kalabalikfest

Festen hos Jojjo i helgen var bra rolig. Den är planerad, ja, jag vet inte hur länge. Det var mas med skjuts så fröken festinnehavare hade magont i en veckas tid. När dagen väl var kommen hade allt löst sig, det var bara att rocka loss. Jojjo rockade loss lite väl mycket och lyckades försvinna från medvetandet redan vad halv tio. Skål! :)

Sen blev det återigen mas med skjuts till Karlstad. Ida, som inte hade pengar till en början, hade bara sådär fått ihop pengar och skulle med, så den avbokade skjutsen fick återbokas. Efter lite mas gick det bra, tur det. Framme i Karlstad hände en sjuhelvetes massa saker. Jackor lånades, hångel tittades ut, sprit dracks och vackra ögon spanades in.

Sen blev det återigen mas med skjuts när vi skulle hem. Ida och Sara skulle fått skjuts av Aydin, som mer kände för att vara vrång än att vara flickorna till lags. Vi var redan halvvägs hem, så inte ens den ena delen av de unga tu kunde följa med hem. De fick helt enkelt övernatta in Charlestown.

Söndagen ägnades åt mobilletning, prat med åsa, handling i affär och en brutal hög med tankar.

Idag mår jag mest skitbra och det känns som livet återigen fått en mening. Lägg märke till att jag mår toppenkalas trots jobb i över åtta timmar, med en ibland halvgrinig jobbarkompis.

Det är nog bara som så, att visa stunder i livet är lite bättre än alla andra.

Kommentarer
Postat av: Ida

tillbakablick :)

2008-03-28 @ 09:50:27
URL: http://wides.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0