kulturbebisar i flertal

Ja, käre värld. Utgång igår, alkohol i mängder. Dyra kycklingspett, sexuella läggningar, små klänningar med hoppande bröst, ätstörningsmox, peter & bambi, räkbrist times two, dagmammor, illrar och ett styck charmigt samtal klockan tre på natten. ("män håll om mäj bare, behöver dä nu. nån som bare finns där. är så sårad å ensam Lisa!") Lite som gårdagskvällen. Trevligt var ordet. Ryggen gjorde ont, men bättre än på länge. Masade runt på kulturen i några timmar, sen trötthet. Illamående tänktes bort i timtal. Inte total framgång. Pratade vänligt med toaletten vid halv sex-snåret och mådde efter detta aningen bättre.

Idag har jag gjort mest ingenting. Snabbvisit hos sur Therese med krånglande internet, sen banades väg till sol-lapande Icka. Kan berätta att jag nu antagit en rätt röd hudton. Mycket klädsamt om ni frågar mig. Mår dock okalas. Så jag har låst in mig nu ikväll, och hör alla festglada människor skutta förbi utanför fönstret. Känns aningen lockande att dra på sig lite normala kläder och hoppa ut en sväng. Krama lite på mamma och titta på folk. Aja, time will tell.

Fick nyss höra att både Anna och Josefine fick barn igår, flickor båda två. Grattis till er båda, töser små.

Nej ni, dags att ta tag i sk lördagskvällshittepå. Film eller folkspan, vad sägs?

     
[lite bilder från igår. f.v; Icka, Piro, Anna, jag, Bettan, Jojjo]

blåögda pojkar små

Ja, det är väl som så att de allra flesta av oss tar tid på sig att verkligen inse att det man en gång hoppas och trott på, inte kommer ske. Iaf inte i dagsläget. När man väl insett detta, kommer någon ny blåögd optimist. Vad ska man göra? Återigen hoppas på att det kommer bli som nu denna pojke tror, eller bara inse fakta? Ja, det är väl synd att lura sig på nytt. Synd blir det också då liten blå pojke förstår hur det ligger till. Den dagen, den sorgen - hårt, men sant. Tyvärr.

Ligger såklart i soffan (vad annars kan jag göra med sittförbud?!) med Angelina Jolies snyggt heta nuna på tv-skärmen. Så ja, man ska väl sluta klaga kanske. Idag har jag gjort typ ingenting. Telefonterrat mina vänner. Håller tummarna om att få tillbaka mina pengar. Känner sig ju inte direkt dödsrik nu när man tjänar ungefär noll kronor/dag. Segt. Inte ska väl mina savings gå till mat? Vore illa.

Imorgon fest. Alkoholhaltig dryck inhandlad. Mys! Ska försöka få städat här hemma också. Det jobbigaste blir dammsugningen. Snacka ryggsmärta. Aja, får väl ta det pö om pö.

I love the green thingie! ;)

falaflar, jag ska vräkäta!

Skrev ett halvhjärtat inlägg igår, som jag missade att publicera. Och ja, vilken stor skillnad gjorde det? Inte. Töser å pôjkar, i klarer er att.


Ja, igår förmiddag var min ryggvärk iaf inte total. Men det var den igår kväll. Hade så ont att jag knappt kunde gå. Att jag ens klarade av att jobba är väl ett under.

Idag banades väg till sjukgymnasten, som rätt snabbt sade till mig att kontakta vårdcentralen och se till att få en akuttid. Sagt och gjort, var där 14.10. Och nu ligger jag hemma i soffan, efter att ha besökt chefen och apoteket. Vad hände då? Jo, jag är sjukskriven till den femtonde Juni och ska käka anti-inflammatoriska tabletter i kombination med alvedon. Till detta kan jag ju berätta att jag har "sitt-förbud" också. Ska helst bara ligga och stå. Kul liv...

På fredag tänker jag dock festa ändå, det SKA gå! Kanske inte ska käka några tabletter, men ut ska jag. Inte mkt kan hindra mig från det. Har ju längtat i evigheter. Festa med Icka, Jojjo, Sara, Anna G, Piro, Bettan och kanske någon mer. Hade bara Liz varit här i helgen så hade lyckan varit total!! Men men, man kan väl inte få allt... Kan ju äta en extra falafel för din skull, snosan! ;)

Längtar till på fredag då Anna kommer. Ska bli sååå kul att umgås lite med henne igen. Händer på tok för sällan.

