tequila, hatt & michafest

Ännu en festhelg som kom, sågs och segrade. Eller ja, segrade gjorde den nog aldrig. Tyvärr. Micha fyllde iaf 19 år, så kalasandet var ju ett faktum. Förfest hos Tobbe, sen gratistaxi med Mikael till hc. Väl där träffade man lite folk, bland andra Philip. Grabben bjöd på Morgan med cola samt största Tequilan. Prat som gjorde både mig och Robin ledsna. Var till att sitta ute, prata igenom en massa skitsnack och sedan gå in och skåla för allas vår saknade vän.

Som sagt, om festen segrade vet jag inte, men det är väl dock som så att vissa saker var bättre än andra. Ha en aning... :)

Söndagen tillbringades på läktarna i A-hallen på Karlberg. Fotbollscup med hete målvakten Emma i mål för Vikens damlag. Klart vi måste heja fram Åsas Emma! Therese var med en stund. Ida kom vid tolv. Jag och Åsa var de bästa och var där från halv tio till närmare halv fem. Och jag var trött som ett as. Bra mig!

Kvällen avslutades med pizza, American Pie 4 & Sahara hos Ida. Somnade gjorde jag sittandes på ett armstöd till soffan, med Ida lutandes mot mig. Undrar om det är en sak jag kan skriva med på mitt CV. Får höra med Mamma-Lena, när jag bokat min tid.

Nu kanske det är dags att duscha, eller kanske ett skumbad?! Ja, tiden får utvisa på vilket sätt jag blir ren. Vatten är ett måste, oavsett val. Sedan kanske film hos Frida. Sen ska jag börja planera mitt liv. Innan jag blir knäpp!

Ska återlämna hatten som jag 'råkade' sno av Philip också. Jag kan väl inte hjälpa att jag ville ha hans hatt, och att han inte såg att jag gömt den bredvid mig i bilen. Hade de släppt av mig först, kanske han hade tänkt på det. Skyll dig själv, skyll dig själv, skyll dig själv! [lite som dronterna i Ice Age]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0