blivande grek?

god morgon på er också. annorlunda uppvaknande, dagen till ära. mobilen började tjuta, orkade egentligen inte kolla in vem det var. kände mig tvungen, och ett långt nummer blinkade i takt med den enerverande musiken. hm. svara, eller inte svara. det är frågan. ångrar dock INTE att jag svarade. vara anna på europa direkt som ringde, de hade fått in en önskan om volontär från åmål - till grekland. emil, klasskompis från högstadiet, befinner sig där nere nu. i full färd att rädda sköldpaddor. och dit vill de ha ytterligare en härifrån. och söt som anna är tänkte hon på mig! gooosch. så nu har jag läst information till max, blir till att skriva färdigt det personliga brevet och ett cv. tänka sig, lisa kanske ska bli grek! tss.

en trevlig helg. tyskar och katter - så det kan bli. men huvudsaken är ändå att vi äter ägg. jag menar, protein? exaktamento!

igår var jag och ida iväg till returen. skulle kika på lampa och lasagneform. lämnade stället med en kycklinggul jackidé samt ett par inlines. äntligen ett par inlines! (som var riktigt bra, och inte kostade mer än 30:-) nu ska jag lära henne att åka, ack så kul! förhoppningsvis blir det till att åka senare ikväll.

vill inte vara feg. orolig för att guld ska förstöras, och gröna skogar ska brinna upp. får tvinga mig att skicka iväg ansökan till volontärarbetet i grekland. för egentligen är det nog precis vad liten lisa behöver. ja, time will tell.

jag varken kan, vill eller borde leva utan dig...

lite som en utmaning

men ofta, har inte kunnat blogga här på urlänge. krux med att logga in? jo men visst. illa dåligt om du frågar mig! nu har jag dock blivit utmanad av liten emmelina, ska berätta saker om mig själv, hela sex stycken. låt se, vad kan vara värt att berätta?

  •  för sisådär två veckor sedan skulle jag ut och festa. eftersom jag tål alkohol ungefär lika bra som emmelina kände jag att fete pizzan var ett förslag värt att genomföra. så det åt jag. sedan festifest. sen skulle ida prompt ha pizza på natten, jag var tvungen att käka jag också. inte så svårövertalad. skräll. sen bakfyllemat. vad? PIZZA! och när jag kom hem sent på kvällen hade mor och thomas käkat pizza, med en liten bit kvar. så den roffade jag åt mig. kontenta: fyra pizzor på ett och ett halvt dygn. rekord?
  • let's see... en av sex avklarade... vad mer? hm. en gång på fyllan lyckades jag välta ett badkar i badrummet hemma hos far. det är lite kul. kommer jag ihåg det? absolut inte.
  • tog dykcertifikat för sisådär två år sedan. open water-diver med padi. får gå ner till 18 meter, det är iaf rekommenderat djup. på en dykhelg, samma sommar som jag tagit certet, dök jag med pappa mats på kusten. vad tror ni djupmätaren visade när jag kom upp? ungefär 36,5 meter. lagom smart lisa alltså.
  • lite för att härma emma. havregrynsgröt - faktiskt bland det godaste som finns. går att äta både en och två och tre gånger, samma dag. urgott!
  • när jag var liten byggde jag och mina vänner små hus till kinderäggsleksaker. alltså, de där gubbarna som kunde vara formade som krokodiler och grodor. lekte som få, urkul var det!
  • jag var också enormt säker på att det hette ur-båt, och absolut inte u-båt, som barn. när mor och far skrattade sig gröna åt mig var det bara att inse fakta, jag hade haft fel. nu är jag dock införstådd med att det inte är ett endaste r inblandat i u-båten! så tokigt det kan bli!

ja, det var sex saker om mig. finns inget som är vidare kul, men det finns en del att berätta iaf! tss.

annars i mitt liv vet jag inte om det händer vidare mycket. försöker få igång min förslappade kropp genom att träna. sådär lagom lätt efter närmare tre månader av sjukdom. bihålorna vill dock inte riktigt ge med sig, inte heller halsen, men nu har jag givit upp 'vila sig i form'. det fungerar inte. så nu tränar jag ändå, och hoppas att kroppen tar det på ett bra sätt - och inte blir arg! tss.

imorgon vankas en karlstad-dag med maria. shoppa lite kläder och smink. och kanske hittar jag mina efterlängtade lacoste-skor. de har varit med mig i en vecka nu, i tankarna. så imorgon hoppas jag på ett inköp! på kvällen blir det förhoppningsvis mys med åsa och robin. lite som på den gamla goda tiden. ack ack ack, så jag saknar det vi hade då.

helgen kommer innehålla bacardi razz, skål med ida, våfflor, mys och kanske ett träningspass. två lär det inte bli, jag menar... bakfyllesöndag - lite som en tradition? javisst!

nu ska jag ut och röra på apostlahästarna! pussilago*


RSS 2.0