Long time, galen bloggtorka, fantastiskt pepp nu

Sommarlovet rullar på och nu har äntligen den fantastiska sommarvärmen bestämt sig för att hitta rätt. Hit! De första veckorna på lovet har varit urslappa totalt, med lite myrkryp i kroppen som följd. Var i Åmål och hälsade på i nästan en vecka och det var sjukt mysigt att träffa alla fina där hemma. Nu är jag åter i Örebro och powermyser med min fina flickvän i några dagar till, innan det är dags för Åmål och jobb i nästan tre veckor. Inte för att jag längtar till jobbet, men det ska bli trevligt med några kronor extra på kontot. Minst sagt behövligt!

Midsommar tillbringades i Degerfors tillsammans med Johannes och Simon. Det var hur mysigt som helst. När vi dagen efter vaknat till liv konstaterade vi att alkoholen hade flödat. Fem flaskor vin och en stor flaska rom på fyra personer. Vinet var inte direkt av blaskighetsfaktor heller. Aja, midsommar är till för att firas och det gjorde vi. Otroligt trevligt och det finns något slags hopp inom mig att det kanske kan bli lite av en tradition? Det märks helt klart nästa år!

Nej, men för att komma till anledningen till varför jag just idag valde att surfa in hit... Pyssel! Herregud. SÅ MYSIGT! Med min svidande brända rygg som förföljer mig idag, så valde jag att trots solen och istället sitta kvar inne. Och vad hittar jag? Massor med urmysiga pysselbloggar! It's ment to be! Jag ska börja pyssla. Tummen mitt i handen och tålamod noll till trots, pyssel är det som ligger framför mig! I eftermiddag, imorgon eftermiddag eller i helgen ska jag tvinga med Lisa till någon second hand-affär. Jag vill hitta något roligt att projektera (Johannes fantastiska ord!) med.

En tanke som slog mig var att fixa till ett nyckelskåp. Ett egenfixat. Det borde väl ha samma status som ett köpt när det beger sig? hm. Eller?!

Jag återkommer, nu ska jag surfa vidare. Jag är på pysseljakt! Aaaaah! Tapetprov att göra tavlor av? Ja. Så får det nog bli.

 

Jag och MIN Lisa. Min finaste Lisa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0