svikande illrar!

image42Vinaren uppkorkad, och vänner två närvarande. Sara och Jojjo, fina vänner det. Inte några hemska arbetskompisar som skyller på graviditet, sjukdom och andra triviala åkommor som någon slags förklaring på varför de inte kan följa med ut och festa. Skämmes ta mej fan! :)

Hoppas illrarna kan följa med ut en annan gång, friska och helt ogravida i stånd att dricka sprit.

Hemskheter som pågår här i vårt lilla Åmål. Kvinna som mördat sin snart tvååriga son. Hur kan en sådan sak hända? Måste ju funnits några varningssignaler. Något som kan ha visat att kvinnan inte var fullt normal. Hemskt att detta kan hända. Hon som ändå jobbade med folk, hade folk att umgås med. Att ingen märkte något? Vidrigt. Vad kan vi säga mer än att hon förstört sitt liv? Hujedamig, jag ryser av blotta tanken på henne.

Får dricka bort de senaste veckorna nu ikväll. Jag börjar med en vinare... Allt blir bättre imorgon, det tror jag på.

slöseri eller inte?

Jag har nu funderat över att köpa Sex and the city-boxen, med hela serien, hur länge som helst. När de väl gått ner lite i pris dyker ett annat problem upp. Det finns två boxar. Antingen en rosa/svart shoebox med säsongs-dvd:erna i, eller så finns det en helt vanlig box. Alla fodral ser likadana ut, i svart. Snyggt och rent. Vilken ska jag välja? Shoeboxen kostar ju ändå runt 170:- mindre, men den andra vill jag hellre ha. Iofs är det samma innehåll, men ändå. Tar dock emot att lägga ut drygt 850:- spänn, istället för 700:-, trots allt en hel del pengar. Ångest härnu. Vad säger ni? Hjälp!

image34                    image35                          




här är de båda. enligt mig den närmast finast. men det är väl insidan som räknas, eller?  :)





Dags att läsa Harry och sen sova. Jojjo saknas, lite ensamt här. Även om det faktiskt är lite skönt. Ska nog bli härligt att flytta till egen lägenhet ändå. Kommer nog bli fint. Hoppas på att få kolla in den i helgen. Imorgon blir det mysmiddag med min lägenhetskompis Jojjo, Anna och förmodligen också Bella. Trevligt. Sen blir det utgång med fler illrar. Fint fint!  

skumt skogsbesök i repris?

image31Vilken julstämning som börjar infinna sig, och det är inte ens december än. Kärlek! Jag har väl redan hinkat i mig närmare en liter glögg, och säkerligen molätit en burk pepparkakor (sk volangkakor). Julmusik och julfint på jobbet. För att ordna till julkänslan lilte extra, ordnade jag förut lite rödbetssallad. Trots att det bara var en dryg matsked så blev känslan total. Sjukt hur något så fett och egentligen vidrigt, kan vara så gott. Och julkänslan blev total. Bättre kan det väl nästan inte vara?!

Fick en total energikick på min rast. Inte. Tröttheten var mer än påtaglig, vilket medförde sömn under mina två lediga timmar. Sömn, en dusch och första kapitlet i Harry Potter och dödsrelikerna. (sensation att jag faktiskt lyckades att sluta efter ett futtigt kapitel, eloge till mig!) Sen en timmes sömn, med avbryt av Jojjo som ringde och undrade var jag var och Jojjo som knackade på dörren och ville komma in i sin lägenhet (mitt hem). Kom som en zombie till jobbet, något som gudskelov gick över.

Nu slutar jag om dryga timmen, då är det myskväll som gäller. Läsa Harry i en timme, sen Medium för att en timme senare krypa ner i sängen igen och läsa lite till. När Jojjo kommer hem vettekatten, men det lär väl märkas. Kanske att hon gör ett konstigt skogsbesök idag igen, och inte entrar dörren förrän vid elvatiden. Time will tell.

två själar...

...en tanke. Är det så? Man kan verkligen börja undra. Hur många gånger har vi inte sagt saker precis samtidigt? Påpekat saker. Asgarvat åt samma sak? Inte ens ett år har det gått, och du är redan en av mina bästa vänner.

Söt du är, som letar efter saker till mig under lediga stunder. Roligt att jag för ungefär en halvtimme sedan, höll på att surfa runt efter exakt samma sak.

Anna, me like you. And you knowert!

Trolldegsboken, jag vill verkligen ha den! Hade varit grymt kul. Har nu letat mig fördärvad, och den finns inte. På antikvariat, men jag vill ju ha en sprillans. Får nöja mig med min bok om pärlplattor ett tag till. Sen får vi väl se, känner jag mig själv rätt så lär det bli ett styck begagnad bok. För jag vill ha den! :)

Har i övrigt varit en bra dag. Jobbat, myspys med glögg och vidriga pepparkakor som mest smakade smör. Lugnt var det, och jag fick pyssla om mina tanter. Var även uppe till min plastgammelfarmor och sade grattis. Hon fyllde 94 år idag. Tuffaste 94-åringen i stan, utan tvekan! :)

saknas

image27
Går och tänker på dig, kan inte göra annat. Något som var så självklart. Ett telefonsamtal på en rast, en kaffe i all hast. Några volangkakor framför teven. Det ska snart bli ett faktum igen, det vet vi båda.

Jag längtar till den dagen du kommer hem. Då du mår bättre och återigen kan försöka må bra i vardagen. Jag hoppas att den kommer snart.

Detta är du, på riktigt. Rätt antal också. You get it, som alltid.


homofob?

You Are 0% Homophobic

You're open minded, tolerant, and accepting.
And you're not homophobic in the least :-)
Are You Homophobic?

Ett annat svar hade jag blivit galen på.
Någon som är förvånad?! :)

frücht

Jawohl, här är det frukt som gäller. Bananer, äpplen, kiwi, sherpas (sk sharonfrukter), clementiner, ananas, apelsiner... Det är verkligen gudagott! Återigen har jag kommit in i en mani-period. Fruitoholic, eller vad var det jag kallade det sist? Ja, hellre att jag pressar i mig ton med frukt, än att jag moläter godis. Man får vara glad för det lilla, jag känner't.

Igår var det alltså tid för simning. Har nästan inte tränat någonting alls i år, så det var baskemig på tiden. Har ju varit sjuk från och till, i sammanlagt sex månader, under 2007. Så träning har väl inte varit min största prioritet. Har väl mer siktat in mig på att försöka bli frisk. Nu fick det dock vara nog, så igår var jag iväg med Hanna och plaskade. Underbart! Liiiite träningsvärk har jag idag, skönt värre. Ska försöka simma minst en gång i veckan, iaf till en början.

