skit piss fuck

så otroligt jävla döstressad. ska jag leka lillgammal och klaga på systemet kanske? helvetes förbannade skit. ALLT händer på precis samma gång, och jag hinner knappt med. 
kan inte bara klockan bli halv fem snart?!

sprutgrädde, give it to me! ;)

allt & lite till

Födelsedagen var till en början superduperperfekt! Sötaste Jojjot kom till jobbet med bakelser, bara för min skull. Dock till oss alla, så pensionärerna var nöjda de också. Fick mig några grattis, och kommentaren "22 år är ingen ålder på en gris"... Tack för den du, gubbe lelle ;P hehe.

Efter jobb var det kalas för mamma-släkten som gällde. Fick mig tre tavlor, pengar och en hel del annat.

Sötaste L hade ordnat med blomsterbud, så jag fick en kanonfin bukett hemkörd, och leendet var ett faktum. Frågorna om vem som skickat den haglade, och jag bara log. Ack ack, så det kan bli.

Snabb fix av sk utseende, sen besök av Ida, Jojjo, Icka och Sara. Vin i mängder, mest till Jojjo och Icka. Lika fulla som de är söta = urkul. Hicka och nyckelletning i tvättstugan. Jojjo såg för rolig ut när hon slängde runt kläder i min klädkammare. Avslutet på kvällen kan vi bara glömma...

Dagen har tillbringats hos Icka, lapandes sol. Jag ser nu ut som en liten kräfta, och jag giller't skarpt. Och värre lär det bli imorgon, då jag faktiskt ska tillbaka dit och sola igen. Mina ben MÅSTE få lite färg till på onsdag. Då ska piratharemsbrallorna på. Det är som en bastu på jobbet vid fint väder, tro mig. Så långbrallor funker inte.

Längtar till på fredag, så totalt! :)

einundzwanzig

...21 är ett fint tal, för se det vet jag. snart ses vi...ALDRIG MER! ;D haha.

mysfika goes tacos

Var iväg till Icka och fikade igår, Jojjo och jag. Himla trevligt. Fick prata igenom en del, bokstäver, planer, fester och födelsedagar. Precis som sig bör. Alltid lika kul att träffa Icka, även om hon igår var rätt döv. Kortisongrogg - here we come!

Försökte mig på att få ett fint hem igår också, men orka städa. Hann så långt som att damma klart och klippa fikusen (!) ;D - sen ringde Marie. Tacos och mys ikväll? Men självklart. Ida fick min hemnyckel, och jag begav mig mot de mörkaste av skogar. Tacos, vansinnesfärd på fyrhjuling och en massa skratt senare -  låg jag på en luftmadrass och sussade sött. Mys!

Blir till att städa i eftermiddag/kväll, jobbar ju imorgon. Måste handla massa saker på rasten, och förbereda. Städa klart resten. Sen kommer det väl hem lite släktingar vid fyra på fredag, och vänner runt niosnåret. Vankas vin, gud så gott! En heldag helt enkelt :)

Marknad på lördag, får se om jag kan lyckas lura ut någon pensionär från jobbet. Alltid finns det väl någon intresserad, en kan ju hoppes iaf. 

Håller tummarna för lägenheten!!! :)

kul dag på jobbet

Javisst. Idag har det skrattats friskt på jobbet! Johanna B & Marie (kröpp) lättade upp stämningen totalt. Det var sjuka diskussioner till frukost, och de blev inte direkt bättre.

"...har hört att det är tunna väggar, and I'm a screamer!"
;D haha. Kul folk! Bita i kudden, eller vad kom vi fram till?

Precis slutat iaf, och nu laddat på mobilen med massa gratis sms. Sämre kan man ha't!

