Vansinnesutbrott och bråk

Gårdagskvällen blev inte riktigt som det var tänkt. Fullt på Babar, så vi drog till Mollys istället. Sen hände massa saker och det slutade med att jag i ren ilska gick hem från grannen. I bara strumporna, eftersom jag störtade ifrån mina skor. Och inte kan vi komma ihåg varför det blev som det blev. Hon hade imorse försökt komma fram till vad som hänt. Hon hade fem olika idéer om vad som hänt och var nervös för att träffa mig. Vi kramades och låg och kollade på Criminal Minds. Inga sura miner!

Förfesten var (som alltid) bäst av allt. Sjukt trevliga människor och många olika samtalsämnen. Så jäkla dumt att man alltid ska stressa ut till krogen. Igår kanske vi inte stressade dock, eftersom vi inte ens kom in. Skit! Men ja, förfesten var grymt nice. Hoppas det blir fler såna, med samma personer. Lätt!

Idag är jag bakis och vet inte riktigt hur jag ska få till läsloggen. Den ska iofs inte vara klar förrän på onsdag, men jag vill INTE vara ute i sista sekunden. Jag får sätta mig med skiten senare.

Jag köpte kläder igår förresten. En randig rosa/vit tröja, svart tisha med rosa mönster och svara skor. Köpte även en almanacka. Svart och rosa. Haha! Sjukt snygga färger! Och randigt. Alla som är förvånade, räck upp en hand!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0