Dagens irritationsmoment

Är det bara jag, eller har alla sina favoritunderkläder? Ni vet, de man alltid väljer först i lådan och som man sedan saknar ganska så friskt dagarna innan man har en tvättid?! Att ta på sig ett par trosor som inte alls är okej. Att ha strumpor som är slitna, fula eller allmänt obekväma. Att behöva använda en behå som man förmodligen ser ut som ett stolpskott i. Allt dagarna innan all tvätt återigen blir ren och användarvänlig. Har vi inte känt så allihop?

Så kände jag idag. Detta medförde ett besök i tvättstugan, ett glädjetjut över ledig tvättid samma dag (!) och sedan ytterligare några turer mellan ytterdörr och tvättmaskinsförvaring. Underbart!

Och vad är det då för irritation med detta? Jo, när man på kvällen ska gå och lägga sig och inser att favoritstrumporna är de man haft på sig hela dagen. Att man av någon outgrundlig anledning faktiskt missat dem i strumplådan och hittat dem när alla fina strumpor börjat sina. Detta medför glädje när man finner dem på morgonen och världens irritation på kvällen när allt är nytvättat. UTOM FAVORITSTRUMPORNA! Jävla skit.

Är det okej att boka tvättstugan imorgon igen, bara för att tvätta ett par strumpor?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0