saknas

image27
Går och tänker på dig, kan inte göra annat. Något som var så självklart. Ett telefonsamtal på en rast, en kaffe i all hast. Några volangkakor framför teven. Det ska snart bli ett faktum igen, det vet vi båda.

Jag längtar till den dagen du kommer hem. Då du mår bättre och återigen kan försöka må bra i vardagen. Jag hoppas att den kommer snart.

Detta är du, på riktigt. Rätt antal också. You get it, som alltid.


Kommentarer
Postat av: Inrednigsgalen

Hej!
Vet tyvärr inte villken boken är, men har du prövat att Googla det? Det var så jag hittade mitt recept. Ha en bra dag.

2007-11-28 @ 15:08:16
URL: http://www.inredningsgalen.blogg.se
Postat av: Anna

Trolldegsboken

Titel: Trolldegsboken
Originaltitel: Den norske trolldeigboken
Författare: Tone Bergli Joner

Förlag: Berghs, jan 1989
ISBN: 91-502-0966-3


Recenserad av: Linda Hällström, 2002-07-11


Det bästa med trolldeg är att det passar alla generationer, skriver Margareta Schildt i sin svenska översättning av denna bok. Visst är det härligt att aldrig behöva växa upp, men i den här boken får vi en massa tips och idéer till modeller som kan få den mest vana pysslaren att häpna.

Boken inleds med en liten trolldegskurs där man snabbt får lära sig hur man gör en deg och vad som är viktigt för ett bra resultat. Fina detaljer och olika varianter på skor, blad och upphängningar är bra illustrerat med bilder.

Med tydliga foton får vi sedan en uppsjö av modeller och förslag på vad man själv kan göra. Det är sedan tydligt att bara fantasin sätter gränser för vad jag kan åstadkomma.

Detta är inte en bok man bara läser i en gång. Detta är en bok som ständigt kommer till nytta när regnet öser ner och barnen vill pyssla - och kanske göra presenter? Jag gillar idéerna och skulle själv önska att jag hade fantasi nog att göra liknande kreationer utan steg för steg bilderna. Boken är perfekt för alla pysselsugna - oavsett vad du har med dig i bagaget sedan tidigare.

Kort och gott en bra bok med tydliga illustrationer för ungdom och vuxen.

2007-11-28 @ 23:11:27
URL: http://kottenanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0