bara en tanke?

Surfat runt och läst blogg, efter blogg, efter blogg. Det är världens bästa tidsfördriv. Vissa av bloggarna verkar helt underbart charmiga, och jag läser bara mer mer mer och ordnar till dem i min 'att-läsa'-lista. Andra bloggar surfar man in på, läser ett ord eller tre och klickar på krysset, uppe i högra hörnet, snabbare än kvickt. Jag vill faktiskt inte läsa om sexköpare. Det lockar inte. Lite väl långt ifrån min lilla skyddade värld. Nej nej, det klarar jag mig utan. Tur det.

Så var det ju det där med tanken. Ska jag verkligen ha en blogg som alla mina vänner kan läsa? Som mina släktingar, mina släktingars vänner och deras avlagda kusinbarns hamstrar kan läsa? Skriver man då allt? Skriver då JAG allt? Nej, inte direkt. Det där med att väldigt många man känner får reda på allt, självklart vägs det in när man skriver. Vill jag att min granne ska veta att jag såg han och frun ha sex häromdagen? Vill jag att min pappa ska veta att jag avskyr när han har hål i strumporna? Vill jag... Nej, precis.

Kanske får bli en kvinnlig John Doe och skriva under pseudo. Då kanske tom jag kan gå framåt i utvecklingen? Eller så går det åt skogen med allt, och det enda jag skriver om är Barbiedockor och lördagsgodis.

Hah, jag vet redan vilken adress jag ska använda mig av. Det får bli planen för min rast imorgon. Skadar inte att prova! :)


Kommentarer
Postat av: Petra

Så har jag med gjort, en "offentlig" blogg och en jag skriver i som ingen vet vem jag är =)

2007-12-05 @ 00:44:45
URL: http://angelio.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0