Åsnepitt, lillpitt eller björnpitt?!

Så, då var jag tillbaka. Det där med kortare perioder från datorn (och livet i dess överseriösa mening) är nog bland det bästa som finns faktiskt. Ingen kontakt med omvärlden, utan bara leva som i en bubbla. Jag tycker om att leva i en bubbla. Åtminstone en sådan bubbla jag levt i denna helg.

Det finns väldigt mycket att säga om helgen. Allt som hände. Allt som var fint och bra. Fast vissa saker är helt enkelt finare att hålla för sig själv. Someday maybe, men inte nu. Nu är helgen och bubblan bara min.

Jo, bion igår måste jag ju nämna. Var iväg och kollade på Svinalängorna. Riktigt bra film, om än sjukt hemsk. Jag satt och mådde dåligt i biosalongen och hoppade (som vanligt) till av minsta lilla sväng i filmen. Ola och Noomi Rapace som har huvudrollerna spelar ett gift par. Och nu kan man ju undra varför de inte fortsatte vara gifta i verkligheten? Så fina är de! Ah well. Bra film var det iaf. Och det roligaste under bion var lätt ett äldre par som bestämde sig för att lämna stället under filmens gång, när den var som värst. De ställde sig upp och tågade ut. Inga konstigheter. Sen gick det kanske 3-5 minuter, så kom de tillbaka samma väg som de gått ut. De hade gått fel! Hahaha! Så de fick gå genom hela salongen och ta en annan dörr ut. Sjukt roligt! Ja, klart man är tvungen att skratta!

Sen, för att byta samtalsämne helt, vore det sjukt kul om Lill Lindfors, Åsne Seierstad eller Björn Ferry gifte sig med Brad Pitt och tog den senast nämnda personens efternamn. Lill Pitt. Åsne Pitt. Björn Pitt. Huuuuuuuuur kul?! HAHAHA!

Nu väntar föreläsning i skolan. Aktivitetsanalys. Jag tror det kommer bli bra. Kan vi inte bestämma det? Jag behöver liksom att det ska bli bra. Jättebehöver! Och ikväll behöver jag styra upp min lägenhet samt läsa massa kurslitteratur. Yeah på idag!

She's so lovely...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0