oh, dear

Ja, det är nog det rätta uttrycket. Klockan är några enstaka minuter över halv tio, och jag sitter osnurrig iklädd en svart handduk och en tulpan (aka turban) i håret. Kanske idé att faktiskt försöka göra sig iordning? För, likt tidigare år, är det tänkt att bana väg till källaren. Nyår är inte riktigt the högtid of the year i mitt liv, så varför inte gå och umgås med folk man träffar på tok för sällan? Inget pompa och ståt här inte. Blir lite alkohol innan tolv, alkohol & lite pang-pang till tolv och förmodligen fortsätter vi med alkoholen efter tolv. Att jag och älsklingen bara har en flarra vin och varsin öl/cider med oss dit, det förtäljer inte historien. Så vitt jag vet handlar det väl om drickashastigheten. Någon som båda kan skyndas på och saktas ner. Nog tjatat om den saken.

Min lilla granne häröver firar verkligen in det nya året. Skickade ett halvt grinigt sms förut, tror han förstod att mina vinglas höll på att klirra sönder här nere. Man ska vara glad för det lilla, har jag hört. Så kvarten han spelade aningen lägre får jag väl nöja mig med. Att det efter de femton lugna minuterna blev sjuhelvetes värre, är snarare ett faktum än... Ja, än något annat.

Hummern som vi smaskade i oss förut var superb, likaså den urgoda drinken vi drack strax innan. Huvudrätten smakade aningen för mkt soya, även om den var himlans god. Nästa gång kanske man ska gå på känsla och inte efter recept. Efterklokhetens moder, that's me!

Och för övrigt känner jag mig som en eftertänksam tant efter detta inlägg. Vi skyller på vinet som ännu inte fått mina tankar att flyga eller mina ben att vingla.

Fest var det ja. Och idé att önska alla ett Gott Nytt År! Hoppas det blir fint. Jag har tänkt att mitt ska bli perfekt. Jag behöver ett perfekt år. Jag känner det.

Nej, nu ska Lisa & Lizette ut och vingla genom stan. Skål! :)

hoe hoe hoe? ho ho ho?

Ja, julen var som julen nästan alltid är. PERFECT! Men det återkommer jag till.

Nu är det alkohol tillsammans med Lizzie och Åsa som gäller. Belsebubb på hög nivå, fast typ tvärtom?! ;D haha.

Om dryga timmen ska vi bana väg till Snörriset, där vi ska möta upp (bla) Hanna, Emma, Micha, Robin, Cissi och en massa fler. Sen blir det hc, där jag hoppas träffa massa folk jag känner. Förmodligen kommer mina önskningar slå in. Iiiih.

Det börjas på nytt den andre januari och än mer den trettonde. Jag längtar. Det behövs.

I övrigt vill jag tacka Anders & Per-Olov för kommentaren i förra inlägget. God Jul själva. Är det möjligt som så att ni kommer hit på besök snart? Ni är varmt välkomna hit på en fika. :)

Nej, nu ska jag fortsätta dricka alkohol. Nu är det cube som gäller. Jag kommer ihåg för typ tio månader sedan... Dator... Webcam... Cube... Kommentarer... Nu behöver jag bara vända mitt huvud nittio grader, och det är som då. Fast ändå inte. Älsk min!

Skål på er, gott folk.   

en jäger, tack

Ja, då var man här igen. Inte direkt att besöken just på denna sida är vidare värst många, så då haglar inte direkt inläggen. Råkar väl vara som så att det finns roligare saker att göra, än att sitta framför datorn och glo. Men men.

Det senaste har jag väl inte gjort ngt speciellt. Jobbat, donat hemma, umgåtts med snos och de nära and that's pretty much it. Underbart.

Wii fit är en historia för sig, men jag kan ju lova att träningsvärken faktiskt sitter där, om man nu skulle fått för sig att hoppat upp på brädan dagen innan. Frän grej!

Idag vankas fest hos Sara. Hon, den förbenade svikaren, ska ju fly fältet och flytta från stan. Det skär! Måhända att vi inte ses särskilt ofta, men när det väl händer är det sjuhelvetes trevligt. Nu kan man ju inte spontan-ses längre, utan måste vänta evighet efter evighet på att hon kommer och hälsar på här. Möh. Återigen, det skär.

Det ska dock bli förbenat skoj ikväll, och jag kommer förmodligen bli full som en alika. Ja, jag kan ju inte direkt påstå att jag är systemets käraste kund längre, så man tål väl inte lika mkt längre kan tänkas. Men who cares... Kanske hon denna där som måste släpa hem mig. Men men, denna natt är det hennes tur. ;P

Nu ska man väl snart börja med att försöka fixa sitt skogsmulleutseende till något aningen bättre. Allra bäst kommer bli de drinkar som serveras av mig till mig (oss) under tiden. Drinkar, julcider, vin, jäger - lite som vår kväll.

Och för att avsluta det hela, ses vi på Åmåls imorgon eller? Alla ni andra bakfulla människor i Åmål. hm. Det känns som'et! ;D

[som Therese skulle ha sagt; Puss och kram och nyp i stjärten.]

snigelsöt

Vad i hela friden kan ses som hemskt nu då? Och ja, jag tänker på kommentaren till förra inlägget. Varför kommentera om man inte kan stå för det. Namn samt mejl/blogg-adress är att föredra, annars kan det fan vara.

Jag måste bara berätta... Häromdagen fick jag för mig att jag faktiskt ville slänga ut 1000:- på ett Wii Fit till mitt Nintendo. Egentligen skulle vi åkt till kstad efter jobbet i lördags, men eftersom det inte verkar vidare populärt att jobba i affär senare än fyra så fick planen flyttas fram till dagen efter.

När vi väl var det kan jag ju säga att det inte var det lättaste att hitta. På ena affären var det slutsålt, på nästa tycktes de ha bojkottat just nintendo, så tredje försöket ja...där fanns det! 990:- kostade härligheten, bara att sticka till kassörskan kortet och se glad ut.

Väl hemma, efter besök i diverse andra affärer, kortdragningar, julklappsspan etc så var det skyltsöndagen. Och som alltid var vi ute lite i sista stund. De flesta affärerna var stängda, så inte mkt att hurra för. Fick bli en visit på mataffären, för att fixa lite käk.

Sen brakade helvetet lös, igen. Min rygg vetni... Ja, det där med att inviga Wii Fit var nog den sämsta planen. Försökte mig på att bädda rent i sängen, något som gick sådär. Min rygg bokstavligt talat skrek. Fick knapra piller och tvinga mig att göra några måsten. Sen ryggläge för resten av kvällen + natten.

Turligt nog blev det lite bättre, så igår kunde jag glatt välkomna Marie och Annie hit på fika, mys och tv-spelslekar. Jag kan lova, ingen är så snygg som Marie under en rockrings-session med Wii. hahaha. FABULOUS! Och Sex and the City-filmen i all ära, men den var miljoner gånger bättre andra gången jag såg den, med världens sötaste Annie sovande på mig under heeeeela filmen. Loved it!

Idag: diskberget kom, sågs och FÖRLORADE!!!, plockat iordning, tvättat and more to come, ringt a-kassan 2 jävla gånger & förhoppningsvis ett besök på Profab om en liten stund.

Bilder på lilla Annie Snigeln Svensson kommer inom kort. Pussilago*

RSS 2.0