sex med en vän?!

Efter dryga timmen med Sara har diskussionerna stått som spön i backen. Den senaste; Kan man ha sex med en vän? Och om man isf har det, är det verkligen en vän? Och kommer vänskapen bestå och vara lika stark efter?

Åsikter tack :)

Kommentarer
Postat av: Arre Barre

Människor är djur. Djur har den naturliga instinkten att dom måste para sig för att föra "rasen" vidare. Det ligger, som du är mycket väl medveten om, i våran naturliga natur att para sig för att inte förhindra rasens utrotning. Att ha sex med en vän man inte har känslor för, eller att ha sex med en vän som man har känslor för är förstås helt olika scenarion men i grund och botten så baseras de på samma instinkter.
Vänskapen kanske inte består, det beror helt på situationen och relationen, men att ha sex är ju alltid trevligt så varför inte:P Mitt egentliga budskap är att det är lugnt sålänge man inte förstör något:)) men däremot så har vi den filosofiska inställningar att "förstöra något", där något är den mänskliga inställningen till ett såkallat "vänförhållande" är ett mänskligt påhitt som egentligen inte finns utöver det vanliga djursläktet. Så kontentan av det hela: Att ha sex med en vän kan trevligt eller otrevligt, det beror bara på vilken relation ni har till varandre och vilka känslor som finns inblandade. Jag skulle till exempel vilja ligga med dig, men hur skulle de gå:P?

2007-12-07 @ 01:35:06
URL: http://ruffsi.blogg.se
Postat av: Anna

Man kan ha sex med en vän utan att det behöver förstöra ngt. Det beror helt enkelt på vem personen i fråga är. Och om man har mer än vänskapliga känslor för denna person. Har man inte det tycker jag att det är helt ok.
Jag har testat o anser inte att detta förstörde ngt...men det är ju olika från person till person så klart.
Nu sitter jag snart på tåget för att hälsa på er där nere i metropolen!! Syns snart.
Puss o kram

2007-12-07 @ 07:10:06
URL: http://kottenanna.blogg.se
Postat av: JB

Jag tror att det förstör mer än vad det gör nytta om man säger så :). Så om "vännen" verkligen är en riktig vän så tycker nog jag att man ska låta bli för att inte rispa i vänskapen.

2007-12-07 @ 09:38:40
Postat av: lilla E

Det beror nog mycket på vem du är. Jag skulle inte kunna göra det, har gjort det och det har inte fungerat, pga av att jag väldigt lätt utvecklar känslor för människor. Jag kan bli kär i någon genom att fantisera om den en hel dag, rätt sjukt. Men om man har mer distans till sitt emotionella liv så är det väl okej. Det viktigaste tycker jag är att ingen blir sårad.

2007-12-07 @ 10:48:05
URL: http://emmaljung.blogg.se
Postat av: lilla E

Jo, jag fick byta dem ^^ sitter i dem nu, de sa att det var små storlekar men att de töjer sig lite. så jag är nöjd nu! jag har rätt rejäla lårmuskler, det är det som gör det trångt.. känns knepigt att ha storlek L bara, har jag nog inte haft på flera år..

2007-12-07 @ 11:41:52
Postat av: Annie

eeehe...jo det kan man, man har ju bara sex om bägge parter vill å då vet man ju vilka risker de innebär...friskt vågat-hälften vunnet!!!

2007-12-07 @ 13:39:35
Postat av: wide

kan du så kan jag ;)

2008-02-16 @ 16:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0