metropolen is the shit!

Oh så kul! Har varit iväg och hälsat på Emmelina och Emma sen igår. Urkul att träffa båda två, händer ju inte direkt ofta. Kikade på film, med galen irritation. Skrikfilm no. 1, verkligen! Kommer inte riktigt ihåg vad den hette, men det var något med en mor och tre döttrar. Het minsta syster må jag säga!

Efter att ha kollat klart på filmen, pratat om allt och ingenting, skrattat och nästan gråtit var det dags att sova. Klockan närmade sig fyra, så ja. You do the math!

Idag, vaknade allt för sent. Bra med mödrar som ringer och väcker en. Fick ett samtal av Ida, bra fast ändå inte. You get it. Sen tokmycket mat på Dalia, riktigt urgott. Och återigen totalt mycket prat. Askalas! Det var hon- och han-tyskar, frankrikeresor, wosseri, svårt att förstå, galet mkt skratt, tantprat och mycket mycket mer. Urmysigt var ordet. Söta flickor båda två!

Fikade med Icka och Jojjo igår också, underbara brudar det också. Knasighet överlag på oss alla tre, kul kul. Kaffe är gott, fråga Icka! ;) Prat runt årets fest också, kommer säkert bli kul. Kanske får skippa den där tequilan? Fast det blir ju svårt iom att Anna är med. Helvete Tore, vi får lösa't.

Förhoppningsvis ledig imorgon, undrar vad som händer?! Joel kommer hem, så Ida är inget att hoppas på. Sara bor i skogen. Jojjo jobbar. Icka pluggar. Får ringa Maria, vore trevligt att ses. Kan ju alltid pulvra lite!! hehe. Stolt över dig, det ska du veta! Och en kaffe med Gunilla. Trevligt. Tilde kanske blir nöjd också?! ;)

Ordna facebook mina vänner, bra kul faktiskt!

Kisses*


sälar, jag älskar dem

Gud vilket glädjerus jag fick alldeles nyss! :) Tänkte leka fröken duktig och städa iordning i min lilla källare, något som skulle visa sig vara dagens bästa plan. Det var påsar över högt och lågt efter att några rörmokare varit där och bytt element. (hör och häpna, ett ställe man slipper frysa på!) Började rota i påsarna och fann till min förvåning (inte) fullt med saker från skolan. Ruttna gamla tyskaböcker från åttan, labbhäften från jag vet inte hur länge - och till min stora glädje; mitt, Emmas och Annas Projektarbete från trean. Vilken läsning sen...

Med Sunrise Avenue skrikandes ur stereons högtalare läste jag, med hela min själ, igenom våra fantastiska (!) loggböcker, kollade på vårt fotokompendium och kikade lite snabbt igenom det hundra sidor långa arbetet. Känslan jag hade dagen vi lämnade in arbetet flög på mig och jag går fortfarande runt och ler som en treåring. Glädje!

Måhända att jag inte älskade allt som hade med gymnasietiden att göra. Det var ibland alldeles för mycket i skolan, med mig själv och hemma. Okej, fine! Men ändå, alla glada minnen kom åter. Anna och Emma, mina ursprungliga partners in crime. Hur galet allt faktiskt var. Lektionerna, resorna, alla pussiga-klassfester med det ena minnesvärda citatet efter det andra.

Hör och häpna, första gången sen jag tog studenten jag faktiskt saknat skolan riktigt mycket! Tog nästan emot lite att säga, men ingen vinner väl allt på att ljuga?

Jag längtar absolut inte efter att få göra ett sånt arbete igen, absolut inte. Däremot kan jag erkänna att jag saknar det vi hade. Inte bara vi tre sk 'sälfantaster', utan hela vår klass. Vi bråkade som idioter (vissa fler än andra, JAG VET!) men vi hade ändå grymt skoj. Iaf jag! :) Hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa klassträff.

Hoppas på att få se Emma snart, var grymt längesedan nu. Tänk i början på sommaren. (som om vi haft någon... eh, nej!)

Kanske får kika lite mer på det där med vidareutbildning ändå. Kan inte gå och vänta på utbildningen i Borås i ytterligare två och ett halvt år, när tiden är kommen för min del har den säkert gått i ide för länge längesedan. Jönköping är en idé, faktiskt också Karlstad. Ja, det blir till att spåna vidare på detta. Och imorgon måste jag faktiskt besöka Arbetsförmedlingen, för mitt jobb verkar då inte behöva timvikarier för stunden. Det ska gudarna veta!

Läst av mig i en timme, skrivit av mig i närmare en kvart. Livet blev en sväng lättare iaf, tack! Tack för att ni råkade lämna allt färdigt Projektmaterial hos mig. Ansök om delad vårdnad, den är nästan redan beviljad! ;)

'man är inte för full, så länge man kan ligga på golvet utan att hålla i sig'
'when Nv3a goes Croatia, Croatia goes gay'


                                      -   så sant som det är sagt.


knubbelubban my love

Gött mör i bena ida kan ja säge. Fina takter! :) Jag och Fridaliten tänkte oss på en promenad efter gårdagens fettintag på Donken. När man väl börjat vandra, varför inte fortsätta? Slutade med en underbart skön promenad på över en och en halv timme. Finemangsött!

