Peace & Love

Weeei, biljetter bokade och uthämtade. Dags att äntligen sticka iväg på en festival! Peace & Love i Borlänge, bättre kan det nog inte bli. Med mina heta flickor, Frida och Ida, i högsta hugg! Jag ska ha kul, bigtime. Skriv it upp!

Denna månad kommer inte bli riktigt som alla andra månader. Antal jobbdagar kommer nog bli ungefär fyra/fem stycken. Ska jobba hela sommaren lång, och jag pallar inte jobba hela tiden. Ja, vissa fattar iaf. Så nu är jag nästan ledig konstant. Dålig lön blir det, får leva på det jag fick tillbaka på skatten! :)

Bulgarien, riktigt kul. Även om många kvällar innehöll mindre roliga saker, men jag överlevde. Var underbart att komma härifrån. Allt försvann, underbart! När man kom hem igen började allt på nytt. Fy fan! Jag vill iväg igen... :/

Till helgen verkar det inte bli något speciellt. Kanske Karlstad, kanske Alingsås. Känns dock som om det inte kommer bli varken det ena eller det andra. Ja, ja. Det får bli som det blir. Får nog en bra helg oavsett vad som händer.

Rosa pingvinskor, mascara, kortbyxor, deo och ögonskugga inhandlat idag. Härligt! Alltid kul när man hittar saker man vill ha!

Sitter hos Frida nu och laddar ner musik för fulla muggar. Massor med musik som kommer spelas i Borlänge. Kärleksfullt! Underbar musik, det kan jag lova!

Det var så längesedan det var vi. Men saker som hände dyker fortfarande upp i mitt huvud. Synd att det skulle bli som det blev. Du var så bra, du är det säkert fortfarande. Hoppas du vet det...

RSS 2.0