Nej, om jag skulle försöka pressa i mig lite frukost. Havrefras med mjölk och ett glas Brämhults lyxjuice. Fint det. Sen en snabb sväng till Farmor och hämta min mobil, som jag glömde där igår. Sen jobb för hela slanten, gott.


semlor!

Jag har jobbat på tok för mkt med Malin. Jag känner det. Känner det på mina cravings. Det är inte mer än den 27e november, och jag vandrar runt med ett enda datum i skallen (på ett ungefär). Den femte februari! Jag är kalassugen på semlor!! Självklart äter jag dem som en vuxen nu för tiden, och inte på samma totalförlust-sätt som jag gjorde när jag var liten... (Jag tog locket, mestadels på grund av min fascination över vaniljsocker, och Mamma tryckte i sig resten - likt en svullgroda! ;) Tur att man växt ifrån sådana idiotier, med förlust som följd!) Jag vill svulla i mig en fet semla, NU!
image25
Jag vet dock, lika väl som Malin, att man faktiskt inte kan köpa semlor vid denna tiden på året. Något Malin fick veta, av en snäsig grinkäring på Wienerkonditoriet, under sin graviditet för ett par år sen. Är man gravid så är man, och vill man ha semlor så ska man väl också få det? Eller ja, man kan iaf få ett trevligt bemötande? Tydligen inte.

Vad är det då som säger att man bara får äta semlor runt februari, då fettisdagen infaller? Ett tag innan, ett tag efter. Jag vill ha semlor nu! Inte vänta. Tja, vi får väl genomföra vår lilla plan, Malin och jag, och baka några semlebullar på jobbet snart. Knäck och lussebullar i all ära, men nu vill jag bara ha en mandelmassefylld semla med lagom mycket grädde. Så det så!

the great(-est!!!)

You Are Gonzo the Great


"Is something burning in here? Oh, it's just me."
You're a total nutball who will do anything for attention.
The first to take a dare, you'll pull almost any stunt.
You're one weird looking creature, but your chickens don't mind!
The Muppet Personality Test

Nutball, tack för den :)

finurligt

Kom att tänka på min favortaffär i London, alldeles nyss. Var ju bara tvungen att surfa in på sidan. Och där infinner sig lite av samma myskänsla som i riktiga affären. Alla små tuffa knappar, kläder och liknande... Och det är bara att köpa.

Denna blev jag frälst i, första gången jag var i London. Var inte inne i affären vidare länge, och rotade inte igenom lådor efter uppiggande småsaker. Men denna, en t-shirt med detta tryck, den lyckades jag allt lägga ögonen på (dock inte vantarna, tyvärr). Jag vill ha! Peas on earth, är det inte sött så säg.


Fick också en sak av Ida, i julklapp förra året. Något för oss, något som medförde skratt. En liten ask med tuggummi, med sötaste trycket ever på. Boys are stupid, trow rocks at  them.  Även saker med detta tryck går att finna i Londonaffären. Hon köpte den dock på Bluebox.

Självklart måste jag ju nämna hemsidan, David & Goliath. Pay a visit, lovar att ni kommer gillar den!

andreas, min man

Dagen har resulterat i en mysfika med Hanna, några roliga timmar hemma hos Icka (drickandes kaffe så klart), en god middag bestående av spaghetti & köttfärssås (lagad av mig) och en myskväll med Jojjo, Emelie, glögg och nybakade saffranslussekatter. En riktigt underbar dag, med andra ord. Har även lyckats planera in ett träningspass för morgondagen. Jag och Hanna ska ta oss vatten över huvudet, och simma längd på längt på längd i simhallen. Härliga tider!

Måste börja handla årets julklappar snart också. Forska lite i vad folket önskar sig först, det är ju en plan. Kanske ta en tur till Karls lilla stad, kanske med sällskap av Hanna eller Jojjo, kanske själv. Hade varit underbart att få göra om förra årets räd, lite som en favorit i repris. Andreas och jag i Karlstad.

Ja, denna Andreas. En inplanerad mysfrukost i juletider. Han saknas verkligen totalt. Tänk så mysigt vi kan ha, när jag fått en egen lägenhet. Åh, jag längtar verkligen. Får kanske skynda på processen genom att ringa Jukka eller Mattias imorgon. Ja, så får det nog bli!

Dags att sussa. Ytterligare en natt med en snarkande Jojjo bredvid mig. Blir bra det. Skön säng! Tokrolig flicka!

avsaknad av arne weise

Hur svensk är du?
[ ] Ditt efternamn slutar på -son
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du
[ ] Du känner någon (utanför din släkt) som har samma efternamn som du
[ ] I din familj är ni 2 barn
[ ] Du bor i villa
[ ] Du bor i en tätort
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla
[x] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[x] Din pappa heter Lars
[ ] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger
[ ] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[x] Du har varit i Grekland
[ ] Du har varit på Öland minst 2 gånger
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger
[ ] Din familj har en husvagn
[x] Ingen av dina föräldrar röker
[x] Din pappa är lite lätt överviktig
[ ] Du idrottar flera dagar i veckan
[x] Du har husdjur
[ ] Du får månadspeng
[x] De flesta i din familj är blåögda
[x] Du äter McDonalds
[x] Du följer Melodifestivalen ibland

Multiplicera antalet kryss med tre och få din procent.

Jag är bara 54% svensk, tänka sig. Jaja, det går allt bra ändå :) [konstigt att inte bingolotto eller allsång på skansen var med i någon fråga... eller arne weise som julvärd i svt, faktiskt]


växande trend!

Vaknade av att det knackade på dörren. Eftersom jag inte sov hemma hos mig själv, var det bara till att ligga kvar. Jag tänker inte släppa in folk i en väns lägenhet. Särskilt inte iförd ett duntäcke, med min snarkande vän kvar i sängen. Efter en stund hörs ett litet 'Hallå', personen i fråga är inne i lägenheten. Efter en rad av 'Hallå' vänder jag mig om, och får syn på... Jojjos mamma! :) Dörren hade vi glömt att låsa igår, så det var bara till att promenera raka vägen in. tss.

Ingen tid att spilla, nej nej. Eftersom hungern var befintlig, fick det bli frukost. Mitt sk frukostsällskap låg fortfarande kvar och snarkade i sängen, så jag körde ner näsan i den Elle-tidning jag köpte häromdagen.

