livet i stort

Varför kan man inte bara vakna upp på morgonen, lukta underbart, se jättebra ut i håret, sminket kan inte se bättre ut och så vidare? Varför ska man behöva masa sig upp ur sängen, spackla, tvätta, blåsa, masa och en massa annat? hm. Högst irriterande.

Igår var en trevlig dag. Inledde den vid datorn och begav mig senare hem till Linda, efter en promenad. Pratade om allt mellan himmel och jord. Trevligt. Sen kikade vi på kort från Korfu också, helt enkelt urkul. Alltså seriöst, så vita ben är PINSAMT! Tjatade vidare om våra liv, skrattade och drack kaffe. Sen var det dags att bana väg hem till Frida, där vi kikade på Sjöjungfrun och Askungen. Helt jättemysigt. Mats, the dad, är ju kul han. "Nej, jag har aldrig sett en dvärg som blivit född". Dumbass! Satt och brutalskrattade vid bordet gjorde vi, jag, Annelie, Lina och Mats. Rolig familj.

Idag var det menat att jag skulle iväg på kalas, Thomas pappa fyller år. Jag har dock lovat Åsa att vara moraliskt stöd, och ska följa med henne ut i stugan och passa halvamerikanska ungar. Kul kul, på en fredagkväll. Har tanken att vara snäll väl slagit mig, så får jag ju stå fast vid den också.

Bonde söker fru-finalen, totalfinalen, är imorgon. Så den får jag ju ta och kika på. Säkerligen med mor och Thomas. Åsa tycker ju att det är Sveriges värsta skit, så henne tänker jag inte tvinga. Därför tänker jag tillbringa kvällen ute i skogen. Större delen av dagen faktiskt, måste trixa inför söndagen. Är ju smått upptagen av jobb från 7.30-20.00. Segt! Rast mitt på dagen, då ska jag nog hem och bada bubbelbad! Lyxigt får det vara ibland.

Var heta, och ha det hett. Pussilago*

klassfest

Igår var det äntligen dags för den efterlängtade klassfesten. Den var nog planerad i nästan ett år, och igår runt åtta var det dags. Körde på lite irritationsprat hemma hos Åsa före. Med Emma, från klassen, och Åsa. Hade jag kunna gjort något, hade jag gjort det. Bara så du vet, Ös.

Skjuts med 'Emma med söta skrattet' till Tommy. Skål och skratt, många var där. Kramades runt och högg in på Astin. Efter en stund ringde Anna som körde bil och drack vin. Ja, precis. tss. Missade huset och åkte fel, vad gör man? Hon hittade rätt efter ett tag iaf. Pratade en hel del med Åsa L, Robins brud. Meget trevlig! Pontus var där han också, klasskompis från lågstadiet, parallellklass i mellanstadiet. Sen for han till Göteborg, och sen till Australien. Men nu bor han i Sverige igen. Kul kul.

Trevligt som fan var det iaf. Uppsala eller Chalmers? Ja, tävlingen var ett faktum. Och på en klassfest, hur tävlar man? En fest. VI SHOTAR! :) Smart, Tommy! Efter sex rundor, Alfred och Oskar som tävlade, var det dags för grabbarna grus att springa runt kvarteret. De försvann skitlänge och flög in i fönster när de kom tillbaka. Ja jävlar. Men Alfred, det är väl bara som så att vissa är lite mer bisexuella än andra, eller hur? Robin, du kan väl hänga på? haha. Himla folk. Det sitter i fortfarande, kommentaren om vår klass. "Man är inte för full så länge man kan ligga på golvet utan att hålla i sig". Och igår var ingen för full, så sett.

Vem fan vill äta tjallad? Så länge man kan ligga ner, är man ju hemma liksom. SKROTUM! Hårdare än vanligt. Ravioli från ÖB till frukost. Ring mig, jag ringer dig. Rationera strömmen. Jämföra löner om fem år. KOSOVO! Vi buggde en pimp. Han blir så full så fort han får sprit i sig. Farmaceftsoffan! Jag fradgar typ. Det är två homser! Vad är det här för jävla kalsonger?

Ja, inte konstigt att man saknar den klassen inte. Blev nog flertalet heta foton, kan jag tro. Ska ringa Robin någon dag och få foton från Kroatien. Kanske kan be honom slänga med några bilder från igår också. Vi får kika på't.

When Nv3a goes Croatia, Croatia goes gay.

kalabalikfest

Festen hos Jojjo i helgen var bra rolig. Den är planerad, ja, jag vet inte hur länge. Det var mas med skjuts så fröken festinnehavare hade magont i en veckas tid. När dagen väl var kommen hade allt löst sig, det var bara att rocka loss. Jojjo rockade loss lite väl mycket och lyckades försvinna från medvetandet redan vad halv tio. Skål! :)

Sen blev det återigen mas med skjuts till Karlstad. Ida, som inte hade pengar till en början, hade bara sådär fått ihop pengar och skulle med, så den avbokade skjutsen fick återbokas. Efter lite mas gick det bra, tur det. Framme i Karlstad hände en sjuhelvetes massa saker. Jackor lånades, hångel tittades ut, sprit dracks och vackra ögon spanades in.

Sen blev det återigen mas med skjuts när vi skulle hem. Ida och Sara skulle fått skjuts av Aydin, som mer kände för att vara vrång än att vara flickorna till lags. Vi var redan halvvägs hem, så inte ens den ena delen av de unga tu kunde följa med hem. De fick helt enkelt övernatta in Charlestown.

Söndagen ägnades åt mobilletning, prat med åsa, handling i affär och en brutal hög med tankar.

Idag mår jag mest skitbra och det känns som livet återigen fått en mening. Lägg märke till att jag mår toppenkalas trots jobb i över åtta timmar, med en ibland halvgrinig jobbarkompis.

Det är nog bara som så, att visa stunder i livet är lite bättre än alla andra.

RSS 2.0