underbara dag!!

En helt underbar dag faktiskt. Så när som på något, men det löste sig väl det också. Iaf till det bästa för stunden.

Hade kalaskul på jobbet kan jag lova. Bäst av allt var, utan tvekan, galenskaperna i tvättstugan med Anna & Micka. Micka var dödshet då hon stod i torkskåpet med håret rakt upp. Och ja, vi veeeet att du inte kissade ner dig. hrm. ;P

När Susset kom till jobbet fick vi oss även då lite skratt. Hon är för skön, utan tvekan. hihi. Väntar med spänning på fortsättningen! :)

Efter jobbet var det bara till att springa hem och börja städa för fullt. Höll tummar och tår för att Sibel skulle hinna hit och hämta bordet på sin rast, men icke. Och eftersom jag skulle få besök hit, ville jag ju ha det fint. Så jag baxade ut det hela på balkongen. Bravo mej! :) Tungt som fäään, men det gick. Och när jag städat klart heeeeeela lägenheten så var jag gott nöjd. Längesedan det var så fint här.

Ganska direkt efter att jag var färdig med städningen kom besöket; Anna & Emma. Två klasskompisar från gymnasiet, de brudar jag umgicks mest med. Vi har inte träffats bara vi tre sen vi tog studenten, så det var verkligen på tiden. Och det var helt underbart! Pratade om allt mellan himmel och jord, uppdaterade varandra om vad som hänt det senaste och vad som kommer hända framöver. ...med mera, med mera, med mera... Verkligen saknat att umgås med de där två, så jag hoppas att det inte dröjer lika lång tid till nästa gång.

Förlåt älskling för totaldiss idag, eller vad man nu ska kalla det. Ja, som jag sade så har jag haft fullt upp. Bättring nästa! Måste ju tillägga att jag log totalt åt din blogg! ;P hihi. Bautasnopp med tillhörande pung. I ngt jäkla gjutmaterial. Slängd utomhus?! hahaha. Jag hade lätt dött av skratt med dig, tro mig! :) Och du, du får våldgästa min lägenhet precis hur länge du vill!

ursäkta min humor

"Samma blick i den här ögon"

- Lee-Britt i Paradise Hotel

Jag ber om ursäkt för min sämsta humor, men hur roligt låter det inte när hon pratar egentligen? Snacka om fin blandning mellan olika språk och dess melodier. Sanslös, sinnessjuk men helt fantastiskt rolig! :)

barndom vs. vuxenvärld

Ena stunden önskar jag att jag vore barn på nytt. De enda problemen som fanns var möjliga bråk med bästisarna Sandra & Malin, förmodligen handlade de om något så trivialt som bokmärken eller vem som hade fått den bästa leksaken i ett kinderägg. Man var arg på sina föräldrar, oftast pga fel middagsmat eller för att de förmodligen var de strängaste föräldrarna som mänskligheten skådat. Inte fanns det väl någon annan än jag som tvunget skulle vara hemma klockan åtta? På ett sommarlov också. Sanslöst?

Leka med modellera, fiska, röda/vita rosen, hoppa kråka, åka inlines. Föräldrarna bodde i samma hus, någon annan verklighet fanns inte. Dagmammans hem, mitt andra hem. Pärlplattor, halsband och armband. Bus i trädgården och i skogen som låg alldeles intill. Glädje över att ha klättrat högst upp i granen. Ja, var man bäst så var man.

Att under skoltiden nästan leka sig igenom lektionerna. Att lära sig läsa, känslan av att kunna förstå hur ord bildades. Och glädjen, några år innan, då man faktiskt kunde skriva sitt eget namn. L I S A. Snett och vint kanske, med ett bakvänt S - men ändå. 

Att istället för att fundera på hur mkt man får i lön/hur mycket räkningar man har, så fundera på hur tidigt på morgonen man kunde ringa sina vänner. Eller sov kanske dennes sura far? Inte bara en gång det pirrade i magen då jag slog det femsiffriga numret. Om man nu ens behövde ringa, varför inte bara springa dit och kika?

Sen kom de jobbiga åren. Kanske roligaste också? Högstadiet. Val inför framtiden. Framtida yrke. Otroligt massa fester. Roliga människor. Inte behöva fundera vad man skulle göra, plugg plugg plugg. Sommarlov som gudskelov var just lov, inget tvång på jobb.