Vilken läsning sen. Det var ett reportage om allas vår heta Lindsay Lohan. Lisa var frälst, och läste noggrant och drack samtidigt sin morotsjuic. Sen stod det något om olika sorters ångest. Fett-ångest, mode-ångest, förhållande-ångest mfl. Riktigt kul läsning faktiskt. Sen kom något alldeles alldeles speciellt. Något som skulle fått både mig och Ida att ligga på golvet och skratta oss röda i ansiktet. Något som vi väntat länge länge länge på (fast ändå inte). "Tänk stort! - nu är trosan en växande trend." Detta fick mig att le, tänka på alla våra murmurs och grndmurmurs, och sakna min lilla vän lite extra. Tänk vad mycket några ord i en tidning kan göra!

Nu är det snart dags att ringa ams kundtjänst och redogöra för hur mitt arbetssökande går. Himla onödigt tycker jag, eftersom jag jobbar 75% redan. Jaja, det brukar vara snabbt avklarat. Wish me luck!

vintervit semester

Satt framför datorn med Jojjo ståendes alldeles bredvid mig. En fråga dök upp i huvudet, åka till Bolänge nu?! Jojjo lika på som klister, trodde att vår endagssemester var ett faktum. Grabb ett av två där uppe var lika på som Jojjo. Kalas. Platta hår. Packa trosor. Leta kläder. Vilka jävla skor? Efter det gick allt i stöpet. Grabb två var inte alls lika på som vi tre andra. Nej nej. Han tyckte det var på tok för mkt snö plus att han tydligen skulle bort imorgon. Så det sket sig.

Några minuter av lycka resulterade senare i absolut ingenting. Kul. Inte!

Trodde jag skulle få krama lite på Anna också. Åker ju vägen förbi Karlstad... Även det sket sig. Kanske får ta mig en tur upp ändå. Kolla lite på IKEA, kramas o vandra runt. Hade varit mysigt och himla välbehövligt. Något annat som dock är välbehövligt är pengar, och jobbet man måste till för att få dem. Så blir det jobberbjudande, så blir det jobb.

hm. Har fortfarande ett uns av hopp kvar. Jag vill upp till Borlänge och ha en vintervit semester. Om än bara i någon dag...

Pott-Harry

Nu har jag beställt den nya boken med Harry Potter. Total kärlek är vad det är! Älskar verkligen de där böckerna. Så nu var det iaf dags att köpa den sista. Sista... Sista... Usch. Ja, jag får väl helt enkelt börja läsa om dem. Igen... :)

Surfade runt och hittade en halvbarnsligt tuff sida med pärlplattemålning :) tss. Man kan här skapa sina egna pärlplattor! :)

antifull & obakis

Ord ett kan faktiskt ha två betydelser. Lisa var igår helt nykter, vill säga antifull. Och Anti, som vi skjutsade till stan, var full. Anti-full. Se så kul man kan ha! :)

Var vrålsugen på fest igår. Massa vin och glada människor. Blev dock inte så. Har ju lovat mig själv att iaf vara nykter till nästa helg, så då får det bli så. Trots att vi blev medbjudna ut, Jojjo och jag.

Sov till halv ett, åt en lyxfrukost bestående av havrefras, mjölk och morotsjuice. Härliga tider. Läste till detta i nyaste Elle-tidningen. Feel good-frukost till max! [raggsockarna var självklart på!]

Var till Netto och handlade en sväng förut. Blev frukt, nyttigt bröd, tvål och diskmedel. Lisa leker huslig härnu härnu! :) Billig frukt, känns bra. Kanske man kan börja leva på det igen, himla soft.

Vill hem till mor min ikväll, och sova där. Kanske börja plocka ner saker i flyttlådor... Men framförallt, väga mig!! Jag måste se om denna veckan medfört ngn viktnedgång. Av storleken på kläderna att döma lär svaret vara ja. Men man ska inte ropa hej förrän gräset är grönare i gläntan, det vet jag.

Jag vet att du har det bra, och det känns skönt att veta. Du tycker att det var bra att det blev som det blev, då är vi två. Huvudsaken är ändå att du med tiden kommer förbi allt som är jobbigt, och får se på det med andra ögon. Jag vet själv att allt som är jobbigt inte bara kan försvinna hux flux, man får lära sig leva med det. Hoppas det blir samma med dig. Du saknas oerhört, det vet du. Och tomten kommer välkomnas med varm hand, I promise! ;) älsker dig, wennens min.

Dusch nästa, dags att bli våt, ren och het! :)

new pics

Ytterligare en dag som snart är slut. Även denna dag har innehållit jobb. Skönt och förhållandevis kul. Var lite om-möblering på kontor och i skåp. Nu är det bara till att vänta och se om vi får ris eller ros av resterande personal. Ordinarie personal, vill säga. Det är ju varken jag eller Birgitta. Jaja, time will tell.

Jojjo och jag tog igår de hetaste korten man kan tänka sig. Hittade även en någorlunda ny bild på mig, som jag faktiskt är nöjd med. Får ordna upp dem här. (om ni undrar vad Jojjo har på huvudet på någon bild, så är det bara en fez. no panic! tss.)

                          

(Lisa på Jojjofest)           (igår i säng)                       (Jojjo m fez!!!)                 (Jojjo)

Ja, det var kul. Ber om ursäkt för min osminkade nuna på andra bilden. Men men, jag hade faktiskt jobbat i tio timmar. Fler bilder lär komma, ska försöka öka mitt kamera-användande.

Lägenhetskoll blev det ingenting av idag, kanske att det blir imorgon istället. Jag är iaf lovad att få den, om jag nu vill ha den. Det har de sagt, J & M. Bra det :)

Grattis på födelsedagen Mormor. Du fattas mig oerhört mkt! Hoppas vi ses snart, om inte annat så i drömmarnas land! :) *älskar dig*


stora snoppar...



roligare blir det inte, och bättre film (i sin kategori) får man leta efter!

lotterivinst!

Igår vann jag indirekt på lotteri. Hade fått mitt nya VISA-kort, och begav mig med räserfart till automaten. Varenda krona var kvar, och glädjen därför enorm. Kände mig nästan 12.000:- rikare, och ja... Vad ska man säga? Kärlek!

Idag har det varit jobb för hela slanten. En vidrig delad tur, dock himla trevligt. En av fröknarna Bengtsson på kvällen, Katarina i förmiddags. Kul kul. Likväl som jag sitter hemma och mest kostar pengar, kan jag ju vara här och tjäna pengar. Det går bra. Min kompis Malin jobbar ju på andra sidan också. Kul kul.