Ogådd som man är känns det faktiskt i rumpan idag, men jag hurrar med glädje. Mitt mål för kommande vecka är träningsvärk i magen - det bästa som finns! Kanske får masa mig ut på en springtur, that'll do the trick!

Längtar till på onsdag, dags att flyga sin kos. Iaf över dagen... Göteborg, here I come!

En snusande Chali vid min sida och tuffaste Carolina Gynning vrålandes från nedervåningens tjugoåttatummare. Sämre mornar kan man ha!

Knubbelubban, aka Frida,  har precis hoppat upp från soffan i hela sin gröna uppenbarelse, promenad är på tapeten, skorna väntar. puss*


en lång natt

Äntligen fick man träffa sin älskade Frida. Inte pratat vettigt med henne sen, jadu... Urminnes tider ungefär. Rånade oss på lite dyrbar tid och satte mig för att plinka här en sväng.

'MCDONALDS!!!!!' (ljuder i hela huset ungefär. när Lilla Lina fått för sig något ska det baskemig bli så också!) :) söt hon.

Var igår prat på fest, försökte ordna mig partystämning till max genom att ladda ner bra musik. Funkade en stund, men sen rann allt positivt liksom bara ur mig. Så det var till att åka hem, knapra lite och sen sova i drygt tretton timmar. Synd, för hade mer än gärna festat med Maria. Kommer ju dröja ett tag till nästa gång. :/ synd.

I veckan blir det en sväng till Göteborg, med världens bästa Maria. Förhoppningsvis hinner vi shoppa lite, vill fortfarande ha väskan samt en mössa, på Indiska. Håll tummar och tår, kära vänner! Blir nog en bra dag, och allt kommer gå finemang. Så glad för din skull! :)

Hoppas Anna blir frisk också, så man kan åka upp och umgås lite. Utan att vara alkoholdrucken. Middag för fyra? Får höra med inblandade om de är på.

Grymt sugen på att pierca mig, får se. Himla grej, alla skaffar det ju nu. Frida, Jojjo, Lisa? :) Time will tell!

puss-tuss*


sensation!

Nu har jag suttit här, framför Marias dator, på tok för länge. Letat efter en sak som jag känner är 'long-lost' i mitt liv. Fast ändå inte... Går inte att förklara. Fast ändå lite. -virr-

http://www.davidandgoliathtees.com/  - en dundertuff affär, om inte (enligt min smak) Londons tuffaste!
http://www.bluebox.se/ - tuff sida, värt ett antal besök.

En fråga ivägskickad om det går att få tag på, bara till att vänta.

Mobiltelefonletningen håller på för fullt, hittar inget som faller mig i smaken. Pest och pina! Vad göra? Förslag mottages med glädje, med tanke på min totala nollkoll.

Flera dagar utan Ida = tråkigt. En helg utan fest med och hos Anna = tråkigt! En lön under tvåtusen = värdelöst! hm. Gosa med en söt Felicia framför teven på kvällarna = obetalbart! :) söt tös det där.

Min sociala kompetens lär hinna begå självmord alldeles för många gånger om jag inte flyttar rumpan från datorstolen till soffan. Dags att bege sig!

Jojjoliten,  du vet var jag finns om/när du behöver mig.

puss & gos*

så allt kan bli...

Då satt jag här igen, på en stol, framför en dator, nedplinkandes några bokstäver som i kombination med andra bildar ord, meningar och kanske en beskrivning på mitt liv.

Jadu, vilken vecka det varit. Hunnit med en hel del under de senaste sju dagarna. Vissa saker kul, vissa saker speciella och andra helt onödiga. En vecka inte riktigt som alla andra, men ja. Den har väl egentligen varit bra.

I helgen träffade jag iaf tidernas hetaste taxichaffis och en styck underbart söt Sören. Herr Taxi kommer ihåg ungefär noll från kvällen, det är bara till att ställa sig i kö. Vissa andra jag känner är likadana. -hmpf-  Söte Sören 'skulle bara prata lite', men låg kvar på exakt samma ställe ett antal timmar senare. Så det var bara till att äta frukost. Dricka äppelmos, eller hur var det nu? :)

Tågresa hem med stackars Samuel, borttågande till Ida. SÖMN! Film. SÖMN! Godis? SÖMN! Sen vart det till att umgås, döva sorger och få till heta miner. [tänk ögonbynsnedfall och iläppbit] Det går bra ;)

Sen dess har det bara varit jobbigt. Låter som om jag lever världens misär-liv, men det blir nog bättre snart. Tacka Ida, Maria, Anna, Britta och några till för det...

'I'd give anything for just five minutes...'

flytt till växjö?