Studenten. Sen jobb. Arbetsförmedling. Timvikarie med hopp om fast anställning. Nya regler? Nya chefer. Nya medarbetare. Flytta hemifrån. Fixa allt. Trots att man fått höra att man inte skulle kunna klara sig själv, att man inte har koll på någonting. (av ett styck idiot till medarbetare ska väl tilläggas)

Ta tag i saker och ting själv, inte kunna lita på alla andra för att saker och ting ska ske. Inse sånt som både gjort mig jätteledsen och hur lycklig som helst. Berätta för folk i min närhet. Förstå att folk ser ner på mig, bara för att jag lever mitt eget liv och inte det de anser vara bättre/normalt. Att bortse från detta kan tyckas vara enkelt, men tro mig - långt ifrån alltid.

Mycket jobbigt, men att ändå få leva sitt eget liv. Att själv se till att man är lycklig och mår bra. Göra val som stärker en som person. Att vara sin egen lyckas smed.

Det må finnas för- och nackdelar med det mesta, så också här. Ena dagen saknar jag min barndom. Allt som fanns då. Mormor, så klart. Nästa dag är jag överlycklig över att slippa ha massa jobbiga saker framför mig, och kan istället vara stolt över att jag faktiskt fixat dem. Nya tider, nya problem. Nya tider, nya underbara saker att få uppleva/vara med om.

Vissa saker får en att börja tänka. Filmen på femman fick mina tankar att börja snurra. Helt onödigt inlägg kanske, men skriva av sig kan vara skönt. Och så vitt jag vet, så tvingar jag ingen att läsa. So, no more excuses! 

helgen som varit...

...har varit den bästa på länge, länge. Först och främst pga celebert besök av Liz, dock i god kombination av tre dagars ledighet och färd till IKEA med Pappsen. Perfa! Vad mer kan önskas? hm.

Var hem till mamma en sväng förut. Först och främst för att Axel skulle få träffa älsk (eller kanske tvärtom?!), men också för att hon skulle få visa sin finfina nya dator. Fick ordna lite på den, men nu finns det inte så mkt mer att önska. tss. Mamsen har msn, fränt!

Bord och stolar är ihopskruvade, allt tack vare min bättre hälft. Jag är en mes när det kommer till sånt. Alltid finns det ju någon annan som kan hjälpa till, icke sant?! ;P  Hjälpte till på ett par stolar, sen gav jag upp. Med smärtande och mycket illröda händer, ska väl tilläggas.

...kollar en film på femman nu; Historien om Liz Murray. Tackar gudarna för att jag har den familjen jag har. Älskar er allihop!

förbenade överflöd

Måste ge ett styck eloge till min far. Han var HUR SÖT SOM HELST då han vandrade runt på Ikea. Han plockade bland småsaker, och fick faktiskt med sig lite saker hem. Utöver mitt köksbord och mig då, vill säga. Klagade inte en enda gång på min sk sölighet. (med facit i hand kanske jag kan berätta att det var jag som fick vänta på honom...)

Med mig hem fick jag tavlor, lunchlådor, panellängdsupphängare, vaser, bordstabletter, badrumsmatta (á 9:-, som pryder golvet i min walk-in-closet) och förmodligen en hel del annat... Man blir som man umgås, så jag antar att min glömska kallas demens? hm.

Eftersom jag faktiskt hade ett köksbord med tillhörande stolar redan innan vi åkte till Ike, kan jag ju upplysa mina kära läsare om att det finns bord i överflöd här. Stolar också för den delen. Så är det någon som vill ha det, just give me a call. För imorgon vankas det brasa! ;D (och med det menar jag returen på måndag/tippen när Thoms har tid)

Mario Kart Wii kan framkalla det mest häftiga humör, fråga Lizette. Hon är spritt språngande galen här. Varken Yoshi eller Prinsessan gör som hon vill. "Det är tamejfan inte sant" / "Men vad i helvete" / "Du, du - sådär gör man fan inte". Lördagsunderhållning på hög nivå!

Karlstad & Jokkmokk - here we come!

