idiotisk fråga

Jag måste ställa en mer eller mindre idiotisk fråga, så här innan sömn.

Kan bananflugor växa? Och då menar jag såklart MYCKET, så man verkligen ser skillnad. Så att istället för att de är små och hemska och blir till svart "bös" på händerna när man mosar dem, så blir det en stor jävla splatt-fläck. Är det möjligt?

Ehm. Är det inte möjligt så undrar jag baskemig vad det var för äckel som jag nyss mördade. Aja, får väl fundera på det en sväng.

Kök städat, bara badrum och vardagsrum kvar. Sen har jag bokat biljetter till Stockholm ToR också. Dags att städa nu älskling, för jag ska baskemig spana! ;D

Kan inte Berit eller Britta bli med barn snart då? tss. Vore så himla najs!

Ne, ska faktiskt upp tidigt imorgon. Dags att bege sig mot sängen, efter en tur till soptunnan då, vill säga. Natti på er, sötnötter.

liten utmaning av liten E

Blev utmanad av lilla Emma, så jag får väl försöka göra henne glad genom att svara på dessa frågor.

REGLER:
*Beskriv först reglerna
*Svara på alla frågor
*Välj ut 6 personer att utmana
*Låt personen som utmanat dig veta att du antagit utmaningen

Fem saker som finns på din "Att Göra-Lista" idag
- Ordna trollhåret innan avfärd mot jobbet
- Fylla i kassakorten på a-kassans hemsida
- Diska när jag kommer hem ikväll [...]
- Övertala älsk att ta ledigt nästa vecka
- Boka biljetter till Stockholm

Vad gjorde du för 10 år sedan?
För tio år sedan var jag hela tolv år. Tror det var ungefär då jag började fridyka. Var väl i den vevan Mamma träffade Thomas tror jag, om inte året innan. Annars gjorde jag väl det tolvåringar på sommarlov gjorde mest; badade och umgicks med alla vänner!

Ställen du bott på?
Från det att jag föddes till att jag var runt fjorton bodde jag i huset på Norströmsgatan. Mamma, Pappa och jag bodde där till åtta års ålder, då mina föräldrar gick skilda vägar. Pappa fixade radhus på Camillagatan, så även där har jag bott. Mamma träffade Thomas när jag var elva/tolv, och några år senare flyttade vi ur det gula huset i stan och flyttade hem till honom. Lantligt med massa djur, underbart! Flyttade till egen lägenhet i början av februari i år, och där befinner jag mig fortfarande. Så ja, inte så många ställen, men ändå några.
 
Fem saker du skulle göra om du blev biljonär?
- Åka på en låååångresa
- Försöka köpa lycka; i form av massvis med kul prylar
- Ordna glada miner på de i min familj och mina vänner.
- Skänka pengar och nödvändigheter till bättre behövande
- Utrota måshelvetena som väcker mig varannan timme, VARJE natt!!

Jag "utmanar" Anna G, Micka, Melon, Icka, Snos & Lina.

minisemester & skräck

Yep, nu har lilla jag varit ledig i en hel vecka. Känner jag mig utvilad? Inte alls faktiskt. Halsen mår inte bra, och mina bihålor ville väl inte vara sämre de heller. Så ja, förkylningen är ett faktum. Antar då, med min tur, att det kommer ta ett bra tag innan helvetet går över. Sommarvärme gör att bakterier trivs. Iaf i min kropp. Illa!

Men iaf, veckan har varit underbar. Snos kom hit i onsdags, och från det till igår kväll har det varit mys för hela slanten. Riktig lat-helg. Sprang iväg och ordnade mat medans hon stod i duschen precis när hon anlänt, får ju försöka se till att hårt arbetande töser får i sig lite mat. (skogshuggarportion blev det sen också, men hon klagade inte ens lite) Pluspoäng till mig, utan tvekan! ;D

I fredags skrek mobilen till redan tjugo i sex, skulle iväg och ordna med Mormors gravsten. Inte blivit av än, fråga mig inte varför... Mamma, Thoms och jag åkte iväg och jag tror nog att resultatet kommer bli jättebra. Som sig bör, till min älskade Mormor. Fy satan så jag saknar henne!

