Lisarine goes gay

Det var en gång en tjej, vi kan kalla henne Lisarine. Hon var inte riktigt som alla andra barn, men ändå som några andra barn. Hon var gay eller bi, eller vad fan hon nu var. Det kanske var det hon inte riktigt visste? Om jag kommer ihåg historien rätt, så brydde hon sig iaf inte riktigt. Men för att återgå...

Lisarine skaffade sig en användare på ett HBTQ-community på internet. Åren gick och sidan gav henne många fina bekantskaper. Bekantskaper som ledde till skratt, vänskap och glädje, men också kärlek, förhållande och att hon blev sambo. Ingenting sägs vara för evigt och det är väl något man kan säga om förhållandet. Flickan som Lisarine levde med håller hon fortfarande kär, fast inte på samma sätt som tidigare.

Lisarine lyckades även lokalisera en annan tjej. Inga konstigheter där. Lisarine fick blombud och var head over heals. Tiden var fel, även om Lisarine fick höra att hon var rätt. Det gjorde henne glad, om än med viss bitterhet. Med facit i hand så är hon ändå väldigt glad över denna tid. Fina människor ska man samla på, det har hon lärt sig.

Lisarine skulle för några veckor sedan åka iväg och handla med en vän. I väntan på vännen hade Lisarine mycket tråkigt och började leta efter ett tidsfördriv. Hon lyckades hitta en lista med alla hennes grannar. Eftersom hon inte hade någon som helst aning om vilka som bodde runt henne, så började hon läsa. Till hennes stora förvåning kände hon igen ett namn. Namnets senare del, även kallat efternamn, kände hon igen från det community på internet som hon några år tidigare skaffat sig en användare på. Kunde Lisarine missminna sig så enormt, eller fanns grannen på exakt samma community? Var även grannen en av de som kunde klassas som "inte riktigt som alla andra barn"? Hur skulle Lisarine få veta?

Efter att Lisarine kommit hem från shoppingturen med sin fina vän, studsade hon in på internet. Vad tror ni, hade Lisarine rätt? Var hennes granne samma person som hon trodde?

Det är klart att grannen var det. Hur skulle Lisarine nu bete sig, vad skulle hon göra? Skulle hon möta sin granne utanför, utan att säga något? Skulle hon vara medveten om saker som grannen förmodligen inte hade en aning om? Dagarna gick och Lisarine visste inte riktigt vad hon skulle göra. Hon kom till slut fram till att rådfråga den hon alltid rådfrågar när hon inte riktigt vet. Hon ringde och rådfrågade sin klon. Vi kan kalla klonen för Oatha. Klonen tyckte att Lisarine skulle skriva ett mejl, vilket hon också gjorde. Hon valde att inleda med att det förmodligen var det konstigaste mejl grannen någonsin fått. Lisarine fick ganska snabbt ett svar och grannen höll med, det var ett konstigt mejl. Fast roligt! Lisarine och grannen bestämde sig för att de någon dag skulle dricka thé tillsammans. Varför sitta och skriva till varandra på datorn, när de faktiskt är grannar?

I förrgår var dagen då Lisarine och grannen skulle träffas för första gången...

...och de hade hur trevligt som helst! Lisarine är glad för att hon skrev mejlet, samt för att grannen valde att föreslå thé. Bra grannen! Lisarine och grannen pratade bort en hel kväll. De skrattade så de tjöt. Kvällen efter valde de att återigen dricka thé, även om Lisarine bytte ut sitt thé mot glögg. Lisarine och grannen har redan flera interna skämt, vilket de tackar Sivert för. Om en vecka ska Lisarine och grannen dricka vin och rulla över ett farthinder. De tycker det är tråkigt att bli vuxna och gör därför saker för att förhindra detta.

Lisarine vill med detta inlägg bara säga att hon är glad för att grannen är den hon är. Grannen är en kul tjej, vilket är sjukt bra!

Sivert, Sivert, Sivert! (Och dom!)

Kommentarer
Postat av: Peter

Bra skrivet Lisa du e duktig du Kram

2010-11-20 @ 13:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0