grattis ekar på toaletten

GRATTIS ANNA!!! :) Hoppas dagen blir tiptop utan dejt med herr Toalett. Du var ju ute, och vi vet väl alla hur det slutar ibland. tss.

Linda här igår, galenpanna total. Men helvete så kul vi hade. Tokfulla båda två. Samtalsämnena inte särskilt spridda, men otroligt kul hade vi. Tråkigt att Sverige förlorade. Och att Tila valde Bobby istället för Dani! hehe. Annars en kalaskväll. Det enda som saknades var Liz. Nästa helg så, då är hon här igen, Lisa längtar bigtime!

Åsa och Emma kommer hem ikväll, om jag minns rätt från gårdagens samtal. Enligt Gunilla var ett styck träff på Åmåls för mat inplanerad. Låter som en otroligt god idé! :)

Ena stunden bestäms något. Några timmar senare är allt som innan. Varför bara inte acceptera att det inte längre är som det var? Ena parten har gått vidare, nu är det din tur. Du idiotförklarar bara dig själv genom att öppna munnen. Eller försöka skriva något vettigt. Jag ogillar faktiskt inte särskilt många människor, men för tillfället tar du av alla människor priset. Tilläggas kan ju att jag aldrig ens träffat dig. Idiot!

Det går fortfarande inte lägga in bilder i bloggen, bajskorv!

Kommentarer
Postat av: icka

roligt att höra att ni hade kul=)!!!

alltid lika skoj å supa sig dret full hahah!!!

pöss å kram

2008-06-15 @ 19:11:56
Postat av: Anna

Tackelitacktack :D

Jo då, dagen flöt på lugn utan en enda date med Mr Toilet! Som tur var... :)

Pusselipusspuss

2008-06-16 @ 12:07:22
URL: http://kottenanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0