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!!! Ja, äntligen fredag. Lika med ledig dag. Jag trivs som fisken på jobbet, tro absolut inte annat. Men när man jobbar så mkt att ens hem nästan blir förvånat när man entrar dörren...då kanske något har blivit fel? hm. Jag har då iaf varit dödstrött det sista. Igår somnade jag nästan stående. Fick hälla i mig lite kaffe och mosa ner en kaka i halsen. Gudskelov försvann tröttheten nästan helt. Fan pinsamt att vara så trött.

Efter jobbet åkte jag med Mor min till Säffle, ett styck laptop skulle inhandlas. Snäll som jag är gav jag henne en rabattkupong (cirkus 5% på beloppet) vilket resulterade i en förtjänst på drygt trehundra. Som tack för detta pröjsade hon lite prylar samt lite mat. Wihoo! Båda gick med vinst. tss. (Ekonomifjantar båda två?! hahaha.)

Idag är dagen D. Jag ska till IKEA med Papi. Jag förvarnade herrn om att det faktiskt är en omöjlighet att stressa igenom den affären. Bara så han skulle ha all info, innan han börjar klaga på sölig Lisa. Det rörde honom uppenbarligen inte i ryggen, så nu ska han sluta tidigare och allt - bara för att vi ska komma iväg i vettig tid. Bra Pappsen!

Han lovade mig ett köksbord då jag flyttade hit, något som jag inte fått än. Så det ska införskaffas. Hittat ett som heter Jokkmokk. Riktigt fint faktiskt, fast funderar på om jag ska göra det lite mörkare... hm. Men iaf, det ska införskaffas och förmodligen en hel del annat. Jag säger som Icka, man kan inte komma tomhänt ut  från Ikea. Det sägs att "ingenting är omöjligt", men tro mig... DET ÄR OMÖJLIGT! Tänkte köpa lite småplock, samt tavlor. Och kanske ngn lampa?! TWT - time will tell.

Och äntligen besök av tösa mi sen också. Längtat mig regnbågsfärgad här! (min humor ÄR bäst! ;])


...en fin låt får helt enkelt avsluta dagen. några minuter kvar på project runway, sen väntar sängen. goodie! nighty night.

total "rodnad" pga knäpptyst läkare

JAG DÖR! Okej för att vissa dagar på jobbet kan vara totalt ärkejobbiga, men inte fan är det många som går upp mot arbetsdagen idag. Att jag nu sitter hemma, istället för att ligga på sjukan med en smärre hjärtinfarkt, är väl ett litet under bara det. Ja jävlar. Vill ni höra historien? Av Mickas min att döma, så tror jag nog att svaret på frågan blir ett rungande JAAA!!!

hm. Började väl med lite tristess och ett styck Micka med ny mobil. Foton verkar vara något som damen uppskattar, så varför då inte fota lilla mig? Ja, jo. Den frågan har jag ställt mig varannan kvart sen kl fyra, men uppenbarligen inte hon just då. Tyvärr...

Eftersom jag idag ser mer sleten ut än vanligt (om möjligt) försökte jag ju dölja så mkt av ansiktet som möjligt. Och vad ska man då försöka likna? Min enda, och (som jag vet nu) idiotiska, tanke var en burka. [Ni vet, så man skyler hela ansiktet så när som på ögonen] Men iaf, jag drog över min heta arbetsskjorta över huvudet, med följd att håret följde med kragen och gjorde en lugg ända ner i ögonen. (Lyckas ni inte föreställa er detta är jag JÄVLIGT NÖJD!!!)

Som ni kanske förstår så skrattade både jag och fotografen Micka till vi halvt kiknade. Och vad händer? Jag vänder mig om, och vad ser jag i dörren? EN LÄKARE SOM STÅR MED VÄRLDENS FLIN OCH FNISSAR!!! Högrödheten på mig var ett faktum, likaså skratten från oss alla tre. Jag trodde, på helt allvar, att jag skulle dö. Och att Micka sitter bredvid och nästan dör hon också, fast av skratt, gör ju inte saken bättre. Var ju bara att stämma in i det hela, och skratta än mer hysteriskt jag också.

Bättre blir det ju inte när vår käre doktor frågar om han ska ta fram sin mobil också, för att även han ta ett kort. Att jag inte dog!

Att sedan försöka bli allvarlig mindre än en minut efter denna lilla incident, var faktiskt svårare än man kan tro. Det är fenomenalt att jag ens kommer ihåg något litet av vad han berättade för oss. Så, om än bara ett litet, så ändå ett liiiitet plus i kanten på mig. Det behöver jag!

