o helga natt

Ja, nu är det torsdag, och mina tre lediga dagar är slut. Oerhört skönt, fast ändå inte. Varit tre jobbiga dagar, det kan ni skriva upp. Vid ett ska jag iaf befinna mig på jobbet. Känns sådär. Vet inte om jag kommer palla att vara trevlig, att svara på samma frågor från klockan sex till klockan nio. Sisådär 30 gånger, lite drygt. Tycker heller inte att jag kan sjukskriva mig och sitta kvar hemma på mitt feta arsle. Nej nej, det går fetbort. Får väl förvarna mina kära medarbetare om varför jag inte är i tiptop-form.

Jobbar med min galna julkompis Jenny. Vår plan för dagen var väl egentligen att poppa runt till O helga natt, och göra alla tanter förvånade över (iaf min) totala okunskap gällande sång. Känns dock ganska långt bort nu. Orkar inte göra mig till. För att bete sig så, det skulle bara kännas falskt. Förra året var det kul. Förmodligen i somras också, om vi nu gjorde så. Nu kan det kvitta.

Netto, en ny mataffär öppnar i stan idag. Var egentligen meningen att jag och Maria skulle bege oss dit och kika läget. Hon har dock noll ork, så det får bli en annan dag. Vet inte om jag känner för att dra dit själv heller.

Havre fras, lite som min drog.

Kommentarer
Postat av: Anna

Scones...lite som min drog... :)

2007-11-22 @ 11:25:00
URL: http://kottenanna.blogg.se
Postat av: Anna

Är ju i skogen hela helgen så jag kan tyvärr inte komma ner på söndag... Om jag ska med mor kommer jag väl ner seeent på sön eller tiiiidigt på mån.

2007-11-22 @ 11:46:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0