history....

...keeps repeating itself.

Solen skiner, och så också själen. Solaskiner. Lyser. Glows. Men ändå är jag inte glad. Inte glad, fast ändå lycklig. Går inte att beskriva. Men på ett sätt gillar jag ändå känslan.

Jag får inte tag på den jag vill. Someday, somehow.

Kom att tänka på Pannkakslasse för en liten stund sedan. "Alla är vi ju människor!" Hon var speciell, och jag saknar det innerligt ärliga leendet på både hennes, mina, Fridas och Idas läppar.

Hoppas sommarens festival/festivaler kommer bjuda på ytterligare några  underbart charmiga orginal. Peace and Love med Frida och förhoppningsvis några fler, är planerad. Pride med Åsa och Emma är på tapeten, hoppas verkligen det blir av. Hade varit dunderkul. Reggaefestival hade varit skoj. Aja, time will tell. Folkmusikfestivalen... Mehmet? Oatha? ;) haha, planer planer.

beautiful!Bästa låten nu, utan tvekan. Första gången jag hörde den, tårades ögonen.
Jack is too good to be true.
[Jack Johnson - Angel]

dejt med herr P

Sådär ja, då var min dejt över. Gick hur fint som helst. Herrn tyckte att det var en "bagatell", och utredningen lades ner. Efter att jag sagt att jag aldrig velat anmäla händelsen. Slagsmål it was, men det var ETT ÅR SEDAN!!! Hade jag velat gå vidare med skiten hade det hänt då, INTE NU!

Bokrea idag, lär bli lika dyrt som vanligt. Köper alltid massvis med böcker, däribland en massa kokböcker och liknande. Men hur mkt läser jag egentligen? Inte alls mkt. Fortfarande inga tv-kanaler hemma, så får väl börja plöja böcker istället. Eller fler filmer...

...köpte ju andra boxen av L Word igår, me like. På Ginza var galen filmrea, så slängde med en hel del andra filmer också. Och, med frakt, gick det inte på mer än 441:- Yey! Inte behöver jag betala någon hyra denna månaden heller, så lite får jag ju unna mig. Kanske lägga undan lite pengar, eller vad sägs?

Hoppas på besök från Karls lilla stad denna veckan. Går allt för lång tid mellan de gånger vi ses. Tråkigt! Skönt att det snart är sommar, så kanske man kan ses lite oftare.

Förra veckan... Vad säga? Arg?! Vet inte om man kan säga att jag blev arg. Mer grymt ledsen och besviken. Det som gått så bra, snart ett halvår. Ärlighet varar längst...

polisförhör!

Yep. Fick ett brev hem imorse. Kallad till polisförhör på tisdag. Det låter allt det. Och så lång tid efter. Herregud. Att det aldrig kan läggas ner. Jag trodde att det redan var nedlagt, men uppenbarligen inte.

Bullfylla snart? :)

ta på mines kröpp!

Det är tråkigt att inte ha dator! Med internet då, såklart. Nu befinner jag mig dock in tha woods,
hemma hos Marie och Björn. Varit här sen igår kväll. Sprit var tanken, och så blev det.
Alldeles för mycket också, vill jag lova. Imorse var det Lisa som spydde. Yey!
Kul gårdag iaf, och himlarns gratis.
Män som bjuder we like! :)

Vad har hänt sen sist då? Installerat mig i lägenheten, börjat få ordning. Soffan står där den ska,
urskön och kalasfin. Enligt min mening. Mycket trevligt folk varit hemma på besök.
Och fler väntas, förhoppningsvis i veckan.

Idamys som gällt i veckan, kaffe i mängder, filmer i flertalet och ton med tjat.
Nice! Saknat dendäringa tösa. Tack för torsdagstanken! ;)

Brittis biter i mines kröpp, så det känns i köttet. Och så anser jag att Nintendo WII är dökul! Yey!

Men se då till att komme o ta på mines kröpp väl?! Kan du så kan jag? pfft. JAG KAN! ;D

flyttat!

Yes, nu har lilla jag flyttat. Skönt så det stör. Ingen dator har jag heller, vilket är anledningen till värdelös uppdatering här. Men imorgon skrivs det nog mer här, antar att jag ska sova hos Papi.
Nära till jobbet, you know :)

Saknar dator. Saknar internet. Saknar msn. Saknar allas bloggar. Jag måste bannemig vara
den mest patetiska Lisan i stan! haha.

Puss & kram, ses på stan!!

RSS 2.0