Jag kan ju trösta mig själv med att varken Micka eller Läkaren fick något kort på mig. Och tur är väl det, för hade så varit fallet kan jag nästan lova att jag inte suttit här nu. BAH!

[...]


oroväckande upptäckt...

Dagen har tillbringats i lägenheten. Plus ungefär fem steg utanför den, nämligen på balkongen. Har haft Åsa här på besök, och hon ville ha röksällskap. Snäll som man är... Ja, ni fattar.

Trevligt besök. Som tyvärr åker hem till sitt Växjö på torsdag. Så nu ses vi nog inte innan jul, om inte jag letar mig neröver vill säga. Ja, vi får se vad som händer.

Den oroväckande upptäckten är att ledighet är aningen överskattat. Om jag inte skulle ha jobbat imorgon så vettefan vad jag skulle gjort faktiskt. Lägenheten är städad, så när som på golvtork. Sen då? Köpa frimärken och posta lite brev. Upp till lönekontoret med ytterligare ett papper. Fundera ut någon halväcklig middag. Spela lite wii, och bli sur över att Mariohelvetet inte kommer förbi ett visst ställe.

Skolorna börjar snart, vilket innebär att en stor andel av mina vänner flyger härifrån. Tråk! Sen är det ju måndag, så de flesta jobbar. Och älsklingen bor inte ens här, så jag kan inte direkt gå och vänta på att hon kommer hem efter jobbet. Fy fan! Patetiska jävla liv... Men, tur man har ett jobb! :)

Dejt med bästaste Andreas på torsdag. Inte träffat herrn på jag vet inte hur länge. Ska bli så himla underbart!

Almost three months, and I love it! Love her!


totalkaos varvat med vin

Så, då var sista arbetsdagen för denna stunden över. Nu är jag ledig i hela EN dag, och på måndag är det återigen dags att jobba. På torsdag ska jag till jobb nr två, och där spendera tid på den avdelningen jag hittills gillar bäst. Så ja, även denna veckans vardagar ska väl gå fort.

Till helgen kommer älsklingen hit, och jag längtar totalt. På lördag blir det förmodligen en räd till IKEA. Jag är verkligen i behov av lite tavlor, förvaringslösningar (eller vad fan man nu ska kalla det. lådor?), småplock och kanske också en eller annan lampa. Well, det märks. Ska bli kul att komma dit. ALLTID kommer man ju hem med något iaf.

Ja, överskriften ska väl ha sin förklaring också. Efter jobbet kände jag ett tvång att städa. Var såg det värst ut? Klädkammaren, utan tvekan. Var ser det värst ut nu? Resten av lägenheten, UTAN TVEKAN!! Bah! Får verkligen försöka mig på att städa färdigt imorgon. Något ska man väl göra på ledig dag?

Men nu ska här bara slappas. Vinglaset nästa, mumma!

Dagens önskan: en vinst i form av en Thailandsresa för två personer, i en hel månad. leendet hade varit ett veckolångt faktum. no doubt.

hahahahaha, jag DÖÖÖÖÖÖÖR!!!


jobb, work, arbeit [...]

Jobb i förrgår. Jobb igår. Jobb idag. Jobb imorgon. Jobb på lördag. Sen ledig i en dag. Och sen jobb i fyra dagar till. Måste jag tillägga att jag börjar bli gott trött?

Ja, det blev en helg utan snos. Eller ja, kommer att bli. Hundhelveten ska passas, pga ilsk mammas sjukt tråkiga intressen. Möh. Så bytte dag med Melonen, såå jag är hel-ledig nästa helg iställef. Perfa! Snoshelg på riktigt. Yey!

Var iväg och skulle handla filtar och diverse annat till vardagsrummet förut. Kom hem med en skohylla. tss, så det kan bli. Aaa, men det var iaf grymt behövligt. Så nu är det inte lika totalkaos i den delen av lägenheten iaf. Tyvärr den enda... Suck!

Lagade mat nyss. Fixade matlådor. Ibland kan jag faktiskt vara grymt huslig. Får försöka fortsätta på det spåret imorgon, och städa mitt hem. Kanske i sällskap av ett stort glas vitt. Mys!

äntligen en ny nyckel!

