vår lilla bebisIdag funkade det bättre att ladda upp en bild här. Ja, här har ni då ett foto på vår lilla kattbebis Santos.
Är han inte söt? :) Galna kattungeupptåg varvat med totalt utslagen liten bebis,
det är vår vardag just nu. Sämre kan man då verkligen ha det.
Detta är helt underbart!

busschaffisen körde av vägen

Magsjukan härjar en trappa ner, Lisorna ökar i antal och jag har världens skummaste arbetstid idag. Tolv-fyra. Men inte hörs min klagan inte, långt ifrån. Jag får ju dra iväg och träna nu vid nio, på arbetstid. Underbart påfund av Kinnekullehälsan och Åmåls kommun tycker jag allt. Eloge till er. Med Annika och Pia i spetsen, så klart.

Precis mumsat klart frukosten, och jag känner mig fetare än på länge. Kanske beror på att jag är det också?

Snos är iväg och kör buss idag, hela dagen lång. Först köra i karlstad, sen ta foto till körkortet och sist är det dags för halkbana. Hon var aningen nervös imorse, med tanke på vad som var på g att hända i förrgår. En grabb på utbildningen hade glömt hjärnan hemma, och körde i nittio i en kurva - trots att det var skithalt. Till sitt försvar (när alla i bussen, som nästan åkte av vägen, skrikit högt) sa han; "Men jag bromsade ju". I KURVAN JA! Lite väl sent kan tyckas. Jag fick ett sms av älsk strax efter denna händelse; "Om något skulle hända mig ska du veta att jag älskar dig!". Jag log lite smått, men insåg senare att hon faktiskt menat totalallvar. Som läraren hade sagt, de fick nog hjälp av högre makt. Såååå nära. Hoppas han inte får kortet!

Nej, sluttjatat på mig nu. Måste plocka ihop sakerna för träning. Snart dags att dra.

Och för övrigt kan jag ju meddela att min rygg mår åt helvete. Sjukgymnast/massage nästa? Sounds like a plan. 

vad ska jag ha på mig?

Imorgon vankas det dop, vilket ska bli himlans mysigt. Var bra längesedan sist faktiskt. Förra gången var det Felicia som skulle bli blöt i kalufsen, och hon är tre år nu. Så det är på tiden! :) Frågan är bara vad man ska ha på sig för kläder. (jag vet att jag är segast i stan, som tänker på det nu.) Lizette är lika fundersam hon, så det får bli en tur till karlstad senare. Jag har allt en utväg här hemma, om jag nu inte skulle hitta något som duger. Aja, inte direkt mina kläder som är huvudattraktionen på dopet, utan snarare lilla söta Annie.

Har haft tråkigt sen jag drog mig upp ur sängen. Hade en plan för dagen, som tyvärr gick i stöpet då jag läste lite mer om det jag tänkt. RÖV! Så det kommer ta aningen längre tid än jag först trott. Men som det ser ut i dagsläget kanske det inte gör så mkt ändå. Håll tummarna för mig, det lär behövas! :)

Skulle eg fikat med Maria också, men som sagt - jag vaknade för sent. Klart jag kan ställa klockan, men min kropp behöver sova. Likaså min hjärna. Kommer vara totalslut på tisdag då jag varit igång väl länge. Skulle också ha simmat med Jojjo idag, men karlstad känns lite viktigare än klorblötläggning av kröpp. hm. Latboll på mej!

Måste lägga upp en bild på en ursöt napp jag hittade förut! Kikade in på bluebox.se, och lyckades hitta denna lilla rosa sak. Är den inte söt?


Nappen kan ni köpa här.

sött armband

Surfade runt förut, och lyckades hitta ett skitsött armband man kunde
vinna på http://cackas.blogg.se/. Klart man är på!

Håll tummarna för moi! :)

utomlandsresetips?!

Vad har hänt med alla bloggkommentarer? hmpf. Aja, de återkommer väl. Krux är väl bara förnamnet med detta ställe. Jäjä.

Måndag nu då, och första riktiga arbetsdagen på nya jobbet. Känns konstigt att hoppa i arbetskläderna och sedan inte få gå dit man brukar, göra det man brukar och tjata med de gamla vanliga. Ikväll ska jag istället försöka mig på konsten att komma ihåg femton nya namn samt förstå dansksvenska. Jag tror mina fem arbetstimmar kommer springa iväg. Jag tror faktiskt att detta kommer bli bra. Fredagens bredvidgång bäddade för ett leende idag. Det var super! Och inte fan blev det sämre av att arbetspasset avslutades på grannavdelningen, där Jenny bjöd på tårta. Är det någon jag saknat på Illern, som jag inte längre behöver sakna - så är det hon. Fy fan va kul! :) Jag tror min ilska börjar försvinna...

Hittills idag har jag inte hunnit med så mkt. Det mytomspunna diskberget aka Mount Everest slogs jag med förut. Det blev oavgjort oss emellan. Det ser fortfarande ut som ett bombnedslag där ute, men inte lika illa nu som förut. Hoppas Snos tar hand om resten efter skolan, så det är snyggt här när jag kommer hem. Hinner i med en tvätt till innan jag ska till jobbet. Samt en snabb sväng på stan för att leta doppresent till sötaste Annie. (se bild på sötnöten) Känner mig aningen duktig idag faktiskt.

Vi pratade på utomlandsresa här förut. Till våren, gärna i Maj eller tidig Juni. Lite som för att komma bort, fira att vi varit tillsammans i ett år och bara ha det skönt. Blev ingen utomlandstur förra året, och det var skittrist! Älsk har aldrig varit utomlands på riktigt heller, så det är på tiden. Mkt som talar för detta... Frågan är bra var man ska åka. Tips?

Nej, nu ska jag försöka få till min trollkalufs till något presentabelt, få i mig lite totalsen frukost och slänga i en tvätt. För om en timme ringer telefonen, och då ska jag ut och göra stan osäker. I glatt sällskap av Jojjo.

RSS 2.0