So long, lovers.


sniglarna ger mig mat


Huvudvärk
och halsont, hur kul låter det? Inte vidare värst, men man ska väl inte klaga. Kunde varit värre, kunde haft feber också. (den kommer väl) Aja, hoppade upp tidigt idag, vankades ju prisutdelning på Stadshuset. Bara för att vi, team Sniglarna, vunnit i en tävling. Pga att vi gått massor? Nja, inte direkt. Mer att vi fick ett tröstpris :P haha. Nedå, men vi blev dragna iaf, så vi fick "tröstpris". Ett pris i form av två lunchkuponger. Mat är aldrig fel, gratis till på köpet. Underbart!

Planen var att hoppa hem och städa. Tyvärr pallas det inte med. Ska ta en tablett, klunka i mig en liter vatten och gå o vila. Förhoppningsvis går det över till kvart i ett, då jag ska bege mig mot jobbet. Palla må dåligt där, inte.

Sötbesök denna helgen också, resultat: euforisk glädje. Hoppas på att vi kan hitta på ngt skoj denna helgen, frågan är väl bara vad. Ut och leta fiskmåshelveten och skjuta dem kanske? Eller den planerade solnedgången?

Inte blir jag glad av allt som händer, långt ifrån. Tänker på dig konstant och hela tiden. Jag finns här, hoppas du vet det.

grinete

Ja, det är precis vad jag är! Hemsidor som man blir utloggad från stup i kvarten gör mig rosenrasande. Någon vänlig själ som sitter på lösningen, och känner för att delge mig denna?

Misär, kräks och sura miner. GAH!

Aja. Gratismat gånger två idag. Först hämtades gratisportionen ut på Konsum (lite som en gåva efter Vårruset), sen till Icka för att gott nog bli bjuden på mat där. Hel oväntat, mkt välkommet. Blev en miss med frukosten där ja...

Varför ska folk ogilla det? Leva sitt eget liv och skita i att moralisera kanske? Vet inte varför jag bryr mig egentligen, men hur roligt är det?!  Åh vettu!!

Bertil var precis lika söt idag. Lilla dunboll! :)

lite som på tiden

Dagen tillbringad på en rubin. Livet som juvel kan tänkas, men det stavas mer äldreboendejobb. Helt okej, faktiskt riktigt skoj tom. Vissa av de gamla är för söta, och alltid roligt att återse dem efter att ha varit därifrån i en smärre evighet.

Hjulbenta hästen fick bli mitt transportmedel till Icka, dit även Jojjo och Marie träd letat sig. Meget nice! Mazarin och kaffe i mängder. Sedan också lite tårta iom att Peter fyllde år. Gottarns!

Myste runt med Eddy i famnen, och spanade på den farliga åkgräsklipparen. Hunden jagade en gul boll, och Vicky flög på en studsmatta. Ibland är livet allt för bra :)

Väl hemma hittade jag mitt sommarschema i brevlådan. ÄNTLIGEN! Jobb från artonde Juni till första September. Kärlek! Och hur många helger? TRE!!! ;D haha. (plus en lördag i början av schemat, och en söndag i slutet) Lär ju ha fått bästa schemat på hela Illern, utan tvekan. Så otroligt nöjd. Sista veckorna måste det jobbas med det där, men får stå ut. Det är ju jobb iaf! :)

Mat nu, pasta med ost- & skinksås. Mumma till tusen!

Bilder på sötaste Bertil kommer inom kort...

fortsätt leta?!

ptja. Vad kan man säga? Allt ordnade sig, allt ordnade sig och mer därtill faktiskt. Våga chansa? Självklart var svaret. tss. Aja, ibland mår man helt enkelt lite bättre än alla andra gånger.

Helgen tillbringades alltså, återigen, med snos. Underbart. Ett patetiskt försök till att få mig rädd med en skräckfilm... Som var urdålig. Skrattade mest! Aja, bättre lycka nästa gång. Hon åkte hem igår iaf, mycket tråkigt. Och att sova är återigen tråkigt. Usch.

Idag tog jag tag i mitt liv på så sätt att jag stack iväg och ordnade internet. Så nu har Lisa Therese mobilt bredband från 3. Känns kalas! Kan jag surfa bäst fan jag vill, och chatta med alla sötnötter som finns på min msn-lista. KÄRLEK!