Jojjos hus ikväll. Blir fint. Idol och förmodligen också en kebabsallad. Gott! Måste ju på ett eller annat sätt fira att jag 'vunnit' pengar. Nära till jobbet imorgon också. Klockan lär väl ringa halv sju. Nästan helt lagom.

Tänker på dig, konstant och hela tiden. Förlåt för att jag inte ringt. Orkar inte... Gör ont. Vill inte vara nedstämd, vill inte att du ska märka det. Pratar dock med folk, så jag vet hur det går med dig. Till veckan ringer jag nog, och förhoppningsvis kommer jag också och hälsar på. Hoppas verkligen att du mår bättre snart. För du saknas fruktansvärt. Hemskt att inte kunna ta en kaffe, eller en snabb promenad. Vet att du har hört att jag ska kolla lägenheten nu i helgen (förmodligen). Snart kan du komma hem till mig och dricka kaffe. Så kan jag ordna den finaste smoothie du kan tänka dig, i min rosa /eller gröna/ mixer. Det blir bra. Det kommer bli bra. Du och jag, vi ska bli bra. Det har vi sagt. PoP, PPP och traktor3 [***]

tight?

Den tighta t-shirten jag hade för några veckor sedan... Ja, den är inte längre tight. Tänk så fort allt kan ändras.

o helga natt

Ja, nu är det torsdag, och mina tre lediga dagar är slut. Oerhört skönt, fast ändå inte. Varit tre jobbiga dagar, det kan ni skriva upp. Vid ett ska jag iaf befinna mig på jobbet. Känns sådär. Vet inte om jag kommer palla att vara trevlig, att svara på samma frågor från klockan sex till klockan nio. Sisådär 30 gånger, lite drygt. Tycker heller inte att jag kan sjukskriva mig och sitta kvar hemma på mitt feta arsle. Nej nej, det går fetbort. Får väl förvarna mina kära medarbetare om varför jag inte är i tiptop-form.

Jobbar med min galna julkompis Jenny. Vår plan för dagen var väl egentligen att poppa runt till O helga natt, och göra alla tanter förvånade över (iaf min) totala okunskap gällande sång. Känns dock ganska långt bort nu. Orkar inte göra mig till. För att bete sig så, det skulle bara kännas falskt. Förra året var det kul. Förmodligen i somras också, om vi nu gjorde så. Nu kan det kvitta.

Netto, en ny mataffär öppnar i stan idag. Var egentligen meningen att jag och Maria skulle bege oss dit och kika läget. Hon har dock noll ork, så det får bli en annan dag. Vet inte om jag känner för att dra dit själv heller.

Havre fras, lite som min drog.

mustmissbruk

Ja, mustmissbruk var ordet. Har precis hällt ut en dryg liter must. Detta pga att jag känner mig själv. Häller jag inte ut den, så häller jag i mig den. Något som jag inte tänker låta ske. Usch. Atelt. Tänk så mkt socker det är i. Dock mycket gott. Får köpa light istället. Vetskapen att bli konserverad från insidan lockar mer än att sockra mina blodkärl. Pest eller kolera kanske man kan säga. Hellre en konservburk än en sockerklump.

Pratat med Åsa. Skönt. Åsa i själ och hjärta. Saknar henne så det gör ont. Är väl dum i huvudet som inte tar mig i kragen och åker ner för att hälsa på. Ärligt talat så orkar jag inte. Sitta i en bil, det går bra. Då kan musik spelas, och föraren kan vara införstådd i varför det inte kommer uttalas så särskilt många ord. Tåg. Många okända, måste koncentrera sig på byten och diverse annat. Orka åka bredvid någon man inte känner. [blir det dock ingen bilfärd, så blir det såklart tåg ändå. tur att jag har min svarta älskling; iPoden]

Gunilla träffade jag en sväng förut. Promenad runt Åmål. Pappa - Ica - Brandstationen - Gunillas hus - Pappa. Tycker om henne av hela mitt hjärta, träffar henne lite väl sällan bara. Får bli ändring på det.

Blir nog inte till att sova hos Maria inatt ändå. Orkar inte prata med folk. Kan rymma från övervåningen ner till mitt rum, om nu min far skulle leta sig upp hit. Där kan man vara själv. Själv och tänka och vara tyst.

En sömntablett ikväll verkar lockande. Vi får se. Kanske att jag tar en, dock tveksamt.

grön eller rosa?

Har planerat att köpa en mixer hur länge som helst nu. När jag fick syn på dessa två, blev dock beslutsångesten enorm. Vilken är egentligen finast? 



                        Grön eller rosa? Det är frågan. Help me out!

kycklingkebab & kaffe

En god natts sömn, med fula gula öronproppar. Allt för att hålla diverse ljud borta. Tänk hamster, katt, katt, katt och snark. Sov hos Maria, skönt. Nästan hela gårdagseftermiddagen gick åt till att sova, likaså hela långa natten. Grymt skönt. Har säkert drömt om hundra olika hemskheter, men de har jag glömt bort. Något positivt ändå.

Idag har det vankats kaffe, med stort K, hos Icka. Mycket trevligt. Det blev nog närmare fem koppar. Gott så det förslår. Jaja, något måste man ju fylla magen med. Inte bara kaffe, utan också ris, currysås och kycklingkebab. Det var gott! :)

Nu sitter jag hemma hos Pappa. Lyssnar på vacker musik samtidigt som jag funderar. Förmodligen och förhoppningsvis ringer Sara snart. Vår planerade fika är framflyttad till idag, hoppas den blir av. Måste ha ngt att göra, annars blir det jobbigt igen.

Sova hos Maria inatt igen, bra. De nästkommande två nätterna kommer tillbringas hos Jojjo. Sen får vi väl se var jag tar vägen. Ingen har så skön säng som jag själv, så en idé är kanske att använda den lite?

Ringde till Mattias igår, han med lägenheten. Ska ringa imorgon igen, få reda på pris och datum när jag kan komma och kika på den. Ett steg närmare egen lägenhet. Ska bli riktigt kul.

Tänker på dig, hela tiden. Hoppas du har det bra. Vi kommer alltid ha Fågelsång och (det är) Viveka, det vet vi båda två. puss**

bra, fast det gör ont

Vilken jävla dag. Eller ja, vilket jävla dygn. Är överlycklig över utgången, samtidigt som jag gråtit mig sönder och samman. Varför var det tvunget att gå såhär långt? Ta sådan enorm tid?