Nu är det planer på skräck som står på tapeten. Ska preliminärt ta bussen till Stockholm på torsdag efter jobbet. Kommer säkert resultera i att jag hamnar bredvid någon som spyr hela resan. Att jag kommer springa runt på bussterminalen i Karlstad som en förvirrad höna (med alldeles för mycket packning) och försöka hitta rätt anslutningsbuss. Och som grädde på moset kommer inte älsk hitta bussen i Sthlm, så jag kommer stå där och grina som ett jävla offer. Slutar väl med att ngn söt busschaufför kommer leta efter min personliga assistent. Ehm, behöver jag tillägga att jag inte gillar sånt? ;D

Aja, frulle nästa. Havre Fras och lättmjölk - lite som min passion. Sen ska jag bli grön/svart med fula foppisar på jobbet. Blir nog en hemskans trevlig kväll, personalen är ju perfa! Och pengar behövs.

Räkningar nästa...

three little words

Jag fick förut en fråga, där jag skulle beskriva en vän med tre ord. Blev lite nyfiken själv... Så;

Hur skulle Du beskriva Mig med 3 ord?



sluta nyp pojkarna i Asien

Vilken dunderhelg! Varit helt underbart! Snos kom hit i torsdags kväll; mys. Jobbade på fredagen mellan sju och två. Hem en sväng för att ordna till en hårtvätt. Resultatet av utebliven hårblås och plattång var ett smärre trollburr. Såg helt otroligt dumt ut. Nästa gång det blir så får jag väl be frisörstösa att göra en fläta. Eller INTE! ;D

Sprang efter jobbet hem och ordnade lite melondrinkar till nervös tös. Mina vänner är inte så farliga som de ser ut, men det märkte du väl sen. "God morgon, god morgon...I KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!!!!" Läste iaf upp lite roliga sms i bilen, skratten ekade. Från min sida. Therese fick en snygg röd ton på kinderna. Charm!

Väl framme var det kramar till tusen, öppnade alkoholflaskor, massa prat, lite mat och en massa annat. Kubben vann vi tack vare kung på fall. Känns bra. Vi var ju lite som värdelösa. Skam den som ger sig! Full Emma matade bordsduk med smultronsprit. "Det ser ju så lätt ut när du gör det!" Eh, ja. Inte så svårt egentligen?!

Sen var det total mensvärk som gällde. Attans bananer vilken smärta. Så jag och Liz gick och sov en sväng. Fick berättat för oss, när matchen var över, hur Åsa och Robin bråkat. På skämt, ska väl tilläggas. Fröken Åsa försökte få till ett tjuvnyp på Robins mer ädla delar, men hon fann inget större att nypa i. Robins kommentar efter det hela; "Det är ju som om man skulle missa Asien på världskartan". Ja, precis Robin. Vi tror dig säääääääkert! haha.

Lite ledsna miner hanns också med under kvällen. Jag vet att du tycker sånt är jobbigt, men du ska inte tycka det. Inte inför mig. Alla är vi ledsna ibland.

Nej, nu är jag lämnad åt mig öde igen. Ledig hela veckan lång, och får sötbesök igen på onsdag kväll. Vad som ska hittas på fram till dess står väl skrivet i stjärnorna. Förutom en sak; middag med Therese ikväll. Mys!

världens sötaste tjej!

Ja, jag har nog faktiskt träffat henne. Återigen blinkade ett, för mig, okänt nummer på mobilen. ...en mobil som låg på kontoret på jobbet kan tilläggas. Ring Röstbrevlådan. Visst. Blombud! :)

Fick hoppa till entrén på jobbet, väl där fick jag världens finaste bukett med tio röda rosor, med en massa annat runt. Hon är ju bara för söt!

Vissa håller koll på datum, två av dem är väl hon och jag. Så jäkla underbart gulligt! Behöver jag tillägga att jag gick runt med ett brett leende hela kvällen?!

Idag blir det besök här. Middag när hon anlänt, härligt. Varit dåligt med mat på jobbet idag. Kanske ska ta och knapra lite melon kanske, köpte ju faktiskt en hel igår. Charm, eller?

Midsommar imorgon, så jäkla skoj!

Nej, hugga melon var det ja... Wish me and my fingers good luck! ;)

enna silleromp

Tänkte skriva värsta inlägget, men nopp. Känner faktiskt inte för't. Vet inte vad jag ska skriva.

