goodbye...

...my lover, goodbye my friend. You have been the one, you have been the one for me...

När mycket känns dåligt, hur kan det då komma sig att en av de få låtar som får mig att tänka på DIG, dyker upp helt apropå ingenting? Du som alltid fick mig helt överlycklig förr, nu mest får mina ögon att tåras. Du som gick två meter bakom mig, bara för att få spana och kommentera min rumpa. Du som föll ner från ett berg, och faktiskt studsade upp igen. "Jag lever, jag mår bra. Wohoo!" Alla med andan i halsgropen, du lika lycklig som innan. Du som skämtade om precis allt. Du som sket i vad alla tyckte, gjorde precis som du ville ändå. Du som var lycklig över ditt jobb på Arvikafestivalen, ett jobb du tyvärr aldrig fick utföra. Du som inte ville fortsätta med det som var vi, inte förrän några år senare. Lite sent, tyvärr.

James Blunt lyckas med låten "Goodbye my lover" sätta ord på vad jag känner för dig. För vår relation. För vår vänskap. Allt jag känner för dig. Den låten är du, vi. Det är åt helvete rent ut sagt, att det skulle bli som det blev.

Saknar dig. Älskar dig. Och jag önskar att de senaste tre åren bara var en mardröm. Att jag kunde ringa dig, prata. Har kvar ditt mobilnummer, kommer alltid spara det. Jag har kvar din "guldpresent", kommer alltid ha det.

Helvete grabben, varför skulle det bli såhär? Bara du som kan svara på det. Fast det går inte. Och det gör ont. Fruktansvärt ont.

Kommentarer
Postat av: icka

lilla gumman, jag vet hur du kännert och det e hemskt....

men, man får som sagt blicka framåt och tänka på det fina som varit, inte plågas för frågan: VARFÖR!

för inget svar får vi ändå... utan bara mår mer dåligt.

pöss å kram stompa!!!

2008-06-12 @ 18:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0