Härnu härnu, så en dag kan startas. Nedra Jojjo som ringer okristligt tidigt [09:36 piiip] och väcker mig. Glädjen var minimal och humöret därefter. Hon ska dock få tillbaka för gammal ost, det kan jag lova. För inatt är det JAG som ska terrorisera HENNE. Faktiskt.

Har nu suttit här i minst en kvart och försökt förstå mig på hur det här med bilder fungerar. Iaf på det sätt jag vill. Det går absolut inte alls vägen. Kan inte någon bildad själ bara berätta hur man gör? Snälle då...

Trasselsuddsvarning på håret, men man måste ju på ett eller ett annat sätt försöka få ordning på det efter en badusch. Huvudsaken är ju att man slipper gräs och barr, för det hade varit vidrigt.

Ja, ska man flytta till Växjö kanske? Komma närmare världens bästa Åsa och Emma? hm. Jag saknar dem till döds, faktiskt. Hur ska de kommande månaderna se ut utan glögg, julmusik och pepparkakor? Bara jag och Åsa som var så frälsta. Jag får bege mig dit och kolla läget snart, det vet jag det.

Snart Karlstad. Sällskap av underbar Samuel på vägen om, där Annapanna möter upp vid stationen. Sen vettetusan vad som händer. Ordna till ett utseende värt att visa upp är iaf ett måste. Sen märks det väl vad som händer. Träffa söt Taxi-Fredrik, eller skaka rumpa på Blue Moon? Den som lever får se... Himla synd att Sara inte kunde hänga på. Ompapa kao tao laooo... Håller tummar och tår för besök imorgon. Jag menar, är vi tre brudar inte snyggast på donken så säg?!

Packa pengar, plattång, plånbok pågår....

Puss och pill, för alla er nybörjare! ;)

tandläkarskräck

Vidrigt var ordet. Idag var dagen D då jag skulle förlora grymt mycket pengar, svett och tårar. Kanske lite blod också, vem visste? Jag tillhör inte direkt tandläkarnas fanskara, särskilt inte deras bedövningssprutor. Som sagt, VIDRIGT! Efter en ynklig fråga om det fanns lugnande försökte de, tjugo gånger om, att lugna ner mig, sprutan gjorde faktiskt inte vidare ont. Jag fick helt enkelt stålsätta mig ända ut i fingerspetsarna och slänga bort allt vad nervositet hette. DET GJORDE ONT! Och inte räckte det med en spruta heller, utan de fick ge mig två. Hurra och grattis, varför ska det drabba mig? Nu ska jag iaf vara hel i munnen, och bedövningen har släppt. Skönt att kunna skratta utan att behöva tänka på möjligt läckage :)

Igår var det jobb som gällde. Det var totalt urkul! Jag och Maja hoppade runt på jobbet och pratade skånska. Vi har nog aldrig tyckt att vi var så roliga som just då. Stackars tanterna... "ria ra, ria ra. för vi ska gå till ria ra, ria ra, ria raaa!" Den där Prusiluskan är för rolig, Birgitta likaså.

Sättet kvällen avslutades på vill jag helst bara glömma. Varför ska det behöva bli så? Duktigt pinsamt, det vet du att jag tycker. Dock skönt att jag var hos dig och inte hemma själv. Är skyldig dig en halva, på ett eller ett annat sätt. Ska leta i det orangea tältet... ;)

Imorgon bär det, återigen, av till Karlstad. Skaka rumpa är på tapeten, och tequilan ligger i farozonen. Jag och min kära 'partner in crime', Anna, (och förhoppningsvis också Sara) ska skrika oss hesa till både fotboll och musik på Nöjes. De negativa meningarna haglar, jag instämmer i de allra flesta. Någon gång måste man dock lämna den Blåa Månen. Inga fler hemska fylle-kort, tack! Jag och Anna kan göra ett minfält roligt om så vore fallet. Sådeså!

Måste väl tillägga att sommaren varit den värsta på länge. Min älskade Mormor gick bort i slutet av Juli, och det går bara inte att komma förbi det. Vissa dagar är värre än andra, men alla är de jobbiga. Begravningen var väldigt vacker, iaf det jag kunde se med mina rödgråtna ögon. Tack Ida för att du erbjöd dig att följa med, betyder massor. Och tack alla ni andra som visat att ni bryr er. Ni gör saker och ting lite lättare.

Karlstad, Anna och alla galna fester och folk har gjort sommaren värd att genomleva. Så roligt som jag har haft där, ja det är sällsynt. Thanks, bock and buuug!

Dags att rulla vidare. Kanske hoppa in i det orangea tältet, det som ligger där (pekar) borta. Tror man kan hitta lite smått och gott där.

Rosa flodhästar, pappa på en stol i stan och fyrkanter är sådant som framkallar leenden. Tacka Viveka för livet vi lever, och herr Fågelsång för det som hände. Innerst inne tycker jag fortfarande att fruarna skulle tagit varandra och att Åsa aldrig skulle kommit på tanken att flytta härifrån.

Puss och petting, alla glada.

RSS 2.0