Äntligen börja jobba igen, och är det någon som är glad så är det faktiskt JAG. Och Marie! :) Härligt att få nåt vettigt att göra, som också ger pengar. Lönen jag får denna månaden täcker inte ens hyran. Det känns kan jag lova, fy fan. Tur att man fick skattepengarna. Lite som en lön i sig.

Fotboll ikväll, blir till att stressa hem efter jobbet. Åsa och Gunilla kommer hit, och här ska vi skrika fram Sverige till en seger. Eller åtminstone oavgjort, har hört att de går vidare på det också. Fan ta alla bolltokar om de förlorar. Dretskruv!

Midsommar med älsk på fredag. "Om det är någon som är glad är det ju jag!" ;D Therese skulle ordna skjuts dit, och så tror jag Jojjo skulle vara söt och hämta. Perfa!

Sillaromper, spriiit i mängder, hett sällskap och några jordgubbar. Vad mer kan önskes? Inte nô!

...

Åt helvete med alla sk planer. Delmål. Skitliv. Piss-situation. Helvetesidioti. HATA! Jag lägger ner det.

ÅT HELVETE!

Hasse, Bosse och Mu:arna

I söndags eftermiddag bar det av ut mot Värmlands Näs och Ölserud. Lindas mor Lilly och hennes karl Olov skulle påhälsas. Mycket trevligt. Möttes av ursöta kossor och en spritt språngande galen hund. Snacka livrädd feg Lisa. ehm. Efter en fin omväg över halva gräsmattan och lite klättrande över utemöbler var jag iaf inne i huset. Hunden satt fast i kopplet utanför...i ungefär en kvart. Sen kom han in. Galen. Glad. Hoppande. Ja, jag är faktiskt reserverad mot hundar. Och den där labrador/bordercollin var faktiskt rather big. Aja. Han var söt iaf. Och luktade blöt hund. Blä. Rocky var namnet.

Fettlös chokladkaka och kaffe bjöds, därefter lite sol på trappen. Pratade med Lilly samtidigt som Linda sov en sväng. Vi var nog lite småbakis båda två tror jag! tss.

Film, kasslersallad och mys under kvällen. Underbart!

Dagen idag erbjöd till en början kel med ett styck urfet katt. En katt med namnet Hasse. Jag som tycker "mina" katter har annorlunda namn; Axel & Sune. Ack så man kan bedra sig! haha.

Sen tur till Karlstad. PMS-humör totalt på mig. Fy fan! Så det blev väl inget störra shoppat för min del. Alkohol och lite annat mox. Inga Bosse:ar heller. Sorry snos. Helt upp till dig att ordna nu, my love! ;P

Nu känner jag mig mest blekfet. Kan det bara inte ta och bli sol igen? Och varmt. Då blir man lite mindre, och mkt brunare! Yey, gudaplan!

grattis ekar på toaletten

GRATTIS ANNA!!! :) Hoppas dagen blir tiptop utan dejt med herr Toalett. Du var ju ute, och vi vet väl alla hur det slutar ibland. tss.

Linda här igår, galenpanna total. Men helvete så kul vi hade. Tokfulla båda två. Samtalsämnena inte särskilt spridda, men otroligt kul hade vi. Tråkigt att Sverige förlorade. Och att Tila valde Bobby istället för Dani! hehe. Annars en kalaskväll. Det enda som saknades var Liz. Nästa helg så, då är hon här igen, Lisa längtar bigtime!

Åsa och Emma kommer hem ikväll, om jag minns rätt från gårdagens samtal. Enligt Gunilla var ett styck träff på Åmåls för mat inplanerad. Låter som en otroligt god idé! :)

Ena stunden bestäms något. Några timmar senare är allt som innan. Varför bara inte acceptera att det inte längre är som det var? Ena parten har gått vidare, nu är det din tur. Du idiotförklarar bara dig själv genom att öppna munnen. Eller försöka skriva något vettigt. Jag ogillar faktiskt inte särskilt många människor, men för tillfället tar du av alla människor priset. Tilläggas kan ju att jag aldrig ens träffat dig. Idiot!

