backpackeri?

det är finurligt hur idéer kan uppstå. häromdagen fick jag ett mess av allas vår favoritida med frågan 'vill vi till roskilde?'. det uppenbara svaret från min sida blev 'vad hände med hultsfred?'. efter lite messande fram och tillbaka, angående vad vi faktiskt ville med vår gemensamma festivalsommar, kom vi fram till att vi istället ska jobba HELA sommaren. fint! ingen festival för vår del, icke sa nicke. istället planeras en månads tågluff i europa för att sedan äga upp asien. efter detta ett avslut australien. båda är lika på som barken på ett träd, precis som man ska vara under planeringsstadiet. vilka länder som vill besökas är många, så det lär få bli lite diskussioner om detta. sen var det ju det där med datum att lämna gamla sverige också. först prat på att dra iväg till hösten, tänk september. men efter övervägande måste vi båda spara ihop bra mkt pengar, vilka lär gå åt. för vem vill åka hem fyra månader tidigare än beräknat? och ha missat mer än halva resan? varken jag eller ida, jag lovar! så nästa vår blir det nog, som det ser ut nu. jag kan vänta med att börja plugga, det är faktiskt helt okej. detta är något jag drömt om, länge länge. fråga de som känner mig. typ emma. australien, hur mkt tjatade jag inte om det egentligen? tss.

så nu är det tidningar, böcker, artiklar, hemsidor, bloggar, infosidor, vänner & bekanta som tar upp min tid. jag vill veta allt om allt. vill uppleva så mkt som möjligt under resans gång. hm. tänkte boka en date med herr robin gottfrid, i hopp om tips och annat. men som sagt, det dröjer bra länge innan resan blir ett faktum. så ingen idé att stressa. tur att jag är bra på att ta det soft vid tillfällen som dessa. inte.

för övrigt är det tur att jag inte är rädd för sprutor, för det lär jag få ta. många, många, många.

jag vill jobba massor, var ska jag vända mig? imorgon blir det koll på om jag kan få vikarietjänst som dagisfröken. jag hoppas på det bästa! pengar kommer behöva sparas, och blir då en bristvara. jag vill ju fortsätta leva, trots allt.

för övrigt tycker jag att helgen var mycket trevlig! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0