tokfylla

Igår var planen att dra hem till Malin och där gå igenom veckans föreläsningar/anteckningar. Vill ju försöka undvika ytterligare en omtenta, så att börja plugga i tid känns som en plan. När jag väl kom dit (efter en promenad i snöblandat regn som piskade mot mig), så lade vi ner pluggplanen. Fan, det var ju lördag.

Lunchade lite, drack lite kaffe och åt mumsig chokladcheescake a la Jukka. Senare blev det tjat framför teven, god mat och en tanke om alkohol. Sagt och gjort, hoppade till Lyx-Coop en kvart innan de stängde och inhandlade förnödenheter. Sen gick kvällen med väldig fart. Det var speglar, provande av klänningar, skärp, analys av kropp samt prat och tjat i massor. Några Quickfuck/Shit on the grass och sen var både jag och Malin i tiptopform.

När klockan var runt halv fyra bestämde jag mig för att traska hemåt. Normalt sett tar det ungefär 30 minuter att gå, går man i sicksack hela vägen hem kan jag ju intyga att det tar ungefär en timme. Tur jag hade telefonsällskap som inte gav upp hoppet om mig i första taget. ;)

Pratade vidare när jag väl kom hem, så antar att jag somnade strax innan sex. Vaknade kl två och ja... Sen har det inte hänt så mycket.

Lätt att vi måste göra om den kvällen, eller vad säger du Malin? ;)

tentatomhet

Igår hade vi då tenta i Vårdkommunikation A, Utveckling & Hälsa. Då min studiemotivation inte varit alls närvarande och tack vare lite andra händelser, så kände jag på mig att det inte skulle gå vägen. Hade inget fokus de sista dagarna och kunde verkligen inte tänka rätt. Lite sömn gjorde inte heller saken bättre.

Gick åtminstone dit, för att försöka. Alltid kan man väl ha lite tur med frågorna? Well, det hade jag inte. Jag rörde ihop allt. Och jag kunde inte direkt plocka fram någon som helst kunskap. Så det blir en omtenta. Är dock inte förvånad, så jag får väl bara köpa det. Well, jag vet att jag kommer fixa tentan. Synd bara att jag inte gjorde det på första försöket.

Efter tentan åkte jag och mina två bästa, Malin och Karro, ner till stan. Skulle köpa en väska och äta mat på Saigon. Väskan är drithet och maten var kalasgod. Ett bra avslut på en dittills jobbig dag.

Sov till ett idag, vilket var skönt. Att vakna med huvudvärk var dock inte lika nice. Nu har jag precis pillat i mig lite frukost och ska väl snart börja städa. Sötbesök i form av Sofia senare. Planen för kvällen är Melodifestivalen, vin, tacos och massa hbt-filmer. hihi. Lördagsnöje när det är som allra bäst! Med tanke på vädret, så börjar jag dock undra om hon verkligen kan ta sig hit. Bussarna lär ju ställas in, eftersom snöstormen är ett faktum. Och att gå till Willys för att handla, känns inte heller som någon plan. Plogbilen har INTE åkt förbi här, det kan ni ju skriva upp. Well, får väl dra på mig termobyxorna om hon faktiskt letar sig hit. Mat måste vi ju ha!


Min heta väska!


misär times tusen

Allt är roligt, utom detta förbannade plugg. Det är för jävla mycket att ta in. Hade jag haft energin som nu, även förra veckan, då hade nog tentan kunnat gå vägen. Nu pluggar jag ju x antal timmar om dagen. Förra veckan sket sig ALLT!

Well, jag skulle bara skriva lite. Kan ju bjuda er på lite humor, i väntan på längre/roligare inlägg.Denna vackra skylt, satt i skyltfönstret till Bokhandeln i Åmål. Behöver jag säga att vi höll på att dö av skratt när vi såg den? Nej, men fan. Klart man ska ha med sig en flådd borre hem, när man handlat böcker. Helt jävla galet och Åmål i ett nötskal! HUMOR! :)


fucking tentaplugg

Ja, tentaplugg för hela slanten är det som gäller nu.
 Snälla någon, SKJUT MIG?!


vilket jävla djupdyk

Halva dagen har jag sett fram emot kvällens Melodifestival. Förra veckans tävling var ju ett smärre skämt. Man kan ju undra vilka bidrag som egentligen skickas in, med tanke på vilka som faktiskt får möjlighet att vara med? Herregud!