Det går fortfarande inte lägga in bilder i bloggen, bajskorv!

nya tag

Efter förra veckans totala idioti så är det nu nya tag som gäller. Och faktiskt, det har redan lönat sig. Vaknade förut, kände mig manad, och tur var väl det. Fy fan vilken underbar syn! Åratal sedan sist. YEAH!

Hon den söta var ute med jobbet igår. Utan bra humör. Utan roliga arbetskompisar. Utan vilja att dricka. Så, vad hände? Hon blev stenfull, lät totalt jättelycklig när hon ringde och hade faktiskt himla trevligt. Så, man ska inte alltid gå på första känslan.

Var hem till Maria igår. Hur jävla underbart som helst. Har verkligen saknat henne! hm. Jobbintervju för hennes del idag, hoppas den går fint.

Apropå jobb ja, fick nytt anställningsavtal igår. Och fan va underbart lycklig jag blev. En nätt lönehöjning på runt 10:- i timmen. Härligt liv!

Nej, dags att ordna sig ett utseende. Sen iväg och köpa kycklingfilé och Almondytårtor. Om det finns några kvar nu vill säga. Håll era tummar, gott folk.

goodbye...

...my lover, goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me...

När mycket känns dåligt, hur kan det då komma sig att en av de få låtar som får mig att tänka på DIG, dyker upp helt apropå ingenting? Du som alltid fick mig helt överlycklig förr, nu mest får mina ögon att tåras. Du som gick två meter bakom mig, bara för att få spana och kommentera min rumpa. Du som föll ner från ett berg, och faktiskt studsade upp igen. "Jag lever, jag mår bra. Wohoo!" Alla med andan i halsgropen, du lika lycklig som innan. Du som skämtade om precis allt. Du som sket i vad alla tyckte, gjorde precis som du ville ändå. Du som var lycklig över ditt jobb på Arvikafestivalen, ett jobb du tyvärr aldrig fick utföra. Du som inte ville fortsätta med det som var vi, inte förrän några år senare. Lite sent, tyvärr.

James Blunt lyckas med låten "Goodbye my lover" sätta ord på vad jag känner för dig. För vår relation. För vår vänskap. Allt jag känner för dig. Den låten är du, vi. Det är åt helvete rent ut sagt, att det skulle bli som det blev.

Saknar dig. Älskar dig. Och jag önskar att de senaste tre åren bara var en mardröm. Att jag kunde ringa dig, prata. Har kvar ditt mobilnummer, kommer alltid spara det. Jag har kvar din "guldpresent", kommer alltid ha det.

Helvete grabben, varför skulle det bli såhär? Bara du som kan svara på det. Fast det går inte. Och det gör ont. Fruktansvärt ont.

hatar känslan

Jag blir knäpp. Ena dagen eufori. Nästa nedtrampad hundskit. Aldrig varit förut, som jag är nu. Varför skulle det börja nu? Jag har ju fan alltid dissat allt sånthär. gah. Hatar när folk påverkar mig. Särskilt folk som jag inte har ett piss med att göra.

Fan också.

Känner mig bara lite sämre än alla andra. Sämre än du. Och jag vet att det är vad du ville. Grattis. Succé för din del. Hoppas du ler. Det gör inte jag.

Fan igen.

ansiktsbok...

...lika med skitgris! Jag som ville spana på manliga tjejkompisar, och så hänger sig sidhelvetet? Fy fasen! Facebook är dret, jag tycker't.

Meningen att jag skulle träffat Maria idag, men hon mådde inte bra. Så, det blir helt enkelt till att skjuta upp det. Igen... Kommer inte ens ihåg när vi umgicks på riktigt sist. Tror det var någon gång där i Mars. Så jävla illa. Aja, men så blir det väl när den ena har fullt upp vissa dagar, och den endra de resterande. Synd, för hon saknas så in åt helvete!

Change of plans blev ju lite som ett måste, och det verkar bli Lina-mobbing på Rio. Tycker jag låter tiptop! Dra dit och mobba liten hon, och kanske käka lite glass. Sämre kan en ha't.

Köpbegär på mig. JAG VILL HA!