Ont i magen, pirrar i kroppen, obehagskänsla, hemska tankar, gråtfärdighet och enorm frustration över ovissheten. Kan inte göra annat än att försöka ta mig igenom vardagen och hoppas på det bästa.

'living on the edge' - hoppas det blir bättre nu älsklingen min... ppp**

hatkärlek

Hur kan total kunskap, förståelse och allt det där leda till detta? Gång på gång... Spelar ingen roll vad jag gör. En gång... Lika med alltid?

Förstår verkligen inte hur det kan bli så här. Bestämt mig för en sak, försöker och sedan går det år skogen. Har haft dessa tankar förut, blir inte bättre. Försvinner inte. Gång, på gång, på gång. Varför? Jag vet ju så himla väl att det inte leder någonstans. Iaf inte till någonting positivt. Det går bara åt helvete. Jag förstör för mig själv och folk i min omgivning.

Hur kan man, trots att man verkligen vet att det är fel, låta bli att sluta?

Hade klarat mig upp för trappan, varför ska jag då börja vandra tillbaka?

Får hoppas och tro att detta bara är en fas. Något vi alla har. Att det snart går över. Att det har varit för mycket. Att det blir bättre av att jobba. Att det blir bättre av att flytta. Eller att det helt enkelt blir bättre av att vara själv.

"Du kan inte hjälpa någon mer än dig själv." Hur lätt är det på en skala då?


bokstäver & alkohol

I'm E, and I know it! ;)

Ytterligare en helg som börjar närma sig sitt slut. För ovanlighetens skull är jag noll bakis. Se där, tom jag kan! Jobb jobb jobb, jag ser det som mitt hinder. Mitt hinder och min räddning. Missar mycket roligt, slipper mycket jobbigt. Jaja, jag får ju pengar. Så slutsatsen är väl ändå att det är positivt!

Jag lär ju ha blivit dement. Har letat leg och kontokort i flera dagar nu, helt utan framgång. Värdelöst. Inte har jag spärrat något heller. Är ju faktiskt säker på att jag lagt det någonstans. Var i helvete då? Ja, fråga inte mig. Jag har noll koll. Vill ut i skogen och leta, men orka gå. Antingen får jag väl gå dit, eller så får jag gå in till stan. Återigen, noll ork. Jag har jobbat och är fortfarande inte helt frisk.

Sov hos J inatt. Mysigt! Ostbågar, lightläsk och en film. Kikade lite kort från barndom, tss. Så söt, så söt! Tog en sväng på stan innan vi tjatade halva natten. Trevligt. Hoppas det går bra att jobba inatt! :)

hm. Konstigt det blivit det sista. Ingen kontakt alls nästan, inte vidare kul. Tjafs, jag vet. Trodde dock inte att det var så himla farligt. Saknar dig, men är faktiskt mest irriterad. Åh!! Ja, får väl hoppas att det blir ändring.

För övrigt måste jag bara berätta en sak till... Har jobbat med min kompis idag. Hon heter Malin och är kalas! :)

möjlig flytt?

Fegheten är total, och jag skäms såklart. Varför i hela friden ska jag tycka det är jobbigt och ringa o prata med folk jag inte känner? Sitter kvar sen barnsben, då jag samlade mod i drygt en trekvart för att ringa o tacka för ett påskbrev. Jag tycker det är hemskt, och ränderna verkar inte ha gått ur. Nej nej. Tacka sina vänner för att de inte har samma problem. Jojjo gjorde sin plikt som fadder, och ringde. Kanske inte bara berodde på min totala feghet, utan också hennes vilja av att få mig som granne. (förstår henne, vem vill inte bo nära mig?! tss.)

Sagt och gjort. Hon ringde. Så nu ska vi förmodligen iväg och titta på lägenheten i början av veckan. Går allt vägen blir det väl en preliminär inflytt i början av februari. Känns fint. Egen lägenhet. Allt är bara mitt mitt mitt. Dricka kaffe hemma hos mig. Baka... Åh, kärlek! Blir till att önska sig nödvändiga saker i julklapp. Som tex... En massa sprit! :) Får ju bunkra! hehe.

Man måste ju ha glöggkvällar också. Så får väl bunkra en hel del glögg också. Alltid finns det väl någon som kan dricka glögg med mig, våren till trots. Åsa finns ju! (*saknar*) 

hm. Ett steg närmare en myskväll med Felicia! *kärlek*

long lost

SARA!!! Jag har IDÉN värd att upplysa världen om. Du kan ju for Gods sake ordna dig en egen blogg! Eftersom mången sida är spärrad på jobbet ditt... Så kan man ju få reda på ngt som händer i ditt liv! :) Som planen ser ut nu, vankas det kaffe till veckan. Mobilen är med hela tiden, så missförstånd inte uppstår. Yey!

Förbannat. Varför ska jag behöva se ut som en varulv i ansiktet när jag inte sminkat mig? Den som ändå kunde vara osminkat het...

wides min, jobb & icka

Sådär, nu har man varit ledig i hela två dagar. Underbart, men konstigt nog så känns det faktiskt som en evighet. Träffat vänner, druckit kaffe, druckit glögg, käkat pepparkakor och kollat på Happy Feet. Det är vad jag gjort. Underbart med riktiga päs-dagar. Nu är dock de lediga dagarna över, och klockan tre ska jag befinna mig på jobbet. Rätt skönt faktiskt. Veta precis vad jag ska göra. Sen lär ju lönen bli rätt trevlig också, eftersom helgdagarna denna månaden är riktigt många. Soft!

Wides min här igår. Det var väldigt många pepparkakor, glada miner, ledsna miner och en hög med skratt. Precis som det brukar vara. En 'feel-good'-dag för min del. Om det var samma för henne vettekatten. Trevligt sällskap iaf, det är bra.

Fick igår reda på att min Icka ska sommarjobba på mitt jobb i sommmar. Vår gemensamma plan är nu att försöka få jobba ihop. Igen. Tänk så underbart! Har nog aldrig haft så galet kul på jobbet som när jag jobbade med henne. Visit imorgon också, ska bjuda på kaffe. Hoppas att det inte avskräcker henne ;) tss.

Kanske borde ordna mig ett utseende också... Ser lite ut som hej kom och hjälp mig. Och det är verkligen inte positivt, urk. Jenny, Malin och Katarina väntar. Dags att bege sig snart tror jag bestämt...

uppnått ett mål!