Jag tänkte väl att kvällens tävling i alla fall skulle ha lite mer klass och har gått och intalat mig detta. Nu har jag precis kollat kvällens artister och jag hoppas verkligen jag blir positivt överraskad. Annars kommer jag dricka mig stupfull på vatten och gå och lägga mig tidigt. Var är Sverige på väg?

Vad har hänt med Sarah Dawn Finer och alla hennes fantastiska tillgångar? ;) Fan, kvinnan SKA vara med i tävlingen, så är det ju bara. Uppenbarligen inte i år.

Sen förstår jag inte riktigt varför Måns ska leda hela skiten. Charm i all ära, men han kunde väl varit med och tävlat istället?

Lillis sitter/ligger och väntar i soffan, så även jag får väl inta position. Jag sätter mig i soffan med en ihärdig pessimism. Håll tummarna för hiss, orkar inte med ytterligare en diss.

smakernte dret

Fredagkväll, jag är ensam hemma. Eller ja, Santos är ju här. Har umgåtts med min snygga dator större delen av dagen, samt en stund med massa papper. Tentaplugg tror jag det stavas.

Nu har jag typ hälften kvar på Hälsans Mysterium som ska läsas ut idag, sen får det fan vara nog. Det får dock vänta, för nu ska jag ordna lite mat. Ni som känner mig, gissa EN gång vad jag ska äta...

Nej, nu måste jag verkligen få i mig lite mat. Blivit dåligt med det idag. Den som väntar på något gott, i dubbel bemärkelse...

låttext

Jag tänkte bara göra en blixtvisit här, innan jag häller i mig en massa kaffe och försöker plugga till tentan. Det jag ville visa, var bara en sjukt snygg (skum?!) inledning på en låt;

Mannen är den nya kvinnan
Smink för män, avklädda män.
Sex säljer
Och.. eh..
Jag menar
Bimbon blev förbytt med himbon
You know!

Hur tänkte de? Hur...hur...hur fan hittar de på allt? haha. Skitsamma. Jag tycker iaf att den är najs.

"...så du får sitta längst fram i taxin"

jag är en världsfenomenal människa, jag är jättebäst!

Ja, det är ju så galet sant att man kan sätta några syremolekyler i vrångstrupen. ehrm. Eller så kanske det innebär att jag är jättebäst på allt, förutom att plugga till tentan? Jag ser min nya bästa vän i allt; datorn, dammråttorna, disken, kaffebryggaren, vissna blad på blommorna, kattlådan etc. När ska jag inse fakta, att jag kanske kommer ta mig något längre i livet genom att umgås med Aantonovsky och Freud, istället för en kattlåda?

ptja. Det kommer nog dröja sisådär fem veckor, då vi fått resultatet på tentan. Fram till dess tänker jag fortsätta vara jättebäst!

Fick kaffesällskap även idag, trevligt värre. Imorgon skulle Pottan och Sophie leta sig hit, men vet inte riktigt vad som händer med den saken. Kanske skjuts på framtiden. Well, brudar små är välkomna hit precis när som helst.

För övrigt irriterar jag mig en hel jävla del på datorer som ska krångla. Stänga ner sig utan anledning. Illa valda tillfällen. Kan man bara stå ut med lite mas, kan det dock bli riktigt jävla najs. High FIVE på det! ;)

Hångla upp Bandura är på tapeten. Over and out.


universums största idiot

Ja, då var det samma visa om igen då. Jag blir så jävla trött på mig själv, att jag aldrig kan lära mig. Jag tycker inte jag begär särskilt mycket, men ändå så känns det som om det är precis vad jag gör. Trots att jag försökt förklara så jävla många gånger, så går det uppenbarligen inte in.

Vad tror ni händer då, när jag blir besviken och berättar detta? Jag får något i form med "skyll dig själv!", slängt i ansiktet. Vad är jag för idiot egentligen? Varför lägger jag inte bara ner?

Jag får helt enkelt inse fakta, det var roligt så länge det varade. Och att det skulle bli något långvarigt i form av fortsatt vänskap, är visst något jag bara kan drömma om. Synd att det skulle sluta såhär, efter allt som hänt.

Jag trodde du var långt mycket bättre än såhär, faktiskt. Och vill du bara skylla över allt på mig, så kan du faktiskt bara vara tyst. Ge mig åtminstone det. Take care...

nemokvällen

Nemo var grön och byttes ut mot Ice Age. Jag skrattade inte en enda gång, vilket innebär att jag inte tittade ett skit på filmen. Prat, tjat, kaffe och ännu mera prat, tjat. Nice!