Sen är jag en sväng irriterad också, men det går väl över. hm.

ett helt dygn

Gårdagen tillbringades, som så många andra dagar, på jobbet. Börjar kännas som mitt andra hem. Väggarna här känner mig snart bättre än mina vänner gör. That's life, eller? Mobilen började disco-blinka vid elvasnåret, och ett vackert skrivet sms från någon okänd dök upp. Eller inte.
Glädjen var dock stor; min mobiltelefon hade redan anlänt.
Jipppie!

Så nu ligger den lilla svarta hemma på soffan, och laddar. Den som väntar på något gott...
Förstår inte varför man ska behöva ladda skiten i ett helt jävla dygn. Aja, ikväll så...
Har ju något roligt ikväll iaf! :)

Inte nog med en liten svart att komma hem till. En liten mörk också. Soffan är utlånad ett par nätter.
Känns bra att kunna bidra med något litet. Snos...

[sen vet jag inte riktigt vad jag ska säga. anledningen till att ringa sur mitt i natten är?! och så vitt jag vet är det inte många som orkar vara jättesociala klockan tre på natten, när man precis blivit väck ur  en sk dvala. vill du inte prata med mig, så ring inte. ska du ringa och var sur, låt mig istället fortsätta sova.
vill du däremot ringa och vara lika underbart söt som för ett par veckor sedan,
så - ring mig på studs, och ingen annan.]

smärta

...efter två långpromenader, först med Frida och sen med Jojjo, har jag hittils idag gått 17.322 steg.
Och tro mig, jag har ont i både fötter och ben. Svag jag, måste ordnas.
Plan med Jojjo för imorgon, bra bra.

Nu väntar sängen, gud så underbart! ;D

tuppljud på oss?

...jag tror't! :) haha. Aja, men det går bra. Jag lovar!image66

Gårdagen tillbringades, once more, med mellanfröken Gustafsson. Eller var det Gusafsson? Det är det man inte riktigt vet. Halva dagen gick åt till att prova byxor. (det var nog dagens överdrift, men skitsam) Efter det bar det av hem till moi. Kaffe, kanelbullar och wienerbröd. Gott! Blir jag mätt, så är jag mätt. Oftast då, vill säga. Men liten mörk ville ha mer mat, så kebaben fick göra sitt för våra magar. Knapra mat och kika på Heathers, lika med skum film. Sen lite L Word. Hett så det är sanslöst. Inte sant? haha.

Idag är det en sånes tjur med horn på min kröpp. Vill säga att jag måste löse't. Mobilhistoria liksom... Så jag beställde en ny. Ett styck W660i. Snörrise har en, och tycker den är bra. Så den ska nog uppskattas av mig också. Jag menar, är ju inte så kräsen när det kommer till mobiltelefoner... Eller vad säger ni? Jojjo? Wide? L? ;D haha. Aja, det går bra. Iaf i ett par dagar till.

[...för er som inte vet, så har jag ingen baksida på min telefon. fronten är trasig och den har snart gjort sitt. mobilfanskapet ramlar typ sönder om den råkar åka i golvet. skärmen är så repig och trasig att man i dagsljus inte ser vad som visas. och batteritiden ska vi INTE prata om...]

Snart jobb i dagarna fyra. Carola har tagit ut komp på söndag, så vi får väl se vem jag jobbar med. På måndag egentligen ledig, men bytt med Sibel. Så hon ska jobba igen någon dag för mig i sommar. Bättre byte får man väl leta efter, eller?! haha. Fina fisken där!

Vad mer händer? Preliminärt en kaffe med Sara ikväll. Promenad med Fridaliten om en stund. Och kanske ytterligare en promenad med Jojjo ikväll. Aja, det blir nog bra detta. Har ju några steg att ta igen.