Ni tror väl inte att jag blev asglad när jag nått ett av mina mål? Vägde mig häromdagen, och såg till min förtjusning att jag nått det mål jag hade för julen. Kanske inte dags att ropa hurra än iofs, kan ju faktiskt bli som så att jag återigen går upp de två kilon jag faktiskt fått av mig. De som vill veta vågens siffror lär få vänta. Inte avslöjar jag dem i första taget inte, usch nej!

Nu är det väl nya mål som gäller kanske. hm. Vad sägs om att ha gått ner såpass mkt att jag kan stå för det, och skriva det här? Låt säga till jul. För då lär jag ju få fortsätta kämpa. Kanske kanske, får nog sova på saken.

Har inte en krona, då jag lyckats glömma mitt kontokort hemma hos min kära mor. Attans bananer! Mitt hår är i stort behov av en tvätt, och jag äger noll ml balsam. Detta medför svinto. Och det finns redan en svinto i stan, jag vill inte bli nr två. [eller vad säger du Åsa?! ;)] Får skriva den vänaste lappen till min far, och be om ett lån. Min förhoppning är alltså att en skinande fin hundralapp ska ligga på köksbordet imorgon då jag vaknar. Håll era tummar, jag kommer hålla mina.

Umgåtts med Maria och Felicia idag. En sväng med Micke, och en annan med Anders. Himla trevligt. Total 'feel-good'-känsla får jag i kroppen, efter att ha varit där. Inga masker som ska på, fjolliga flin som behöver kletas i ansiktet eller några lögner om antingen det ena eller det andra. Hundra procent Lisa Liten. Det känns efteråt, allt känns bra. Mer Fagelberg/Ohlsson-familj i mitt liv, det märker jag det.

Tjatade en sväng med mines Wide och ett styck liten Emelie förut. Kalas. Synd bara att tröttheten var enorm. Säckade bara ihop i soffan. Nya tag framöver. Längtar redan till morgondagens kaffekopp, ska bli underbart!

Emma... Känns bra att du är återuppstånden. Många år som försvunnit. Får ta igen det framöver. Inte en gång till. Du tillhör skaran 'en gång min vän, alltid min vän'. Bara till att komma ihåg. Hoppas minerna är mer positiva nu, och att ilskan över tetigt idiotiska ungar och panchosar gått över. Alla är inte i grund och botten onda, jag lovar!

Kaffe var det ja... Får slockna nu, så jag får häva snart. Jag vill vill vill!

[puss och klet, kläm en dret! *nästan enbart för dig micha*]

juldikt & näsproblem

"midvinternattens köld är hård. stjärnor gnistra och glimma. snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken. han har rimfrost på staken" - ja, så kan det låta när en styck caroline gottfridsson ska läsa en juldikt, en okristligt tidig luciamorgon. denna sk dikt lästes upp för nyvakna lärare. en tid att minnas, det var grymt kul. på faten låg våra vackra, egenkomponerade, pepparkakor. muttabocken och k-grisen, mina och mariannes favoriter. miss those days.

Igår kom första snön här i lilla Åmål. Eller ja, iaf den första snön som folk fick se. Taken är vita, och den anti-vackra asfalten har fått sig ett täcke. Mysigt! Firade detta på jobbet, genom att dricka glögg till frukost och poppa runt till julmusik hela dagen. Eufori. Ida frågade vem jag jobbat med, lite som en reaktion på mitt kalashumör!

Fortfarande hemskt svårt att somna. Tar ett antal timmar. Halsen gör ont, näsan går inte att använda om jag vill hålla mig vid liv. Nej nej. Får andas genom munnen, med total torrhet som följd. Älskar förkylningar, är de inte underbara så säg.

Jojjot har kommit hem från Borlänge, känns soft. Inte uppskattat att hon är långt borta. Dåligt med vänner på hemmaplan nu ju.

Ledig i dagarna två, och det är helt underbart. Ska strax iväg till Maria och Felicia, tillsammans med Micke. Fint! Sen blir det preliminärt en pingvin-film tillsammans med Wides min. Det blir nog fint.

Frida för fan, du är ju dum!

sätta ord på en känsla

Lars Winnerbäck, en av de få som verkligen kan sätta ord på en känsla. Tid och rum försvinner när hans musik ljuder. Bättre känsla får man leta efter, faktiskt.

Fika med Sara och Ida förut. Fina flickor det där, båda två. Jag tycker synd om folk som behöver svara på konstiga frågor ställda på knagglig engelska med inslag av norska, och därtill finsk brytning. Helt seriöst, hur går det ihop? Försök att prata så. Jag lovar, det är ett av de bästa sätten om man vill slå knut på tungan.

Resan till Göteborg börjar locka allt mer. Inte nog med att få umgås med Emma i timtal, är även välkommen hem till Kicki på flertalet koppar kaffe. Det låter som en plan. En mysplan. Hoppas den snart går att genomföra.

Jag vill att du kommer hit på lördag. Jag vill träffa dig. Du fattas mig. Avståndet oss emellan kan inte påstås vara stort, men det lyckas ändå gå veckovis mellan gångerna vi ses. Sen vill jag inte att du ska må dåligt heller. Kom hit. Busa till lite julkänsla med mig. Drick lite glögg. Och skiter det sig får jag väl slänga mig på tåget och komma upp till dig. Finns nog möjligheter att fixa sig julkänsla hos dig också. Jag tror det inte, jag vet det. Jobbar tre dagar. Ledig tre dagar. Jobbar tre dagar. Ledig tre dagar. Det måste kunna ordnas. Ordnar du en säng och ett rum, ordnar jag en biljett.

Min älskling har ett hjärta av snö...

uppdaterad & het

Idag har timmarna framför datorn varit många. Planen för dagen var att ordna min iPod med en massa ny musik. Något som faktiskt har lyckats. Timmy Curran, Joshua Radin, Sunrise Avenue och en hel del Winnerbäck har kikat in på min svarta lilla älskling. Among others, of course.

Har också börjat med min plan. Eftersom skärpning var tvunget, så hoppas vi att detta hjälper. Tacka Maria för att hon står ut med mig. År efter år, med ständigt återkommande mas. Om till och med jag är trött på mig själv ända in i benmärgen, vad ska då inte hon vara?! :) Hon får dock vara idiot tillbaka, jag tar det. Det är bland annat sånt vänner är till för. [thanks love*]

Så min iPod är uppdaterad, och jag ska få ordning på mitt utseende. Ja, så ser planen ut. Håll tummarna för mig, snälla ni.