...trodde jag. Men inte då. Åkte i måndags till Säffle i förhoppning om att komma hem med ytterligare en nyckel. (Aningen segt att enbart ha en.) När jag och Liz kom fram, upptäckte vi att affärhelvetet stängt. Alltså noll ny nyckel till mig. MISÄR!

Ja, Liz var alltså kvar till igår. Kunde inte åka hem i söndags kväll pga av totalt oväder. Underbart! En dag till med älsklingen, sämre kan man verkligen ha det. ;D

Jobb idag. Hatar verkligen att jobba kväll. Exakt samma tjat och gnat VARENDA kväll. Kul? Hell no! Positivt var arbetskompisarna. Och leendet på en av kunderna, när hon fick syn på oss personal. Ibland är mitt jobb härligt. Men ja, inte alltid.

En gubbe är ju kul. Pratade en sväng om damernas insats i fotbollen, detta efter att Sverige vunnit sin match. Han nämnde ngt om att man spelade en match om antingen silver eller brons. Och där menade han vad? Guld/silver är en match, och brons/fjärdeplats en annan. Fick förklara länge innan han förstod. Eller ja, låtsades att han förstod. Smart där. hehe.

Sen var det ju det där med att låna ut pengar. Jag hatar att behöva tjata för att få tillbaka dem. Fanemej urbota trist! Snart slutar jag att vara snäll... De som betalar tillbaka så fort de kan, you know, får låna. Men resten. Hell no!

miss that little thingie

Jahopp, då var samboskapet över då. Älskade den lille dunbollen, men tyckte att han skulle få möjlighet att svänga sina lurviga utomhus - något som jag tyvärr inte kunde erbjuda. Så det blev till att låta honom flytta tillbaka till Icka med familj. Hoppas det funkar bättre denna gång.

Saknaden är stor, redan efter ett par timmar. Helvete...

Nintendo Wii är fantastiskt beroendeframkallande. Fråga my love. Hon har nog spelat nästan hela dagen... Nästan så jag funderar på att slänga ut skiten genom fönstret. Aja, imorgon kväll är det återigen i mitt våld. Då ska här slåss, för jag vill ha sån träningsvärk igen. SMÄRTA!! ;D

Jobb imorgon, något jag inte vill alls. Vill vara hemma och umgås med min hon denna där. Antar att det får bli nästa helg, om hon nu inte blir kvartvingad i vår huvudstad. Åt helvete med hundar och hundutställningar!

Nej, om man skulle ta och slåss med snabeldraken i väntan på älsklingens uppmärksamhet... Kan lova att det finns dammiga råttor som måste upp, likaså Bertils kisse-sand. (HUMOR!)

Dagens påhitt [hört av *hemlis*]: Stoppa en humla i ett treorör --> hemmagjord vibrator. moahahaha!

"haru pess i armera eller?!"

Moahahaha! Äntligen är min tid kommen. Iiiih. Förklaring? Sure.

Mobilen pep till förut, sms från Marie. Sines alltså. Komma till Åmål med Wii idag? Hell yeah!

Drack först lite kaffe, och tjatade igenom de senaste tre veckorna. Total Marie-brist i mit liv, urk. Men iaf, banade sedan väg mot der stada - pengar skulle tas ut. Mat skulle handlas. Efter en utsökt middag bestående av kyckling, ris och currysås var det dags att spela. Jag och Bertil var lämnade åt vårt öde. hehe...

Svetten rann och mjölksyran var ett faktum. Så jävla skoj! Här ska jag börja utmana mina vänner. Någon som känner för att spela lite med mig? Mot mig? Boxning såklart, det är urkul. Gôrabra träning såklart! Och yes, det kändes precis som om jag hade piss i armarna efter en liten stund. hehe. Vältränad? Hell no!

Jobb imorgon igen, sjätte dagen i rad. (Nej, jag ska inte klaga. Jag vet att du jobbar mer än jag ;P) Men aningen segt. Delad tur, tredje delade jag gör nu på dessa sex dagar. Om jag nu inte ska klaga, så kan jag ju iaf lova att ryggen gör det ändå. Åt helvete!
 So long, lovers.

onda ögat, bigtime

Ja, idag har jag fan inte varit populär. Vissa dagar (även denna) möts man av ett bautastort leende, och får strax efter världens kram och en luftpuss. Alltid välkommet, känna sig uppskattad är minst sagt trevligt. Efter dagens leende kan vi väl säga så mycket som att jag nog var mer vidrig än pest kombinerat med kolera. Så det var inte direkt trevligt på jobbet där en sväng. Man kan baskemig bli vansinnig för mindre. GAH!

