så stolt över mig själv!

Nu har det återigen gått grymt lång tid sedan jag senast skrev här. Har haft fullt upp med flytt, iordningplock i nya lägenheten, fältstudier i Åmål, hemtenta, föreläsningar samt grupparbete med tillhörande redovisning. Tror spänningarna och stressen börjat släppa lite nu och vad kommer väl då som ett litet brev på posten? Huvudvärk! Knaprade nyss i mig en ipren, i hopp om att den ska ta bort värken.

Redovisning idag som sagt. Grymt nöjd över hela gruppens samarbete, samt hur det gick på redovisningen. Jag må ha snurrat till min del lite, då det inte blev som planerat med OH-blad och sånt. Vi fick iaf galet nice respons från läraren, så det känns hur jävla bra som helst! Håller tummarna för att fint betyg på det!

Igår kom Lizette hit. Åkte ut till Marieberg, för att där besöka IKEA. Blev en snyggve-hylla med hem, som nu pryder min minililla sovalkov. Glädjeskutt härnu, trivs som en tok! :)

Lizette stannade kvar inatt och ska nog snart bege sig hemåt. Vid fem kommer Maria från klassen hit, så blir det vin, tacos och en massa tjat ikväll. Ska bli sjukt jävla trevligt! :)

Imorgon börjar rapportskrivningen, som vi har ungefär en månad på oss att genomföra. Ska väl sitta dag som natt fram till Jul, för att sedan få lite jullov. Jag, Karro och Malin J som ska knåpa ihop nåt, värt att visa upp. Tror inte det blir några som helst problem. Grymt nöjd över att få jobba med dem!

Saknar min tuss, som nu för tiden bor hemma hos Mamma. Han störde en av Marias katter väl mkt, så det funkade inte längre. Ska bli grymt skönt att han hänger med upp till Öret efter jul. Mysigt sällskap är aldrig fel! hihi.

Nej, umgås med Lizette it is! Puss, puss.


RSS 2.0