Joshua i min själ!

Har haft musikmaraton med mig själv. Och nästan med samma låt också. Timme efter timme... Hör och häpna, inte är det Jack Johnson som stått för tonerna heller. Nej, nu är det Joshua Radin som gäller. Han gör låten "Only you" så underbart bra. Lugnet infinner sig, och en bubblande känsla uppstår. Fixa låten, för ert eget bästa!

Sitter nu inne på youtube och kikar runt efter bra musik. Går underbart bra. Kommer inte ifrån Timmy Curran dock. Han är grym! Snart dock, då ska jag börja min resa... Lisa är på jakt efter nästa Jack Johnson, Joshua Radin eller Timmy Curran. Hoppas på det bästa!

Fortfarande sjuk. Inget att rapportera. Tråkigt.

ilägg och urlägg

Det är min mor och hennes jobbarkompis Annelie i ett nötskal. I ett nötskal. För visst ska väl sånt som är fel ändras på? Det tycker då dessa två iaf, och har därför ordnat sig en lista. Ilägg-kolumnen är för sånt de lagt sig i, och urlägg-kolumnen för sånt de inte lagt sig i. Sånt de inte lagt sig i ÄN, vill säga. För känner jag dessa två rätt, kommer det till slut bara vara kryss i den däringa iläggs-kolumnen. Charm och heder!

Måste verkligen försöka ta tag i mig själv. I mig själv och i min kropp. Kan inte fortsätta med att äta kakor lite när som helst och totalt strunta i vad fasta tider heter. Jag vet mycket väl att jag måste börja träna på riktigt. Kanske inte gymma som jag gjort för, men i alla fall börja simma igen och kanske också börja springa. Det är grymt jobbigt i början, men själen mår bra av motion. Kan inte förstå varför det ska vara så himla svårt att komma igång.

Denna jäkla förkylning hjälper ju inte till heller. Var till vårdcentralen igår. Inget fel som kan botas med mediciner. Rådet de kunde ge mig var att vila i en vecka, att helt enkelt sjukskriva mig. Pytts heller! Tänker inte ligga hemma under en filt och bara vara. Nej nej nej. Ledig i tre dagar, och dessa tänker jag väl ägna åt att kurera mig. Sen får det vara nog. Är jag inte frisk till på måndag får de bannemig kolla igenom vartenda värde som kan ha inverkan, för jag tänker bli frisk. Fem och en halv månads sjukdom under 2007, det är inte rimligt. Något måste ju vara fel. Faktiskt.

Vill bli frisk. Vill börja träna. Vill åka och hälsa på Emma i Göteborg. Vill shoppa tillsammans med henne. Vill vara nöjd med det jag ser i spegeln. Jag vill så mycket, allt känns så långt bort. Inte kul alls.

Sen vill jag att Mormor ska komma tillbaka också, men det vet jag inte kommer hända. Något som gör fruktansvärt ont.

good God

Ja. Igår drack Lisa alkohol. Det var gott, alltihop. Sällskapet var nytt, kul. Var hemma hos Anna. Fläskläpps-Anna. Hon är förjävla rolig och hennes katt, fru Elvis, är underbart söt.

Glömde ngt hos Anna, fick vandra tillbaka. Det var roligt. Sen in på hc, var nog där i ungefär tio minuter. Sen var det dags att gå igen. Ja, så kan det gå.

Nu sitter jag här, lagom skakig med ungefär fyrahundra blåmärken. Av dessa fyrahundra bluemarks har fyra placerat sig på mina fötter. Det är fult. Tur att man har strumpor. Rivmärken och blåmärken på armarna, hoppas de inte undrar på jobbet! :)

Har ordnat mig lite fler kryss på listan nu. Anna, släng dig i väggen. Jag är på god väg att komma ikapp!

en häger?

Äntligen kommit hem från mina tio timmar på jobbet. Kul att jobba natt, visst. Trött blir man dock, går absolut inte att undvika. Nu är den dock över, och eftersom sömnen tycks hålla lite lite på sig, tänkte jag skriva lite här.

Har hittills idag lyckats gå hela 5.000 steg. Nollställde självklart klockan tolv inatt. Duktig Lisa!

hm. Alla helgona nu, vill verkligen till Mormors grav och hälsa på. Tända ett ljus eller så. Hoppas mamma väntar till jag vaknat med att åka dit, för jag vill med! Annars får jag väl vandra dit själv, kanske någon som vill följa med. Ida pratade på det, får väl se om hon är på humör för det imorgon.

Alla helgona innebär ju också halloween. Halloween innebär fest. Tycker alla. Jag ska tydligen med. Vilka och var är fortfarande inte helt bestämt, lär väl förhoppningsvis märkas imorgon.

Vilken snäll man du har! tss. Ja, vissa resonerar ju på ett sätt, andra ett helt annat. Ett som är säkert. Well, metallen kommer saknas. Indirekt som direkt. Bara att ordna, annars blir det pisk!

Sömnen hägrar, och fåglar är inte att leka med.

Puss på låret, barr i håret*

en natt i djurens tecken

Eftersom jag inte känner mig vidare pigg, fick vi låta vår lilla Säffle-promenad ligga i träda ett tag. Känner starkt för att krya på mig och bli helt frisk först. Är det något som verkligen gör att det bryter ut, så lär det ju vara en nätt liten promenad på drygt två mil. Himla synd, för det hade varit grymt trevligt faktiskt!

När jag vaknade i morse hade jag ett missat samtal på mobilen. Annelie på kontoret. Antog väl egentligen att jag skulle jobbat idag, men icke. Hon ringde på nytt, bad med vänaste röst om att jag skulle jobba natt. Sagt och gjort, så fick det bli. 10 timmar i ett nafs! Hade jag tackat nej hade jag ändå varit tvungen att gå upp vid sju imorgon, något som är det värsta jag vet. Tidiga mornar, urk. Alltså kommer natten tillbringas på Illern, lite som ett djur. Kanske kommer upp i heltid denna månad, vilket vill säga 165 timmar. Än så länge ser det ljust ut!

Pratade med Wides min förut. Hon hade funderingar över film och mys ikväll, något som alltså gick i stöpet. Synd. Antar att det kommer fler gånger.

