker. Det låter ungefär precis lika bra som det känns. Så vi lämnar det, orkar inte skriva mer om det.

Godisgrisa er gott i helgen nu, själv ska jag förmodligen leva på knäckebröd. Gott, fast på ett annorlunda sätt.

....Lyckan kommer, lyckan går?

Eller vad tror Ni?


betala eller få tillbaka på skatten?

Ja, det är nog en fråga som många ställer sig i dessa tider. Själv var jag rätt säker på att få tillbaka på skatten, då jag pratat med lönekontoret och sett till att drar aningen mer än vanligt från min lön. Detta bara för att jag ska vara hundra säker på att få tillbaka och inte behöva betala.

Nu var ju bara frågan hur mkt. De senaste åren har jag alltid blivit glatt överraskad när jag fått det blå kuvertet, med avsändaren skattemyndigheten.

Idag kom det efterlängtade brevet. Jag rev upp det när jag kom in i lägenheten. Och jag blev sjukt glad när jag såg hur mkt jag får tillbaka! Så mkt har jag aldrig fått! :) Ska bli jävligt underbart när jag får de där pengarna. Skatten + lön den månaden, kommer bli som en dröm. Bra jobbat Lisa!

Imorgon gör jag första dagen på mitt nygamla jobb. Ska bli så skönt att känna att man har tid till det man behöver göra, att man kan äta sin frukost utan att det sker i all hast och att man faktiskt kan stanna upp och andas ibland. Mer tid till de boende, och jag älskar det!

Jobb imorgon alltså, likaså på fredag. Sen är jag ledig i fyra skönt långa dagar! Hela påskhelgen kommer jag jobba öronen av mig, men det känns rätt bra. Storhelgsersättning från torsdag kväll (?) till måndag morgon kl 07.00. Nice! Kommer bli någon tusenlapp extra i lön. Inga tårar över det, absolut inte.

Älsk har fått det bekräftat, nu ska hon börja jobba i Norge. Ska bara pilla lite med boende och byte av däck på bilen först, sen ska hon börja. Antar att det blir i mitten av April som hon drar. Tänk om det vore lika lätt att få jobb här i Sverige, som i Norge. De rekommenderade liksom att hon skulle ta en heltidstjänst, istället för att jobba som timvikarie. Okej, provanställning de första sex månaderna, men vilka arbetsgivare kör inte med det? Och hon kommer förmodligen få ut nästan dubbelt så mkt som jag får. MEN jag är INTE avundsjuk. Jag skulle inte palla att bo i en husvagn på veckorna, och bara få komma hem någon långhelg ibland.

Nej, sluttjatat. Måste ordna mat. Magen skriker totalt!


RSS 2.0