Och just det; HURRA!!! SVERIGE VANN! ;D

fetsvull

Ja, käre värld. Nu har jag fått i mig en förbannat stor mängd pizza. Och ska jag berätta något? Det var SJUHELVETES GOTT! Åt helvete med kalorikoll, viktnedgång och annan skit. Pizzan smakade underbart, och jag tänker inte må dåligt över det. Som grädde på moset ska jag snart pressa i mig rabarberpaj. Och känner jag mammas bakverk rätt, så kommer den smaka himmelrike! Så förmodligen blir det en stor mängd även av pajen. Mumma!

Dagen har tillbringats med söt Icka, prickig & galen Vicky samt oxtokig Eddy. Ja, alla barn har väl sina åldrar. Trots söta små, var de helt galna idag. tss. Hoppas på att Vickys små vattenkoppor (vattkoppor?!) inte smittar. Då jag hade det som liten, lyckades jag ju bara få en liten en. Har hört att man kan få det igen då. Hade ju varit förjävla hemskt. Prickar och galna barn åsido, det var iaf himla trevligt att träffa Icka.

Sen var det ju den här lilla historien med föredettingar, även kallade ex. Jag lovar, lilla du, att det inte är jag som är barnslig. Iaf inte denna gång. Låt förflutet vara förflutet? Lite som en bra plan, tycker jag allt. pfft. Du är inte ens värd irritationerna från min sida. [och fis i rymden kan du vara själv, haha! :)]

Nu har jag bara en sak att tillägga; HEJA SVERIGE!!!

lite som en tok

Ja, den där Frida vetni. Hon är GALEN! "Vill jag köra skitfort, så gör jag det. Oavsett om någon som åker med är livrädd och skriker, eller inte".  Ta hänsyn kanske? Nej, uppenbarligen inte. Tokig, smådum - men fruktansvärt älskvärd ändå. Fridusen min!

Som sagt, tur till Karlstad. Hungrig Frida stannade på McDonalds, två små hamburgare. Sen gasen i botten, affärerna skulle göras osäkra. Så; bikini, linne, klänning, leggings, ankelstrumpor, (ngt hemligt och grått), två par skor och lite annat mox. Härliga tider.

Väl hemma möttes jag av en jordgubbsdoft. Glömt bort de röda små liven, som inte såg så övermumsiga ut längre. Så, Lisa ordnade sig en jordgubsshake! SÅ jävla gott! ;D 

         

sill och bikini

Jahopp, det finns inte så många som gillar min humor alltså. Förutom Åsa och Robin då. Inte en endaste kommentar på "han teleporterar taliban". Aja, jag tycker iaf att det är dunderskoj! Kolla in dansen liksom, helt underbart.

Helgen har tillbringats på bäste sättet, med snosan min. Lyckades tom få henne att bada. Och behån blev blöt, trots att tanken var god. haha. Längesedan jag skrattade så totalt! Alltid lika jobbigt när hon åker hem igen. Men men, nästa gång hon kommer hit blir det återigen fler dagar än vanligt. Torsdag - Söndag. Mys! Midsommar och allt, kan inte bli annat än bra.

Snart till stan med Mor. Handla hem lite mat. (sill, potatis, fil och mjölk - allt man behöver!) Sen hem igen för att vänta på Fridus. Shoppingtur till Karlstad är planen. Håll tummarna för vettig bikini!! Lisa behöver, mer än mycket.

"han teleporterar taliban"



Vad gör man inte när ens bättre hälft tjatar med sitt ex i telefon? haha. Ja, alla tidsfördriv är bra utom de dåliga. Detta ser jag då rakt inte som ett dåligt tidsfördriv. Ja, vad ska man säga? Lite som på den gamla goda tiden. Titta, lyssna, asgarva. Lite som Lisa just nu. (snurrar på repeat på youtube...)

fläckiga byxor?

Lyckades med att tjat-önska mig en Frutti Blender (i rosa såklart) i julklapp. Var grymt överlycklig över denna skapelse. Och där tog historien slut... Fram till alldeles nyss!

Av någon skum anledning har jag inte använt den än. Och skum(t) är verkligen ordet. Jag älskar smoothies, och det tar inte alls lång tid att göra (vilket är precis min melodi!!) Aja, så var det iaf. Fram till nyss.

Blåbär, banan, vaniljyoghurt och en skvätt mjölk, och underverket var ett faktum. Mums!!