Grymt trevlig tjej, grymt trevlig kväll. :)


mannen med väskan

Varje dag ser jag en person av det manliga könet vandra förbi utanför mitt fönster. Ibland går han och ler, ibland ser han bara ut som vanligt. Han tittar ner i backen när han vaggar framåt, idag tror jag dock vi kan skylla på snön som faller. Såklart inte med honom, utan mot honom. Med andra ord, hade han inte tittat ner i backen så hade han fått en massa snö i ögonen. Ingen hit.

Vad är då speciellt med just denna grabb? Jo, han har en ryggsäck på sig. En som alltid är öppen. Spanar man, så kan man få syn på vad han har med sig. Dock har han uppenbarligen några hjärnceller, eftersom det enda man kan lägga ögonen på är någon plastpåse från någon vanlig mataffär.

Det jag undrar över just nu, efter att han precis gått förbi, är varför han dagen till ära har TVÅ ryggsäckar på sig? Den som uppenbarligen har en hel dragkedja, som går att stänga, hänger på ryggen - precis som en ryggsäck ska. Den andra, den trasiga, har han slängt över ena axeln. Fortfarande öppen, bör tilläggas.

Jag funderar, grubblar, tänker. Varför gör han så?

Nu kanske ni tycker att mitt liv lär vara rätt misär, eftersom jag sitter och funderar över sådana triviala saker. För att få alla sådana tankar ur era huvuden, kan jag bara upplysa er om att jag har tenta nästa vecka. Alla som någon gång har haft en tenta, förstår precis. I rest my case.

myshelg

Jag får väl ta och inleda med att be om ursäkt, men jag har inte riktigt haft tid att blogga denna helgen. Snosbesöket tog den mesta av tiden, så både plugg och dator blev "lidande". Aja, har iaf haft en supermysig helg.

Lilla fröken söt kom hit i fredags, då vi på studs drog ut till Marieberg. Vår plan stavades I K E A. Sagt och gjort. Stannade till inne i deras Café och lunchade lite. Mitt försök till att vara nyttig håller fortfarande i sig, så jag mumsade i mig en Ceasarsallad. Plockade undar vår vidare vandring på oss lite småsaker. Sen var det kört.

Jag har uppenbarligen ett ständigt behov av att sticka in näsan i "Fyndhörnan" i slutet på denna enorma affär. Och vad fan tror ni att vi hittade där? Några jävla bäddmadrasser. Billiga som fan var de också! De var nedsatta med dryga 50%, så det var lite som hittat. Lycka! Irritationen infann sig dock rätt omgående, då jag insåg att bäddmadrasshelvetena bara fanns til 80- och 140-sängar. Min mellanlandning på 120-säng var tydligen ingen som brydde sig om. Aja, jag övertalade iaf Lizette att köpa en till sin stora säng - and so she did.

Helgen gick och det blev rätt snabbt söndag. Matplanen var för dagen Max (helt utanför min sk diet). Åkte även då ut till Marieberg för att intaga dagens första måltid. Toalettkön på Max var enorm, så vi drog till Ikea. Igen. Hoppade igenom hela affären och min vana trogen så hoppade jag återigen in på Fyndhörnan. Önskade såklart att det skulle finnas en stor låda full med bäddmadrasser till 120-sängar, men inte då...

...det fanns bara EN KVAR!!! :) hihi.

Behöver jag säga att jag förmodligen kommer sova sjukt mycket bättre framöver? ptja. Har en bäddmadrass kostat ungefär 1900:- och kostar nu istället 900:-, då funderar då inte jag länge iaf.

Nu är jag lämnad åt mitt öde, så tänkte ta tag i den där förbannade boken som vi ska analysera. See ya!

proppete mättete

Dagens föreläsning var nog lätt den bästa hittills. Vill ni veta varför? Den lilla söta rosa såklart. Det är guld att kunna skriva skitfort och att inte riktigt behöva titta på vad man skriver hela tiden. Perfekt! Nog för att vissa saker kanske behöver en fin komplettering av boken, men jag fick med en hel jävla del. Sjukt bra investering!

Efter föreläsningen blev det lite lunch med sötnötterna Maria och Malin. Lånade sedan en bok att analysera till seminariet. Sen lite plugg. Efter det har det inte hänt så mkt. Käkat lax nu, är mätt som en propp.

Undrar om lilla Lina Edkvist läser denna blogg. Hade verkligen inneburit en hel del humor. Tönnöttä! ;)

kvävd av Kattis

Idag är jag långt snyggare än jag faktiskt trodde att jag skulle vara. Optimist? Ja, vi kan väl säga det iaf.

