Judit & Judit

Nu har tankarna tänkts klart och det där med att "tänka innan man pratar" är nog förbi. Att skriva ner det som tänks är nu rätt okej skulle jag gissa på. Jag tror att jag har sagt att det hänt mycket i mitt liv det senaste. Att jag har tänkt många tankar och varit med om en hel del som fått mungiporna att umgås med min hjärna (via hörselgångarna). Jag har träffat en hon. En hon med stort H.

För att göra det hela ännu mer speciellt, så heter hon Lisa. Ingen risk att man någonsin glömmer bort sitt eget namn. Det är ju bara till att tänka på det som gör att man blir varm i själen, så dyker namnet upp. Lisa och Lisa. Skulle kunna vara ett skämt, men är det absolut inte. Det är så långt mycket bättre, finare och mer det bara kan bli.

Jag pratade med min kära Mor för några veckor sedan. Jag fick den sedvanliga frågan "Har det hänt något roligt det senaste då?", och jag log som en tönt. Jag satt då vid köksbordet hemma hos Lisa och informerade också Mamma om detta. "Jag har träffat någon!", fick jag fram. När hon undrade vem detta var och jag sade hennes namn ställde Mamma frågan "På riktigt?". Ajjemen! Inga lögner där. Hon heter Lisa och är inte ens lite på låtsas.

Det finns så mycket jag kan säga om henne. Så otroligt mycket bra. Hon är genomfin och gör mig glad hela tiden. Är hon inte i närheten, så gör mina tankar på henne att jag blir glad. Det är helt fantastiskt! Jag skulle kunna säga tusen bra saker, men det skulle förmodligen slänga in mig sjukt långt in i töntfacket. Måhända att jag redan är där, men det låter jag vara osagt.

Lisa is hip med Lisa betyder alltså att hon är min. Hon är min Lisa. Min flickvän. Det är helt fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Åh! Vilket fint inlägg och gud va jag är glad för din skull! :)

2011-03-21 @ 11:27:14
URL: http://iamasurvivor.blogg.se/
Postat av: Gunilla

Wow vilket nr det nu blev :D

Gillert. Me so happy ju för dig.

Lisa´s & Lisa´s unisex skrattar än.

Miss ya love

2011-03-21 @ 11:28:31
Postat av: Maria

Vad mysigt :D Strunta i om du hamnar i töntfacket. Ibland måste man bara få vara alldeles kär !

2011-03-21 @ 18:16:33
URL: http://melanye.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0