Tror bestämt att hälften av  min lön i framtiden kommer gå åt till att köpa blåbär. Det är ju hur gott som helst. Så lite längtar jag faktiskt till blåbärssäsongen. Orka plocka? Inte direkt, men billigt. Och så får man heta blåa fläckar på ben/byxor. Går inte av för hackor det inte ;D haha.

Nä, nu vankas det Resident Evil & godis med Fridus. Skräckmys på hög nivå!


värmebölja total

Ah vesst, det är tamejsatan HUR VARMT SOM HELST!! Och särskilt i min lägenhet då, såklart. Inte kan jag hitta på något större heller, eftersom jag har en tid att passa. Sjukgymnasten 13.15, så gäller ju att befinna sig in der stada.

Frukost med Marie nyss, alltid trevligt med hennes sällskap. Hade varit på HLR-kurs, och hade inte fått i sig någon frukost innan. Tur att jag för en gångs skulle hade något vettigt hemma! haha.

Badade med Fridus igår. Faktiskt mkt varmare i vattnet än jag trodde. Förhopningsvis kommer det bli fler dopp detta året, än förra. Tror inte jag kom upp i fler än max fem. Dåligt. Men det ser ju ljust ut.

Sötbesök på torsdag, underbart! Vadå palla vänta i en månad? Inte direkt. Och nu kommer vi ju kunna ses både denna helgen och på Midsommar. Lycka! :)

Har ju lovat er en bild på dunbollen Bertil, och här kommer den. Är han inte för söt så säg?! :)



skogsmys på ängen

Vilken helt underbar gårdag! Låg ute i solen i flera timmar och bara lät mig stekas. Svetten rann, men lika glad för det var jag. Förmodligen inte min jävla förkylning, men vad gör man inte för att hudtonen ska bli aningen mörkare? Uppenbarligen allt och lite till. tss.

Åkte in till stan med Mor, och kidnappade min dator ut i skogen. Mams och Thoms skulle betala räkningar, och jag behövde fylla i lite uppgifter på VK. Sagt och gjort. Passade även på att handla hit lite middagsmat i form av hamburgare. Gott värre må jag lova!

Natten spenderades i "festlokalen" (snyggt ord Mamma, verkligen...), och efter en underbar filfrukost begav jag mig återigen ut i solen. Jag älskar att vara här ute på somrarna!

Ikväll blir det dock till att sova hemma i min egen lya. Imorgon ska jag ju iväg till sjukgymnasten igen, och jag varken orkar eller får gå den långa sträckan härifrån in till stan. Så det blir till att tillbringa kvällen i ensamhet. Om nu inte Frida har lust att hitta på något. Håll tummarna, gott folk.

Gunilla min vän, jag vet att du har det grymt tufft nu. Önskar jag kunde göra något för dig, dock svårt i en stund som denna. Tiden läker, även om det aldrig kommer försvinna. Finns här om du behöver mig!

överlycka total

Öppna ögonen, blinka bort sovgrus, kika ut genom fönstret, inse att det faktiskt är underbart väder, ringa mamma - någon som ska in till stan snart?!, positiv utgång! Oh, kris! Har ju tappat bort min solskyddsfaktor. Illa dåligt, då jag har en tendens att leka kräfta så fort jag vistats barhudad ute i solen. Sakleteri fick bli morgonens (läs förmiddagens) första plan.

Och vilken plan sen. Jag ler fortfarande. För vad tror ni jag hittade? Ja, mer än solskyddsfaktorn då vill säga. Tänk noga. Varit borta läääänge, Lisa ledsen. Vad hittades? MINA HAREMSBRALLOR! Total euofori här! Finns inte direkt många sätt som är bättre att börja sin dag på.

Snart kommer Mamma och Thomas förbi och hämtar upp mig också. Ska placera mig på gräsmattan på Skogsäng, och bara lata mig halva dagen. Jag vill bli brun. Får hoppas att det poppar upp några fräknar också. Me like! (kommer inte hända tyvärr. det har varit min plan i flera år, och min hud vill inte producera dessa små saker. nej nej. aja, nästa liv kanske)

Måste bara lägga upp en bild på sötaste Eddy. Ketchup är gott, eller?! :)

RSS 2.0