4 weeks 1 day...

...och sen har vi fanimig sommarlov i typ tre månader. Det är helt sinnessjukt hur fort detta läsår har gått. För ett år sedan hade jag tom bestämt mig för att inte plugga. Då jag under blueshelgen upptäckte att jag faktiskt kommit in, så var ångesten ett faktum. What to do? Ah, well. Fanns väl bara ett givet svar på det...

...så här sitter jag nu. Några lån rikare, några kilo fattigare, massvis med upplevelser rikare och en bekant-/vänskapskrets som bara växer. Jag skulle aldrig för mitt liv vilja ångra detta beslut. Tänk så mkt jag då skulle gått miste om. Så mkt positivt. Och så mkt negativt dravel hemma i Åmål som jag iom detta beslut faktiskt sluppit. Yeah! Ibland är det skönt att jag använder den där hjärncellen som bosatt sig i mitt huvud.

Vi har ett grupparbete och en hemtenta kvar. Grupparbetet består av en rapport på 4000 ord, upplägg som en vetenskaplig artikel och sedan ett seminarie med redovisning, diskussion och opponering. Hemtentan är en hemtenta. Sen är det lov!

Innan jag packar ihop varenda liten pinal hem till Åmål, så vankas det gräshäng med alkohol och grill. Hoppas många är på. Hittills är det flera som dragit på mungiporna när förslaget lagts fram. Det kommer förmodligen bli grymt!

Tack alla sötnötter här i Öret för att ni gör tiden här sjukt värd att genomleva!

Kommentarer
Postat av: ÄNA

Åh Lajsan!

Blev änna tårögd när jag läste, vad fint skrivit.

Min flytt till Örebro kändes som det värsta jag gjort i hela mitt liv i början, men nu när jag ser tillbaka på allt så var det lätt värt det! FY FAN VILKEN BRA GREJ DET HÄR MED ATT VARA STUDENT ÄR! :D

Jag är också lätt på det där med grillkväll och alkohol, låter sjukt trevligt! :)

KRAAM

2010-05-04 @ 17:38:54
URL: http://annalindakristina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0