Nu vankas fika med Frida på stan. Urmys! Preliminärt skulle Emelie och Anton hoppa dit och säga hej en sväng också. Kanske också Ida, om hon lyckades... Ja, hon fattar! :) Om ingen Emelie nu, så kanske lite Emelie efter fyra. Trevligt!

kyssar

Jag har kysst någon:

[x] på kinden
[x] på läpparna
[x] på deras händer eller fingrar
[x] i mitt rum
[x] i deras rum
[x] av samma kön
[x] av det motsatta könet
[x] som är yngre än mig
[x] som är äldre än mig
[x] med svart hår - med mörkt hår
[x] med krulligt hår
[x] med blont hår och gröna ögon (Kommer inte ihåg ögonfärgen)
[x] med rött hår
[x] med rakt hår
[x] som är mindre/kortare än mig
[x] som är större/längre än mig
[x] med ring i läppen
[x] som jag precis träffat
[x] som är gay eller bi
[x] som jag verkligen velat kyssa
[x] på semester
[x] som skulle gå ut med en nära vän till mig
[x] som är en god väns syster/bror
[ ] som sitter/suttit i fängelse
[x] på en kyrkogård/gravplats
[x] på en konsert
[x] på stranden
[x] i en pool, jacuzzi eller någon form av vatten
[x] som inte är byxmyndig
[ ] som är äldre än dina föräldrar
[x] med färgat hår
[x] med rakat huvud
[x] som var/är en god vän till mig
[ ] som är/har varit med i ett band
[x] som har tatueringar
[x] som har en helt annan stil än mig
[x] i regnet
[x] någon med brytning
[x] på en båt (tror jag...)
[x] i en bil, taxi eller buss
[ ] på ett plan
[ ] på en cirkus eller på ett akvarium
[x] någon som saknar en kroppsdel
[ ] på bio
[x] en klasskamrat eller arbetskamrat
[x] över hela kroppen
[ ] som var medvetslös
[x] jag senare inledde ett förhållande med

well, någon som är förvånad över antalet kryss? :) pussas är mysigt!

zodiakår

Det blev en väldans massa bloggande nu. Ja, trevligt när man hittar intressanta saker! :)

Läste om zodiakår, på ett redan bortglömt ställe. Visste sen tidigare att jag var född i Tigerns år, men vad betyder detta? Helt enkelt idé att undersöka! Tigern var djuret, eld var elementet.

Tigern: modig, äventyrlig, generös och impulsiv.

Eld: energisk, dynamisk och självsäker.

"You are aggresive, courageous, sensitive, emotional, considerate, and capable of great love. However, you have a tendancy to get carried away and be stubborn and short-tempered about what you think is right: you are often viewed as a "hothead" or rebel. Your sign shows you would be excellent as a boss, explorer, race car driver, or matador. For happiness seek the horse, dragon, or dog, and leave the monkey and snake alone.

Some Tigers: Marco Polo, Mary Queen of Scots, Dwight D. Eisenhower, Marilyn Monroe."


Om detta är tillförlitliga källor vettekatten, men ändå. Lite kul. Något måste man ju tro på här i livet, varför inte detta? Någon som tycker det stämmer in på mig? Hur?

årstider

Vilken årstid är den bästa, varför?
Sommaren! Värme, lite kläder, massor av fest, dykning, grillkalas, strandfylla, bada (!), turer med båten, semester, festivaler, västkusten... Ja, anledningarna är många. Sommaren klår allt. Solen är min drog!


Alla årstider har sin charm! Känner du så också, vilken charm har de olika årstiderna?
Ja, den som inte känner så är väl dum. Har tagit ett tag att inse, men faktiskt. Alla årstider har sitt!
höst - underbart promenadväder. vackra färger. underbar luft. vila efter varm sommar.
vinter -  snö, is, skridskor, isfiske, snöbollskrig, snöhögshopp, varmaste kläderna, knarr under fötterna, rosiga kinder efter en tur utomhus, vetskapen att den varma o'boyen står inne och väntar.
vår - tussilago! värmen kommer på nytt, allt föds, lila björkar, cykla, inlines, ta av sig vantar och hemska långkalsonger, fika i solväggen, börja vara utomhus utan att bli kallast.
sommar - läs ovan.


Skulle du kunna leva utan nån årstid, vilken, varför?

För några månader sedan skulle jag svarat; HÖSTEN! Utan problem. Men detta årets höst har gjort att jag ändrat uppfattning totalt. Hösten har sin charm, utan tvekan! Så nej, alla årstiderna ska finnas - precis som de gör!


Under vilken årstid fyller du år?

Artonde april, vilket vill säga våren.


Hur brukar du bli firad, hur har du kalaset?

Väldigt olika, iaf förr. Som barn kunde det vara allt från firande i kortbyxor till termobyxor, tjock jacka och diverse mössor och vantar. Nu för tiden är det skillnad, släkt kommer hem, man umgås och har trevligt. Tårta, ej att förglömma! :)


iPod-problem!!

Jag har lovat mig själv att försöka plinka ner några ord här, så gott som varje dag. Vad händer? Well, total idétorka. Inte hänt ngt vidare kul idag. Jobb, jobb, jobb. Har tjatat mig trött om detta himla jobb.

Försökte vara snäll förut. Var iväg och handlade lite magsjuke-mat till Gunilla, och lämnade det till henne. Det och två saker till. Hon ville ge mig pengar. Eh, NEJ! Kan ta dem när hon inte kräks längre. Då är de bra. Nu är de värda noll och ingenting, om inte ännu mindre. En femtiolapp fattigare - tre dagar utan kräks rikare. Ja, det funkar för mig. Särskilt med tanke på att jag en dag kommer återfå en gul lapp med ett fruntimmer på. Kalasers! :)

Har idag, eller iaf nu på kvällen, börjat reta upp mig på folk. Tänker på allt och ingenting, med irritation som följd. Varför irritera sig på de som betyder mest? Ja, den som ändå ngt svar hade.

Måste verkligen uppdatera min iPod snart. Har ingen aning om hur jag ska ordna allt på rätt sätt. Har ton med musik på den redan. Eftersom vår externa hårddisk [pling: dagens svåraste ord!] har pajat totalt, har därmed också all musik försvunnit. Illa värre, eftersom den uppdaterar mediebiblioteket var gång man ansluter musikspelarmöjängen. Slutsats: all min underbara musik försvinner, från min fyrkantiga älskling, i ett nafs! Dock är det väl så, att en iPod utan Timmy Curran är ingen iPod värd att nämnas. Lite som att ta tjuren vid hornen. Eller; win some - loose some.

Så, får väl helt enkelt ägna kvällen åt att ladda ner musik. Nygammal. Sån jag indirekt har. Åh, vilket mas!

"Blue eyes, you're the reason for my change"

RSS 2.0