vem ska vi outa ikväll?

Lycka är att pussas med den man är kär i? Det är väl något som jag har gått och levt efter. Pytts heller, så jävla blåögd jag har varit. Idag har jag kommit på det, jag har kommit till insikt. Vill ni veta?

Lycka är att vakna och inte vara bakfull.

Kvällen igår var superkul. Jag var, i snyggt sällskap av Gunilla, fullast på festen. Som alltid då, med andra ord. Jag var sjukt glad. Jag hade underbara människor runt mig. Och jag outade både mig själv (till min stora förvåning så hade inte ryktet nått allas öron, konstigt!) och min kära vän G. "Du vet jag - tjejer...killar... Och du vet Gunilla - killar...tjejer..." Hela denna staden går väl och blir bisexuell snart. Låter fint tycker jag, fast den enda som vi går och väntar på - hon behöver nog bara inse fakta. haha.

Kul kväll igår, åt helvete med måendet idag. Återkommer. Någon annan dag.

it is what it is

Ja, gårdagens planer gick ju lite i stöpet. Att säga något annat vore att ljuga. Planen var att bli upphämtad strax innan tolv, åka och köpa min lilla fina rosa dator och sen puffra hem till Åmål. Micke som jag skulle åka med var tvungen att jobba extra, då en av hans personal blev sjuka.

Grabben skulle då inte kunna sluta förrän kl sex och att hinna iväg och köpa datorn då var ju inte på kartan. Snäll Malin som jag har i mitt liv, följde hon med mig ut till Marieberg med buss. Jag fick min lilla dator, frukost (kl halv fem, i form av en ModiFast-shake med kaffesmak) och två linnen. När jag kom hem fick jag vänta i ungefär 20 minuter, sen kom Micke.

Resan hem gick finfint. Väl hemma hos Mamma fick jag kalasgod mat i form av marinerad kycklingfilé, grekisk sallad och tzatziki. Ibland kan jag fan det där med att beställa god mat! :)

Idag ska jag köpa underställ, träffa lite vänner och ikväll blir det in i dimmans underbara värld.

Hoppas ni har en bra helg! On återseende!

pink, pink, pink

Strömavbrott var det här igår, i ungefär en timme. Låg och frös i mörkret, med telefonen tryckt mot örat. haha. Lite fegisvarning på mig. Sen försvann strömmen ytterligare en stund, men kom då tillbaka efter ungefär 3 minuter. Rätt lagomt strömavbrott!

Nu på morgonen har jag brottats med min okäre vän Folktandvården. Rådande kaos i min mun härnu och jag lovar er att ni inte vill veta. Jag är iaf i desperat behov av en tid, egentligen igår. Tyvärr så hade de ju såklart ingen, men den söta tjejen jag pratade med, lovade att återkomma ifall de fick något återbud. Håll tummar och tår!

Om ungefär två timmar ska jag åka till Siba och inhandla min rosa skönhet. Efter överjävliga föreläsningar, så har jag insett att en liten netbook skulle underlätta totalt. Efter lite runtsurf och hjälp av Micke, så hittade jag min nya kärlek. Vill ni se hur den ser ut, så får ni trycka här! [ibland är det uppenbarligen svårt att ladda upp en bild]

På återseende, mina kära!

the walk of shame

Föreläsningar i all ära, men sitter man bredvid Pottan så blir det mer tjat än verkstad. Galet kul är det iaf! Störtskön klass jag går i - I'm nöjd as hell!

Efter föreläsningen blev det till att svida om, för att sedan bege sig ut på promenad med Malin. Hamnade på lyxbutiken Coop Brickebacken. Flådiga fynd gjordes i form av 2 kg kycklingfilé och en banan. Trots normalt rådande skyhöga priser, så gjorde rabatter att det inte var förödande för ekonomin. Tacka ett av mina första vuxenpoäng, MedMera-kortet, för det! :)

Nu blir det kaffe och banan innan ytterligare en promenad. Ikväll blir det så klart Robinson. Iiiih! ;)

snö, snö, snö

Igår när jag och Evelina gick hem efter föreläsningen, stod snön som spön i backen. (på en höft) När hon skulle bege sig hem efter vår lilla bloggsession, var det än värre. Så vitt (!) jag vet, så slutade det inte snöa under hela kvällen. Och vill ni veta en hemlis? Det snöar fortfarande!

Blir till att dra på sig vinterskorna, det vet jag det. Svettas om fötterna i tre timmar i skolan, coming up.


Så här kan det se ut utanför mitt fönster, när det inte kräksnöat.


fixat & klart

Ja, men nu får jag väl lov att erkänna att bloggen är så gott som fixad. Äntligen! Har velat fixa till den i evigheters evighet, men pga bristande engagemang och intresse i kodning (och annat trist), så har det inte blivit av. Tur man omger sig med sött folk, med skumma intressen! ;)

Nej, nu blir det mys med Kattis innan sömn. På återseende, promise!

   Min söta lilla pälsetuss!


back in business

Yeah, en bra start på ett bättre bloggande kanske? Fick dagen till ära lite hjälp att ordna till här, av söta Evelina. Nu är det bara ett styck flådig header som saknas, sen ska jag börja blogga lite mer.

En fråga bör isf besvaras först, har jag ens några läsare kvar?

what to do?

Nya tider, nya bud. Mål och planer. Idéer. Motivation. Känslor, grymt blandade.

Älskade, vidriga, underbara känsla. What to do?


galen kyla!

Herregud så snabbt "lovet" försvann. Eller ja, jag har ju egentligen några dagar kvar, men valde att åka till Öret lite tidigare än planerat. Saknaden efter sängen blev för stor... höhö. Nejdå, men tyckte det var skönt att slappa i stillhet några dagar, samt att lillpissen skulle få installera sig här hemma. Det innan han blir mkt själv, vill säga.

Lovet har varit underbart, så när som på förkylningen. Hade dock räknat med den, så som jag stressade innan. Får jag bara hosta lungorna ur mig i några veckor, så är den nog ett minne blott sen. Så, inget att orda om.

 Det bästa av allt på hela lovet var att Jojjo & Igor blev föräldrar till sötaste lilla Andjela. Var där och hälsade på igår och vad ska man säga? Underbar liten skrutta! Bild kommer när jag orkar moxa med telefonen...

Lägenheten här i Öret har blivit än mer underbar. Tavlor uppsatta och kattetuss sovandes i soffan. Vad mer kan önskas? ptja. Vore väl högtalare till datorn, så jag kan panikspela Jack Johnson och Joshua Radin på högsta volym! ;) Det får bli mitt nästa inköp, utan tvekan.

Vintern här är helt jävla sjuk. Dödskallt i flera veckor. Hemma i Åmål är det runt 19 minusgrader, här i Öret är det närmare -25. Tur att mina nya vinterdojor börjar gå sönder. DRIT!

Nej, nu ska jag joina den lilla sovande saken. Mys!

På återseende. Kram!

RSS 2.0