"Du Lisa, hur många steg tror du att det blir om man [...] en hel dag?"
Det är det man inte riktigt vet? ;P

kvällen då mammen blev en wape

image65Gårdagen tillbringades på fine sättet. Först jobb från sju till tre, vilket resulterade i trötthet. Kaffe med sines Marie (kröpp) precis efter det. Hem ---> insikt om ostädat hem och totalt tråkigt. PANIK! Wides min, umgås? Men ja. Bättre kunde det inte bli. Jag slapp vara själv, fick städat i min lilla lya plus att jag fick träffa den lilla mörka. [var ju självklart tvungen att plocka iordning innan flickan kom hem till mig]

Pratade bort en hel kväll/natt, och hon begav sig hemåt runt fyrasnåret. Kunde fått sova över, men anledningar att gå hem fanns ju. Illa värre. Aja, motion är nyttigt. Precis som ägg!

Reklamer finns det gott om. Värdelösa reklamer nästan lika många som totalantalet. Finns dock två som är störtsköna. Parlino har den första. "...och köp en korvbil istället!" moahaha! Många skratt väl ;D Och den andra är med apor och bananer. Söt. Kommer inte ihåg då bra, men snack om den resulterade iaf i missförstånd. Och jag trodde att Ida kallade sin egen mamma för en wape. (=apa) Krampskratt på det!

Idag blev det till att stressa ur sängen, in i dusch och sedan ut i bil. Jag och Marie lunchdejtar ju sådär var sjätte dag, och idag var det dags igen. Kinamat i Säffle, och schäfern bjöd. Bra bror förresten, som lyckats bryta varenda tå. Klå det ni, om ni kan. (tvivlar kraftigt här)

snälle då?!

may I snos you? :) please?

hm. Gårdagen förlöpte förhållandevis okej. Skitseg till en början, men efter lite påskmust till frukost vid två gick det finemangers. On a hip. Kul att jobba iaf. Och kvällen innan var bannemig kul den också. Engelska varvat med skratt varvat med polkagrisen. Hetheten ökar kraftigt? :) tss. Jag tycker väl nästan det.

Lördagskvällen mission completed ---> vinet tog slut! tss.

Ledig imorgon, och det ska bli såå himla underbart! Uppskriven att jag kan jobba natt, så vi får väl se. Annars tänkte jag mig på en promenad bort till Icka. Vad sägs?

Och Wides min, vad sägs om en promenaddag/mysdag/filmkväll nu i veckan? Inget behöver ju utesluta det andra, tycker då inte jag iaf.

hm. Nyfiket folk.

villa & fylla

sitter hemma hos Sara och dricker vin.Underbart vin och underbar Sara. Mycket vettigt. Älsk på henne.


Het L. Söt L. Känslor? hm. Call me...

fylle värre än man kan tro......

lite som ett byte

Sussade sött halva dagen, med de gula skumgummisakerna halvt intryckta i huvudet. Tänk öronpartiet. Vaknade runt halv två, tack vare mobilens alarm. Missat samtal från kontoret. PANIK!!! Brist på nattvikarier. Vad sägs om att byta morgondagens delade tur mot att jobba natt? Sure babe. Och vips var jag guld värd! tss.

Så här sitter jag, återigen. Första dubbelnatten i Lisas nattjobbshistoria, och gudskelov funkar det finfint. Hoppas på fler. Härligt att få tio timmar med nästan konstant OB. Fint som snus.

Under de få vakna timmarna under fredagen fick jag med mig min kära mor till Säffle. Hittade lite prylar på InterStil och några fler på Saker & Ting. Några av dessa prylar kommer prydas med papper, och ges till mig i födelsedagspresent. Kalas!

Jag är dödstrött. Jag vill sova. Hårt och länge! haha.

Sir Vääs

Javisst, här sitter jag framför datorn på mitt jobb. Klockan börjar närma sig mitt i natten, och jag försöker intala mig själv att jag är mer vaken än jag annars är vid denna tidpunkt. (fungerar sådär, är faktiskt rätt trött redan. tyvärr...) En tant sitter i en fåtölj och låter som Sir Vääs (från Robin Hood, remember?!). Och ja, all personal skrattar glatt. Vad mer kan man göra?