Ajuste, för att nämna ngn skit... Vad i hela friden skulle det vara bra för? Trodde det hade börjat ordna sig liiiite. Tyder väl nästan bara på att man faktiskt ska välja sina sk vänner med omsorg. Så jävla onödigt, så jävla dåligt. Är mest glad över att jag kommit fram till att vi inte ska ses innan denna soppa drog igång igen. Gör vad du vill, jag orkar fan inte lägga någon energi på dig längre. Du lever ett liv som jag inte kan känna igen mig alls i. Och det är jag faktiskt stolt över!


Utmaning!

...Allt för dig Icka! :)

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
- "allt hon behövde: tidningar, askkopp, tändstickor, cigaretter" Ur Präriehundarna av Jonas Gardell.
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
- En halvrutten äcklig banan.

3. Vad var det senaste du såg på tv?
- CSI igår kväll, har jag helt för mig.
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
14.13 (klockan är 14.05)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
- Fågelkvitter och en bil som kör förbi.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
- Var iväg till Expert och ordnade Bredband. Tadaa, nu har jag det hemma hos moi! :)

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
- Ickas blogg, och innan det bilder på fiskmåsar. (det där jävla skrikdjuret/bajsmaskinen)

8. Vad har du på dig?
- Baggybrallor och ett gult linne.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja, det gjorde jag allt. Men nu har jag glömt vad... 
10. När skrattade du senast?
- Åt mig själv nyss, när jag sjöng låten om Farfasar! ;)
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
- En bläckfisk? Nae, men två skitfina tavlor på mörkhyad gubbe.... Jazz-stil.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
- Ett styck ful människa som var snuskig på HC för några år sedan. "Men följ med mig hem då, jag vet att du är nyfiken." Eh, NEJ!!!! Han är konstig, och han såg jag förut.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
- Seg. Jag dör av hunger samt ryggsmärtor.
14. Vilken var den senaste film du såg?
- Någon B-skräckis. Kommer inte ens ihåg vad den hette.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
- En bostad i Thailand, saker som gör mina nära och kära glada, massa resor och förmodligen en massa andra saker.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
- Mina bröst blev en gång döpta till B1 och B2, utav min dåvarande pojkvän Christian! ;D

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
- Klurig fråga. hm. Krig och svält är ju självklart. Så, religionens negativa inverkan på oss människor och våra relationer till varandra?

18. Tycker du om att dansa?
- Jag dansar aldrig nykter någonsin... Ge mig sprit och det blir genast kul. Men vad är väl inte kul då? :P

19. George Bush?
- Ett styck drethög. Ful också.

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
- Lova och Leon.

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
- Javisst, utan tvekan.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
- Nämen hej, det var inte igår. (och sen brista ut i sång. Sången om Farfasar kanske?)

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
- Emma Ljung, Lizette, Fröken Melon och Mikka.


all things come to an end?

Ja, kanske det... Jag vet inte. Men gårdagens mas löste sig någorlunda iaf, och det känns guru.

Återigen lunchdejt med Marie på hennes rast, underbart. Vankas lunch i Säffle med djur och schäfer. Finemang! :)

Hur blir det i helgen? Ska faktiskt dra och handla sen :)

if I could turn back time...

Hon envisas med att säga att jag är smart. Konstigt. Hon envisas med att säga att jag allt som oftast har rätt. tss. Stämmer vissa gånger (pizzan är god, så också kebaben!! heh.) Fast idag kunde jag nog inte ha mer fel.

Läste hennes blogg för några dagar sedan. Där har hon beskrivit allt, från första dagen vi "träffades". Allt med alldeles för fina omskrivningar om mig. Blev varm i hela kroppen när jag läste det, samtidigt som det gjorde ont att läsa det ledsna som ändå döljde sig i vad hon skrev.

Det senaste har jag levt för helgerna. Helgerna då hon kommer på besök. Alla skratt, allt allt allt. Finns inte något att klaga på. Hon är en av de få jag älskar att sova bredvid. Hon får sängen att gapa tom när hon åker hem igen. Och hon får sömnen på veckorna att bli ett onödigt ont. Dålig sömn i en stor och enslig sömn, hur kul låter det?

Hon verkar tycka om mig för den jag är, och jag trivs med mig själv i hennes sällskap. Såväl som jag trivs fantastiskt bra med henne också, såklart.

När hon var här sist var vi ute och tog en promenad. Satt vid vattnet, skrattade och pratade. Badade fötter som efter en stund liknade albinorussin. Ytterligare skratt, självklart. Försökte mig på att förstå min mobilkamera, utan större framgång ska väl tilläggas. Tog några kort på mina russinlika albinofötter och några på henne. Fick ett perfekt kort som jag tittar på flera gånger dagligen, bara för att hon saknas.

