rädsla

Person ett erkände sin rädsla för masker. Ni vet, sådana där masker som täcker ansiktet. Maskeradtillbehör liksom. Allt från tomtemask, screammask och andra grejer som döljer ansiktet. De gör att man inte kan se miner eller vara helt hundra på var personen med masken tittar. Person ett tycker verkligen att detta är jobbigt. Varför ska man inte kunna vara den man är bara, utan mask? Man kan väl sminka sig galet då och gå på maskerad sådär? Att inte veta vem man pratar med, det är riktigt otrevligt.

Person ett erkände alltså rädslan. Person två sade att hon inte skulle använda sin mask, så att person ett inte skulle behöva känna sig illa till mods. Även person tre valde att inte använda sin mask mycket under kvällen. Visst är det väl bra när människor kan visa empati för varandra?

Tilläggas bör att åminstone person två hade kämpat med sin mask. Person två hade klistrat, pysslat och gjort ett fantastiskt bra jobb. Person ett är tacksam, mycket tacksam. Hon är också glad, eftersom person två har planer på att använda sin mask på nyår. Då behöver inte person ett känna sig dummare än dummast.

Nu ska person ett tvätta, vilket är ett nödvändigt ont.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0