Fick ett vackert blått plastkuvert från Skattemyndigheten häromdagen. Denna festliga lilla plastidé innehöll en smärre rikedom. En bit över tolvtusen, som kommer som en vacker midsommarpresent till mitt bankkonto. Och mitt bankkonto tillhör mig, så också den smärre rikedomen. Laptop i min ägo, sommaren till ära. Yeah babe!

Jag har börjat traska också. Tävling igen, nu med di vackre arbetsvännera på Illern avdelning tre f(abulous). Team Sniglarna tror jag vi heter, men jag ska bannemig traska på bra denna månad. Hittills ett medel på runt 11.000 steg per dag.

Fika med underbar Icka idag. Härligt! Bor jättefint. Sötaste barnen har hon också. Hon och Peter. Och Icka är lika söt som alltid. Satt ute i solen i evigheter; käkade brownies, drack kaffe och pratade. Planer har hon också. tss. Hett!

Nä, nu ska jag återgå till ormtantens snarkande. haha. Wish me luck!


long time...

...no see. Gällande lite väl mycket faktiskt.

Hade en stegdejt med Ida igår. Vi stegade till Örnäs (hon med telefonlur i örat; "ja. ja. mmm. aaa. jaaa. ja. mhm. ja. om man säger. ja. aaa." så kul!), och bänkade oss på en...eh...bänk. Eller ett bord kanske det var. Skitmysigt iaf. Älvorna dansade till en början på varandra, men sen gick de och dog ut - och solen kikade fram. Så jäkla underbart väder! Oh, skulle velat sitta kvar i evigheter, men tjejen för kvällen tyckte annorlunda. Så vi vandrade vidare hem till henne. Urmysigt hus! :) Dejten resulterade iaf i några fler steg.

Fick ett sms från Fridaliten också. Hon hade fått körkort dagen till ära. tss. Vilket aprilskämt? Faktiskt inte, men hon kände sig tvungen att fråga körläraren om han skämtade. Lyckligtvis inte. haha! Blev en snabbtur till Säffle och fiskarnas Donk. Mums!

Idag = favorit i repris. Donkasmat vankades återigen. Lika gott idag. Skrattade mig till magsmärtor när Björnen körde in i Drive In:en och backade sedan ur. Allt för att Daniel skulle bli nöjd. haha. Herr Brus bjöd på glass, snäll sak!

Måste städa. Får ju, förhoppningsvis, hem en kaffekompis imorgon. Sen sova efter det - och sen jobba natt. Truly upphetsande, eller nåt.

Ajuste. Mormors hus nu inte längre i vår ägo. Det är skitjobbigt, och massor av jobbiga minnen från senaste året dyker upp. Besök på sjukhus, begravning etc. hm.

För precis en vecka sedan trivdes jag. Kanske lite väl mycket tom?! hm. Orka bojkotta. Viljan finns inte.

challenge

Yep, I've seen din utmaning Anna. Men eftersom blogg.se har kukat ur det senaste, har det varit smått omöjligt att blogga. Här kommer iaf listan. Och nej, jag orkar inte utmana någon... Eller ja, om L, Annie och Micka känner sig manade - så varsågoda! ;D

TRE SAKER SOM SKRÄMMER DIG

- prata inför grupp. lite för stort fokus på lilla mig!
- ett liv i ensamhet. utan familj & vänner...
- att möta på ett lik på djupet, när man är iväg och dyker. uuuusch!

TRE SAKER DU HAR PÅ DIG

- harem väl! ;D
- murmurs!
- svart hm-linne

TRE SANNINGAR
- vad du än söker kan du finna det i det orangea tältet. (cigg/pojkvän/lycka, you name it)
- om man vill vara skitnyttig ska man äta ägg, innehåller inget fett alls
- tjejer kysser (allt som oftast) bättre än killar

TRE SAKER JAG VERKLIGEN VILL HA
- en ny mobiltelefon
- ett körkort, utan att behöva kämpa med körlektioner
- en långresa med kul sällskap, i födelsedagspresent?! ;D

RSS 2.0