ibland fungerar mina planer

Käre värld, vilket liv man lever. Det mest positiva den senaste veckan var min viktnedgång på strax över två kilo. Bojkott av bröd, fikabröd, godis, glass och kakor har gjort sitt. I kombination med lite nyttigare mat då. Och gurkvatten! ;)

Och för att allt ska bli ännu bättre så har jag gått och blivit sjuk igen. Lite pling alltså. Helvete! Och nu känner jag mig inte ens lite pigg. Morgondagen ska dock börjas runt sex, eftersom jag ska sätta på mig mina heta ljungfärgade arbetskläder innan klockan sju. Jobbar med Gunilla, så dagen lär bli himla trivsam ändå. Häva kaffe, känns som en plan för morgondagen.

För övrigt anser jag att After Darks låt i Melodifestivalen är en sensation! Mer snusk åt folket väl! :)

I helgen blir det kalasande med de flesta av de söta! Emma & Åsa fyller 19 resp. 20 år, och vad kan man vänta? Festifest! Kul kul. Om det blir utgång på HC står skrivet i stjärnorna, men tiden får utvisa vad som hända skall. Kul vilketsom faktiskt. Träffa Hanna och Micha. Ett bra tag sedan nu. Söta brudar det där. Lite annat sött folk som ska festa i stan också, tänk Icka, Jojjo och Jessie, och ska de ut hänger jag nog på.

Chatta vidare med min lilla Emma, som befinner sig alldeles för långt bort, och lyssna på musik är vad som väntar mig. Tjolahopp*

lite som ett slagsmål

Gårdagen, och hela helgen, var planerad länge, länge. Detta är helgen då jag fick/får äta hur mkt godis jag vill. Kalas! Godis smakar dock inte alls lika gott nu när jag inte ätit det på över en månad. Det enda som jag verkligen kan njuta av är mörk choklad, och det kan jag ju nästan äta närsom. Bättre kan det väl inte bli?

Igår fyllde iaf Ida år, så där var den planerade förfesten. Några paket delades ut, tänk Pert. Ja, jag tycker själv att jag är ganska skoj ibland. Träffade en massa folk. Gick runt och satte upp Cube-märken över högt och lågt. Fixade till ett hett sugmärke på Emma. Skrattade åt Frida. Och tittade på en egentillverkad strap-on. tss. Kul, kul!

Sen var det dags för partystället no1 [inte] hc. Gjorde allt man borde, kanske inte borde och verkligen inte borde. På en höft. Kvällen avslutades med slagsmål. Häftigt, häftigt. Efter lite slag på både mig, Emma och Åsa fick polis tillkallas. Anmälan gjordes, tror jag. Iaf från två av tre. Fick lämna personnummer och telefonnummer, så nu går jag i väntans tider. På ett telefonsamtal av farbror polisen då, vill säga. Vad som händer och fötter har jag ingen aning om. Återigen, time will tell.

Dagen har tillbringats tillsammans med Emma och Åsa, där jag sov inatt. Tack till er båda, utan er vettefan vad som hade hänt igår. Sen har vi pratat igenom gårdagen, med både vansinne och asgarv. Lite roliga kommentarer, diskussioner om vem som satt som ett frimärke på Hörnanbilen, vem som fick Pontus kryckor slängda på sig, vem som svingade en väska över högt och lågt, vem som låg på backen, vem som gick vilse inne i köket på hc, vem som försökte flörta till sig polisens vantar med mera, med mera. Fikade med Gunilla en sväng också, hon är för söt den där.

Nej, får bli lite musik här tror jag. Norah Jones nya album låter som en idé värd att genomföra. Norah it is! :)

tequila, hatt & michafest

Ännu en festhelg som kom, sågs och segrade. Eller ja, segrade gjorde den nog aldrig. Tyvärr. Micha fyllde iaf 19 år, så kalasandet var ju ett faktum. Förfest hos Tobbe, sen gratistaxi med Mikael till hc. Väl där träffade man lite folk, bland andra Philip. Grabben bjöd på Morgan med cola samt största Tequilan. Prat som gjorde både mig och Robin ledsna. Var till att sitta ute, prata igenom en massa skitsnack och sedan gå in och skåla för allas vår saknade vän.

Som sagt, om festen segrade vet jag inte, men det är väl dock som så att vissa saker var bättre än andra. Ha en aning... :)

Söndagen tillbringades på läktarna i A-hallen på Karlberg. Fotbollscup med hete målvakten Emma i mål för Vikens damlag. Klart vi måste heja fram Åsas Emma! Therese var med en stund. Ida kom vid tolv. Jag och Åsa var de bästa och var där från halv tio till närmare halv fem. Och jag var trött som ett as. Bra mig!

Kvällen avslutades med pizza, American Pie 4 & Sahara hos Ida. Somnade gjorde jag sittandes på ett armstöd till soffan, med Ida lutandes mot mig. Undrar om det är en sak jag kan skriva med på mitt CV. Får höra med Mamma-Lena, när jag bokat min tid.

Nu kanske det är dags att duscha, eller kanske ett skumbad?! Ja, tiden får utvisa på vilket sätt jag blir ren. Vatten är ett måste, oavsett val. Sedan kanske film hos Frida. Sen ska jag börja planera mitt liv. Innan jag blir knäpp!

Ska återlämna hatten som jag 'råkade' sno av Philip också. Jag kan väl inte hjälpa att jag ville ha hans hatt, och att han inte såg att jag gömt den bredvid mig i bilen. Hade de släppt av mig först, kanske han hade tänkt på det. Skyll dig själv, skyll dig själv, skyll dig själv! [lite som dronterna i Ice Age]


RSS 2.0