Blev lite bättre på kvällen. Fick ett "tack!" iaf. Skål för det...

Kvällen var blandad. haha. Du vet vad jag tycker, nöt! ;P Men men, jag försökte - helt utan framgång. Sen åkte du på't ändå! *ett tappert försök att härma onda ögat* moahahahaha!

Mys med Bertil nu. Fortfarande i val och kval. ÅNGEST!

Åt helvete med ryggen också. Den säger ifrån på riktigt. Riktigt ont nyss faktiskt. Funderar på ifall jag ska knapra i mig några tabletter, jag vill då fan inte bli sjukskriven igen. Vill inte, har inte råd.  [och orkar verkligen inte fylla i fler jävla papper till f-kassan / ngt försäkringsmas via jobbet]


Myshelg med snos, wohoo!! Hoppas Wii har kommit hit då. För då ska ja bannemig slå dig i boxning. Lisa äger! ;D


wet wet wet indeed?!

Eftermiddagen/kvällen på jobbet förlöpte helt utan irritationer, nya världskrig eller annat. Jag fick säga mitt ang "kontroversen" och jag tror att hon förstod mig. Fick iaf inget surt svar! :)

Sen kan jag väl berätta vad som hände när jag kom hem. Ha i åtanke att jag är lite väl lat, och bor två trappor upp från tvättstugan... Ja, tvättstugan var idag bokad i mitt namn. Inte alls kul, men alla måste väl tvätta. När jag kom hem från das arbeit nyss, skulle den senaste tvätten ur maskinen, och en ny in. Inga svårigheter, inget krångel, noll mas. Eller?

När jag kom ner i tvättstugan iaf, så kom jag på att kläderna jag hade på mig skulle tvättas. Och vad i hela friden skulle jag då ta på mig? Kriiiis. Orka gå upp och hämta ombyte? Nej! Springa i trosor och behå ända upp till mig? VERKLIGEN INTE! Hoppa upp till lägenheten i filt / handduk? pfft, skulle inte tro det. Kvarvarande alternativ: ta på sig nytvättade blöta kläder. Mja, mjo. Visst... Sagt och gjort, fick på mig ett par leggings och ett linne. Leggingsen på avigan, kan väl tilläggas... Studsade iförd denna klädseln upp till mig, med ett tvättbärg i famnen. Tur att jag har skygga grannar, tänk om någon sett mig. PINSAMT! Lat och sjuk i huvudet, I know.

Bertil har fixat eftermiddagen i ensamhet med bravur. Sov i köksfönstret både då jag kom hem på rasten, och när jag slutat. Jag tycker det är synd att han ska bo i en så liten lägenhet, utan minsta möjlighet att stängas in i ngt rum vid fest. Eller möjlighet till att gå ut och strosa i gräset... Men om jag lämnar bort honom kommer jag sakna lillen totalt. Är jag elak om jag behåller honom? Är jag egoistisk? Help me out.

Jobb imorgon, mellan klockan 08.00-20.00. Kul utan hjul, verkligen. På rasten ska jag hem och fika med pappa & faster. Lägenhet skulle spanas in, likaså hårig sambo. Trevligt!

Ringa snos nästa...


bautadisk, once again

Ja, spelar fan ingen roll hur jag beter mig. Det blir alltid en enorm hög med disk, och den är alltid lika tråkig att fixa ren. Disk är tråkigt, och diskborsten och jag är inte de bästa av vänner.

Helg, utan snos. Nästan som julafton utan snö. ;P Grymt tråkigt iaf. Istället ska jag tillbringa min tid med ngn sur människa på jobbet. En sur människa som fan ska få sig en fråga imorgon. Klaga lagom på mig, utan anledning. Iiih. Aja, det blir bättre till veckan då man får jobba med Micka & Katarina.

Huvudvärk har jag också. Lagom vidrigt otrevligt. Urk. För lite mat och vätska idag. Ordna upp det hela imorgon...

Och Bertil ligger där han trivs allra bäst; på vardagsrumsbordet framför teven. Sötsak!

RSS 2.0