yesterday

"Men mest av allt vill jag hångla med någon", en hejdundrans bra bok.

"En stjärna lyser så klar", en underbar låt.

There there. Nu är det ytterligare en ny dag som gäller. Det är skrämmande egentligen, vad fort de går över. hm. Snart är man ju 25 år. Undrar om man har familj och barn då. Inte redan då, I hope. Inte barn iallafall!

Åkte till Karlstad med Christian, Andreas, Robin och Åsa igår. Andreas och Christian köpte några snygga skjortor på Carlings, och Andreas några saker till lumpen. Annars inget. Eller jo, present till Åsas mor. Köpte Åsa.

Andreas fin igår. Ny fin tröja, och mycket fin i frisyr. Han lyssnar på mig, och gör som jag vill. Finemang!

Idag ska jag ut och gå med Marianne. För första gången på flera månader. Hon är hemma från Italien nu, så man får passa på. hm. Hoppas även Helena hör av sig snart. Miss her too!

There's just one thing I need... I just want you for my own. More than you can ever know.


Christmas

Julafton började. Julafton var. Julafton tog slut.

Årets julkänsla var minimal må jag erkänna. Ingen snö. Vaknade sist på julafton. Hade rätt bra koll på vad klapparna skulle innehålla. Lite sådär småsegt. Det roliga i år var att se vad folket tyckte om de julklapparna man själv köpt. Det var nöjda miner för hela slanten, tror jag. Och även jag var nöjd med mina paket. Även boken "Lisa och kommunalrådet" som jag fick av Mor och Thomas. Tilläggas ska också att Kurt Svensson, Åmåls kommunalråd, signerat den. Mammas humor på pricken. Hemskt. De säger att vi är lika. Sant. För det var skoj. Skrattade hysteriskt åt Kurts lilla hälsning i bokens början.

Idag har jag stått i kö för att komma in på Elgiganten i Karlstad. Segt. Precis lika segt som det låter, om inte ännu värre. Kallt, blåsigt och tråkigt. Härk.

Sitter och funderar på en "året-lista". Får fundera lite till, sedan får väl även den plinkas upp här.

Var het och ha det hett, puss


What a day


Äntligen ledig i några timmar, så man kan slappna av. Gårdagen var en av de värsta hittills i mitt liv. Tänk er att uppleva krampanfall, död och lyckat upplivningsförsök på bara några minuter. Det var fruktansvärt, även om utgången blev positiv på så sätt att personen fortfarande lever. Jag var helt skakig i flera timmar efter det. Att också jobba hela eftermiddagen samma dag, till klockan tjugo över åtta, och ha börjat 06:45 på morgonen. Jobbade över 13 timmar. Och sen direkt till en julkonsert, som lyckligtvis var lika bra som den brukar. Jag var rätt trött när jag kom hem, kan jag lova.

Somnade vid tolv, efter dusch och en bränd skiva. Upp igen vid sex, börja jobba kvart i sju och jobba till halv fyra.. Usch, det tär på en. Särskilt med tanke på att jag ska upp imorgon, tidigt, och jobba igen. Ack ack ack.

Ska hem nu och titta på mitt lönebesked också. Även det kommer bli hemskt. Lär inte ha fått ihop många kronor. Nästa lön lär bli desto bättre!

Ungefär tre julklappar kvar att köpa. Underbart ska det bli när det är klart. Nu ska jag bara använda mig av flertalet meter tejp, ett par rullar omslagspapper och hejdundrans mycket snöre. Sen är lyckan total!

Arrivederci, dear

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0