Så, då kan man väl tro att Lisas liv leker och hon bara går runt och ler som ett annat fån, dagarna i ända? Fram till förut...

Vill inte förstöra vår vänskap med att inleda något mer. Något mer som jag inte är hundra säker på att det kommer funka. Med facit i hand så är risken stor att förlora kontakten när något sådant tar slut... Har en gång fått slängt i ansiktet "Man umgås inte med sina ex". Det vi har är för bra för att få gå förlorat. Hon är, som sagt, en av de bästa vännerna jag har just nu.

Hur bra skulle det då funka om hon träffade någon annan? Jag skulle förmodligen bli hur svartis som helst. Och det är inte något jag tror, utan vet.

Så eftermiddagen har gått åt till att ha ont i magen, ångra min dumhet bittert samt gråta. Och med det kan man dra slutsatsen...bättre att våga chansa och vinna - än inte våga och bara förlora? Hursomhelst har jag ju förlorat henne nu. Och allt genom min totala dumhet.

Kontenta: jag är så jävla långt ifrån smart man kan komma.

Snosa, Lizette...FÖRLÅT!

patetiskt!

Kom för några dagar sedan fram till att det nu är slut med att köra över mig själv. Strunta i mina känslor, mina tankar och alla mina miljoner olika sätt att reagera. Varför inte leva som man lär? Varför inte bara inse att det man går och grubblar över, dagarna i ända, bara är till att leva efter?

Så idag fick bli dagen då det blev gjort. Och hur trött blev jag inte på reaktionen? Patetiska jag vet inte vad...

Dra upp Fredrik, en av mina bästa vänner som inte längre lever. Som att vi ens pratat om att åka och hälsa på honom under det senaste året? Inte direkt funnits tid till det. Massa annat som tog upp tiden... Finns några få som jag vill ska följa med dit och säga hej. Tro mig, du är inte längre någon av dessa. Och om man ska vara ärlig, har så inte varit på jääääävligt länge.

Aja, en dag av ilska. Det får det väl vara värt. Förhoppningsvis ett styck gladare jag framöver. Orka älta...

Läste en blogg förut. Halva jag log, halva jag fick ont i magen och en tår i ögonvrån. Mer underbar människa än du får man leta efter. Önskar att du kunde vara här. Samtidigt som jag inte vill att du ska må dåligt. Och jag tänker förmodligen på dig lika ofta som du på mig. Varför blir det inte bara "rätt"?! Snosa, you and I...or not?värdelös...

...på att blogga - That's me! (and I know'ert) Får helt enkelt försöka bättra mig. Och förhoppningsvis går det bättre nu när...[trumvirvel!]...jag har fått en egen bärbar dator! :D Wihoo! Tacka Pappa, Farmor, Malte, Jan och Eva för den. Tack tack tack tack! (alla goda ting är fyra, icke sant?! tss.)

Sitter nu hemma hos Pappa, och försöker få ihop alla mina bilder på några cd-skivor. Vill ju kunna pyssla ihop dem på min egen dator. Plus att det alltid är ett plus om det finns en backup. Hur kul vore det om datorn kraschade liksom? Inte ens lite.

Jobb är det dåligt med. Sjukskrivningen tog slut, och nu har jag snart varit jobblös i en vecka. Ska dock iväg till Adolf på torsdag, och skutta runt i mina illgröna foppisar. Blir nog finfint det. Saknar folket där borta faktiskt. Grymt längesedan nu!!

Helgen ja. Underbart var väl bara förnamnet. Synd bara att vi inte bor närmare varandra. Fem timmar är många timmar, tro mig. Och jobb stör, både på veckodagar och helger. Nätter också för den delen... hm. Aja, inte så mycket man kan göra åt saken. När det väl blir besök får man väl mysa totalt då. Helt enkelt underbar, det är du det! Snosa...

Nej, nu ska jag hoppa på min hjulbenta häst och svischa hemåt. Ska räkna ihop alla steg och ringa in dem till Kristina. Stegtävlingen äntligen över. Någon som vill vara med och festa när jag gör en brasa av det silvriga lilla helvetet? haha.

Dejt med Therese (Snörrise) sen. Mat, mys och film tror jag var planen. Det är ju helvete att jag måste städa först... För vi skulle tydligen vara hos mig.

Längtar till på fredag, sötnötter! ;D

"SLUTA PICKAS!"

...bästa helgen på länge? Ja! :)

du får pickas nästan precis hur mycket du vill. mås!

uppdatering kommer inom kort, lovar!

RSS 2.0