Vaknade, återigen, av en överkelig katt. Dagen till ära så ville han ligga under huden i ansiktet. Nog för att det är mysigt när han ligger bredvid en i sängen och spinner, men när han typ kväver en så tycker jag nog inte att det är lika mysigt längre. Antar att jag behöver slänga mina jävla torkade blommor också. (ja, de har dött. nej, jag har inte orkat slängt dem!) Han äter på dem sent på kvällen när man ska sova, tidigt på morgonen när man ska sova och så slänger han i sin leksaksråtta där - förmodligen för att det ska prassla. Inte mkt kvar av de fina blommorna som lever nu, så det är väl bara ordna. Well, det jag ville få fram var i alla fall att jag inte fått riktigt lika mycket sömn som önskat. Imorgon dock, då vankas det sovmorgon!

Den som säger att jag inte är grymt besviken , den ljuger.

love is pink, promise

Tänkte bara jag skulle upplysa er snyggon där ute om att jag nu surfar med min lilla rosa skönhet! Love, love, love! ♥

Och för att vända ett styck glad Lisa, till något lite mer pessimistiskt - tvättstugan nästa! bah.

lycka jävla till

Jag trodde faktiskt att jag hade föst undan så gott som alla känslor, att jag var lugn med allt. Jag började helt enkelt acceptera läget, även om det kanske var galet för sent.

Ack så sjukt fel jag hade. Antingen vill jag begrava mig i en filt hela dagen och bara låta tårarna forsa, eller så vill jag träna till jag spyr, eller så vill jag ställa mig och slå döhårt i en vägg. Istället ska jag gå till skolan och hålla god min. Well, lycka jävla till.

Fan!

fuck 'em all

Äntligen har jag fått tummen ur. Till 99% så var det den lilla Berghskans förtjänst.

Jag har varit med i Kommunal med tillhörande a-kassa. De kanske kan sin sak, men något de är lite bättre än alla andra på, så är det att ta betalt. När jag började plugga till Arbetsterapeut kom Föreningen Sveriges Arbetsterapeuter (FSA) och pratade med oss. Vi fick även information om deras a-kassa, nämligen AEA. De är långt mkt billigare, så jag tror att man skulle spara in närmare 200 kronor varje månad om man var med i AEA istället.

Jag har varit latmask total sen dess och inte gjort något åt saken, fram till idag. Ringde nyss, så nu väntar jag bara på några papper och sen är urträde/inträde ett faktum. Tacka den trevliga tjejen på AEA, samt Annika på Kommunal på det. Guld!

Mer kronor i min studentplånka, and I like it! :)

it was a moment, and i know it

Jag kände, så där plötsligt, att jag ville berätta en sak. Detta hände när jag precis flyttat till Örebro och jag samtalade med med den sjukt konstiga bruden jag då delade lägenhet med. (Vi kan kalla henne Ellinor, mest för att det är hennes namn).

Jag och Ellinor satt och pratade när jag av någon mer eller mindre förståelig anledning berättade att Lizette var mitt ex. Hon blev nog lite smått konfunderad och vräkte ur sig något i form med;

"Jag har aldrig haft någon kompis som är homosexuell förut"

Sjukt kvicktänkt som jag är (långt ifrån! fast faktiskt denna gången...) så svarade jag;

"Det har du inte nu heller, jag är faktiskt bisexuell"

haha. Detta får mig fortfarande att le lite inombords. Ett sådant där moment som jag kommer minnas och komma ihåg. :)

Das war alles.

fabulous

It is helt underbart! Bloggen har varit så gott som död i en smärre evighet och jag trodde faktiskt att så gott som alla som läste hade försvunnit. Skönt att se att så inte är fallet. 15-25 personer varje dag. Glädjande!

Frågan är bara om man kan plinka ner vettiga saker, som gör att diverse läsare håller sig kvar. Twt - time will tell.

Jag är nu i Öret iaf. Bakfull är jag fortfarande, eller så är det bara lite "jag har druckit för lite vatten och ätit för lite mat"-huvudvärk som sitter i. När klockan ringde kl sju imorse kände jag efter i ca en minut, sen vände jag mig om och somnade igen. Får väl läsa lite extra på denna del, så jag fixar tentan. Omtenta känns det inte som om jag har vare sig ork eller lust till. Tur man har snälla klasskompisar, som man kan få anteckningar av.

Snart ska jag avslöja något som är fenomenalt jättebäst, men jag väntar lite. Glädje till tusen härnu! :)

Frukost coming up.

RSS 2.0